Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Hadd ajánljuk a figyelmedbe a K&H Bank ajánlatát, ami – ha a bank ügyfele vagy – az egyik legkiemelkedőbb ajánlat a piacon, de akkor is érdekes lehet, ha máshol vezeted a folyószámládat. Lássuk a K&H személyi kölcsönének részleteit!

A K&H személyi kölcsönének, ami természetesen szabad felhasználású, mint mindegyik, hasonló hitelkonstrukció, így a kondíciói is hasonlóak a személyi kölcsönöknél megszokottakhoz. A THM 8,1-13,8%-ig változhat, tehát mondhatjuk, hogy kedvező ajánlat, ráadásul a hitel futamidejének végéig fix, ahogy a törlesztőrészlet is. A felvehető, maximális hitelösszeg 10.000.000 forint, ha lakáscélra igényled, 7.000.000 forint, ha a jövedelmed eléri a havi nettó 300.000 forintot, ennél alacsonyabb. De legalább 100.000 forint jövedelem esetén pedig 5.000.000 forint. A hitel futamideje 24-84 hónapig változtatható az igényelt hitelösszegtől függően. Fontos, hogy a hiteligénylés online is elintézhető, és a szerződéskötésnek nincs díja.

A K&H személyi kölcsön feltételei szintén hasonlóak az ilyenkor megszokottakhoz, vagyis 18. betöltött életév, magyarországi, állandó, bejelentett lakcím, érvényes személyazonosító okmányok. Illetve minimum 3 hónapos munkaviszony, egy éves vállalkozói múlt, vagy véglegesített nyugdíj szükséges az igényléshez. Természetesen ebben az esetben is kizáró ok a KHR negatív adóslistán való szereplés. A dokumentumok tekintetében sincs nagy különbség a többi bank által kértekhez képest. Munkáltatói igazolás és bankszámlakivonat kell hozzá. Ha pedig online adod be a hiteligénylésedet, akkor 3.000.000 forintig 24 órán belül, de legkésőbb a következő banki munkanapon folyósításra is kerül az összeg!

Érdekel a K&H személyi kölcsöne? Maximálisan meg tudjuk érteni, ám mielőtt leadnád az igénylésedet, érdemes összehasonlítanod a többi bank hiteleivel. Mert lehetséges, hogy olyat találsz, ami sokkal inkább megfelel az elképzeléseidnek. Oldalunk a segítségedre lesz ebben, és ha kérdésed van, akkor mi is: vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Partnerünk ajánlatait is érdmes megtekintened, ezt itt teheted meg. 

K&H személyi kölcsönének feltételei
5 (100%) 1 értékelés