Online igényelhető személyi kölcsön? Létezik!

2019.07.04.

Amikor személyi kölcsönt akarunk igényelni, a legtöbbünkben az a kép lebeg, hogy napokig tartó procedúrán kell átesnünk. Egy, vagy akár több bankfiókban, hosszasan kell várakoznunk. Lehet, hogy a végén meg sem kapjuk az igényelt összeget, mert nem teljesítettünk valamilyen feltételt. Pedig az idő már eljárt efölött. A személyi kölcsön már egyszerűen online igényelhető formában is létezik!

Online igényelhető személyi kölcsön? Létezik!

Mi már régóta vártuk, hogy mikor jut el a hitelezés a 21. századba, és néhány éve meg is indult az ebbe az irányba mutató fejlesztés. Az internet szép lassan átszövi az egész életünket, így a hitel is online igényelhető. Egyelőre csupán a személyi kölcsönök, a folyószámlahitelek és a hitelkártyák között találunk ilyen konstrukciókat, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan, talán már néhány éven belül az ingatlanhiteleket is lehet majd igényelni az interneten. További információt az online hitellel kapcsolatosan itt találsz. 

A személyi kölcsönök népszerűsége mindig is magas volt. Ám amióta online igényelhetőek, ez a mutató jócskán megugrott, hiszen egyszerűbb és gyorsabb hozzájutni, ráadásul manapság eddig nem látott mélységben vannak a kamatok is. Sőt, gyakorlatilag havonta jön ki valamilyen újdonság, amitől még nekünk, hitelekkel foglalkozó szakembereknek is leesik az állunk. Érdemes is követni a fejleményeket, hiszen ki tudja, mikor lesz szükség egy hitelre, és ha még online is igényelhető, akkor egész biztosan kihagyhatatlan!

Oldalunk több dologban is segítséget nyújt. Egyrészt csokorba szedtük Neked az online is igényelhető személyi kölcsönöket, és kiemeltük a legfontosabb tulajdonságaikat, hogy könnyedén össze tudd őket hasonlítani, mert így tudod megtalálni azt a hitelkonstrukciót, ami leginkább megfelel az igényeidnek és a pénztárcádnak. Emellett azt is meg tudod oldani, hogy egy kattintással elindítsd a hiteligénylést. Hiszen az online igényelhető hiteleknek épp az egyszerűség a lényege, mi pedig ezen szerettünk volna még egy kicsit egyszerűsíteni. Partnerünk legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait is érdemes megtekintened, kattints ide.

Használd ki az online hiteligénylés lehetőségét, és ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

További blogbejegyzések

OTP Gépkocsinyeremény betét – mit kell tudni róla?

OTP Gépkocsinyeremény betét – mit kell tudni róla?

2019.05.07.

Ha azt mondjuk, gépkocsinyeremény betét, akkor az idősebbek lelki szemei előtt megjelennek a Zsigulik és Trabantok, a fiatalabbak meg talán azt se tudják, mi fán terem az ilyesmi. Vajon akkor mi történik, ha azt mondjuk, manapság is van ilyen, sőt: az OTP Gépkocsinyeremény betéten manapság már nem a KGST országok műszaki csodáit lehet megnyerni, hanem minden szempontból modern autókat, ráadásul ez egy megtakarítási forma is. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom
Lakáshitel folyamata – mit kell tudni róla?

Lakáshitel folyamata – mit kell tudni róla?

2019.07.22.

Most, hogy eloszlott a babaváró hitellel kapcsolatos összes bizonytalanság, és tényként tekinthető az önerőként való felhasználhatósága, ismét fellendült az ingatlanhitelek iránti érdeklődés. Mivel a hozzánk fordulók nagy többsége az első ingatlanhitelét szeretné felvenni, általában az ügymenettel kapcsolatos kérdéseket tesznek fel nekünk. Éppen ezért jelen cikkünkben összefoglaljuk a lakáshitel folyamatát.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönt melyik banktól érdemes igényelni?

Személyi kölcsönt melyik banktól érdemes igényelni?

2018.06.12.

Sokszor felmerül a fenti kérdés, de sajnos nem lehet egyértelműen megválaszolni, hiszen ez sok tényezőtől függ, ha egy kölcsönt igényelsz.

Tovább olvasom
Hitelkártya kamatmentesség – ez mit jelent?

Hitelkártya kamatmentesség – ez mit jelent?

2019.10.14.

Egy hitelnek kamata van – ezt mindenki tudja, aki valaha egy kicsit is foglalkozott a témával. Viszont ha csak kicsit, akkor valószínűleg teljesen értetlenül állhat akkor, ha azt hallja: hitelkártya kamatmentesség. Ha neked sem teljesen világos, hogy ezt mégis hogy kellene elképzelni, akkor ajánljuk a cikkünket, hiszen mindent megtudhatsz belőle, amit az ingyenesen használható banki […]

Tovább olvasom