Online igényelhető személyi kölcsön? Létezik!

2019.07.04.

Amikor személyi kölcsönt akarunk igényelni, a legtöbbünkben az a kép lebeg, hogy napokig tartó procedúrán kell átesnünk. Egy, vagy akár több bankfiókban, hosszasan kell várakoznunk. Lehet, hogy a végén meg sem kapjuk az igényelt összeget, mert nem teljesítettünk valamilyen feltételt. Pedig az idő már eljárt efölött. A személyi kölcsön már egyszerűen online igényelhető formában is létezik!

Online igényelhető személyi kölcsön? Létezik!

Mi már régóta vártuk, hogy mikor jut el a hitelezés a 21. századba, és néhány éve meg is indult az ebbe az irányba mutató fejlesztés. Az internet szép lassan átszövi az egész életünket, így a hitel is online igényelhető. Egyelőre csupán a személyi kölcsönök, a folyószámlahitelek és a hitelkártyák között találunk ilyen konstrukciókat, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan, talán már néhány éven belül az ingatlanhiteleket is lehet majd igényelni az interneten. További információt az online hitellel kapcsolatosan itt találsz. 

A személyi kölcsönök népszerűsége mindig is magas volt. Ám amióta online igényelhetőek, ez a mutató jócskán megugrott, hiszen egyszerűbb és gyorsabb hozzájutni, ráadásul manapság eddig nem látott mélységben vannak a kamatok is. Sőt, gyakorlatilag havonta jön ki valamilyen újdonság, amitől még nekünk, hitelekkel foglalkozó szakembereknek is leesik az állunk. Érdemes is követni a fejleményeket, hiszen ki tudja, mikor lesz szükség egy hitelre, és ha még online is igényelhető, akkor egész biztosan kihagyhatatlan!

Oldalunk több dologban is segítséget nyújt. Egyrészt csokorba szedtük Neked az online is igényelhető személyi kölcsönöket, és kiemeltük a legfontosabb tulajdonságaikat, hogy könnyedén össze tudd őket hasonlítani, mert így tudod megtalálni azt a hitelkonstrukciót, ami leginkább megfelel az igényeidnek és a pénztárcádnak. Emellett azt is meg tudod oldani, hogy egy kattintással elindítsd a hiteligénylést. Hiszen az online igényelhető hiteleknek épp az egyszerűség a lényege, mi pedig ezen szerettünk volna még egy kicsit egyszerűsíteni. Partnerünk legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait is érdemes megtekintened, kattints ide.

Használd ki az online hiteligénylés lehetőségét, és ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Cofidis Adósságrendező Hitel

THM

13,36 - 22,32%

Futamidő

36 - 84 hónap

Hitelösszeg

500.000 Ft - 5.000.000 Ft

§

Könnyített kölcsön

THM

20,3% - 24,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 - 2.990.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

40 - 72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

További blogbejegyzések

A MiniKölcsön, mit kell tudni róla

A MiniKölcsön, mit kell tudni róla

2018.02.06.

A MiniKölcsön online igényelhető, kis összegű kölcsön. Lényege, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hozzáférhető az Expressz Szolgáltatásnak köszönhetően, de lehet standard módon is igényelni.

Tovább olvasom
Milyen futamidőre kösd a lakás-takarékpénztári megtakarítást?

Milyen futamidőre kösd a lakás-takarékpénztári megtakarítást?

2018.06.08.

A lakás-takarékpénztári szerződéseket minimum négy, maximum tíz évre kötheted, ha úgy döntesz, hogy ezt a megtakarítási formát választod, de érdemes utánaszámolnod, hogy az idő és hozam tekintetében melyik lehetőséggel jársz a legjobban.

Tovább olvasom
Minimálbérrel rendelkezem, kaphatok személyi kölcsönt?

Minimálbérrel rendelkezem, kaphatok személyi kölcsönt?

2018.01.03.

Az alábbiakban elolvashatod a jövedelemmel összefüggő legfontosabb tudnivalókat, amiből az is kiderül, hogy minimálbérrel kaphatsz-e személyi kölcsönt.

Tovább olvasom
Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

Fapados Kölcsön, mit kell tudni róla?

2018.07.24.

A Fapados Kölcsön a Cofidis-nél található meg, aki nagyobb pénzösszeghez szeretne jutni, és nem szeretné azt sokáig törlesztgetni. Ez a különlegesnek nevezhető hitel valójában egyfajta személyi kölcsön, tehát nem szükséges ingatlanfedezetet bevonni alá, viszont van pár előnye, ami miatt érdemes mellette dönteni!

Tovább olvasom