Online igényelhető személyi kölcsön? Létezik!

2019.07.04.

Amikor személyi kölcsönt akarunk igényelni, a legtöbbünkben az a kép lebeg, hogy napokig tartó procedúrán kell átesnünk. Egy, vagy akár több bankfiókban, hosszasan kell várakoznunk. Lehet, hogy a végén meg sem kapjuk az igényelt összeget, mert nem teljesítettünk valamilyen feltételt. Pedig az idő már eljárt efölött. A személyi kölcsön már egyszerűen online igényelhető formában is létezik!

Online igényelhető személyi kölcsön? Létezik!

Mi már régóta vártuk, hogy mikor jut el a hitelezés a 21. századba, és néhány éve meg is indult az ebbe az irányba mutató fejlesztés. Az internet szép lassan átszövi az egész életünket, így a hitel is online igényelhető. Egyelőre csupán a személyi kölcsönök, a folyószámlahitelek és a hitelkártyák között találunk ilyen konstrukciókat, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan, talán már néhány éven belül az ingatlanhiteleket is lehet majd igényelni az interneten. További információt az online hitellel kapcsolatosan itt találsz. 

A személyi kölcsönök népszerűsége mindig is magas volt. Ám amióta online igényelhetőek, ez a mutató jócskán megugrott, hiszen egyszerűbb és gyorsabb hozzájutni, ráadásul manapság eddig nem látott mélységben vannak a kamatok is. Sőt, gyakorlatilag havonta jön ki valamilyen újdonság, amitől még nekünk, hitelekkel foglalkozó szakembereknek is leesik az állunk. Érdemes is követni a fejleményeket, hiszen ki tudja, mikor lesz szükség egy hitelre, és ha még online is igényelhető, akkor egész biztosan kihagyhatatlan!

Oldalunk több dologban is segítséget nyújt. Egyrészt csokorba szedtük Neked az online is igényelhető személyi kölcsönöket, és kiemeltük a legfontosabb tulajdonságaikat, hogy könnyedén össze tudd őket hasonlítani, mert így tudod megtalálni azt a hitelkonstrukciót, ami leginkább megfelel az igényeidnek és a pénztárcádnak. Emellett azt is meg tudod oldani, hogy egy kattintással elindítsd a hiteligénylést. Hiszen az online igényelhető hiteleknek épp az egyszerűség a lényege, mi pedig ezen szerettünk volna még egy kicsit egyszerűsíteni. Partnerünk legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait is érdemes megtekintened, kattints ide.

Használd ki az online hiteligénylés lehetőségét, és ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Számlás Prémium400 Könnyített Kölcsön

THM

7,4% - 7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 8.000.000 Ft

§

Cofidis Adósságrendező Hitel

THM

13,36 - 22,32%

Futamidő

36 - 84 hónap

Hitelösszeg

500.000 Ft - 5.000.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Válassz egy lakástakarékpénztárat, hogy ne legyen kamatadó?

Válassz egy lakástakarékpénztárat, hogy ne legyen kamatadó?

2018.07.12.

Legyünk őszinték, senki sem szeret megválni a pénzétől úgy, hogy nem kap semmilyen ellenértéket. Az adó pont ilyen, és ha valamit visszaigényelhetünk belőle, akkor meg is tesszük. Ha olyan megtakarítási lehetőséget keresel, ami megoldja, hogy mentesülj a kamatadó alól, akkor válaszd a lakástakarékpénztárat!

Tovább olvasom
Készpénzben kapom a fizetésem, kaphatok kölcsönt?

Készpénzben kapom a fizetésem, kaphatok kölcsönt?

2018.10.07.

Ha hitelt szeretnél felvenni, akkor teljesítened kell bizonyos feltételeket ahhoz, hogy a hitelbírálat pozitív legyen. Ha csak az egyiknek nem felelsz meg, akkor el fogják utasítani a hitelkérelmedet.

Tovább olvasom
CIB lakáshitel részletek

CIB lakáshitel részletek

2019.03.18.

Mivel az utóbbi időben felpörgött az ingatlanpiac, és a CSOK is hozzátette ehhez a magáét, a lakáshitelek is rohamos fejlődésnek indultak. Minden bank megpróbál a konkurencia alá licitálni, így a kamatok is egyre kedvezőbbek. Nézzük meg, mit tud nyújtani a CIB lakáshitel!

Tovább olvasom
Babaváró hitelt önerőként felhasználhatom?

Babaváró hitelt önerőként felhasználhatom?

2019.07.16.

Lakásvásárlásra készülsz, de nem áll a rendelkezésedre sem önerő, sem fedezetként felajánlható ingatlan? Családot alapítasz a pároddal, és szeretnétek közös otthonba költözni? Esetleg már úton is van a gyermeketek? Ha ezekre a kérdésekre igennel feleltél, akkor a babaváró hitel megoldás lesz a számotokra. Mert egy szabadon felhasználható személyi kölcsönről van szó, amit bármire elkölthetsz. Ebből Te is levonhatod a következtetést, hogy a babaváró hitelt önerőként is felhasználhatod a leendő lakáshiteled igényléséhez!

Tovább olvasom