K&H személyi kölcsönének feltételei

2019.07.02.

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Hadd ajánljuk a figyelmedbe a K&H Bank ajánlatát, ami – ha a bank ügyfele vagy – az egyik legkiemelkedőbb ajánlat a piacon, de akkor is érdekes lehet, ha máshol vezeted a folyószámládat. Lássuk a K&H személyi kölcsönének részleteit!

K&H személyi kölcsönének feltételei

A K&H személyi kölcsönének, ami természetesen szabad felhasználású, mint mindegyik, hasonló hitelkonstrukció, így a kondíciói is hasonlóak a személyi kölcsönöknél megszokottakhoz. A THM 8,1-13,8%-ig változhat, tehát mondhatjuk, hogy kedvező ajánlat, ráadásul a hitel futamidejének végéig fix, ahogy a törlesztőrészlet is. A felvehető, maximális hitelösszeg 10.000.000 forint, ha lakáscélra igényled, 7.000.000 forint, ha a jövedelmed eléri a havi nettó 300.000 forintot, ennél alacsonyabb. De legalább 100.000 forint jövedelem esetén pedig 5.000.000 forint. A hitel futamideje 24-84 hónapig változtatható az igényelt hitelösszegtől függően. Fontos, hogy a hiteligénylés online is elintézhető, és a szerződéskötésnek nincs díja.

A K&H személyi kölcsön feltételei szintén hasonlóak az ilyenkor megszokottakhoz, vagyis 18. betöltött életév, magyarországi, állandó, bejelentett lakcím, érvényes személyazonosító okmányok. Illetve minimum 3 hónapos munkaviszony, egy éves vállalkozói múlt, vagy véglegesített nyugdíj szükséges az igényléshez. Természetesen ebben az esetben is kizáró ok a KHR negatív adóslistán való szereplés. A dokumentumok tekintetében sincs nagy különbség a többi bank által kértekhez képest. Munkáltatói igazolás és bankszámlakivonat kell hozzá. Ha pedig online adod be a hiteligénylésedet, akkor 3.000.000 forintig 24 órán belül, de legkésőbb a következő banki munkanapon folyósításra is kerül az összeg!

Érdekel a K&H személyi kölcsöne? Maximálisan meg tudjuk érteni, ám mielőtt leadnád az igénylésedet, érdemes összehasonlítanod a többi bank hiteleivel. Mert lehetséges, hogy olyat találsz, ami sokkal inkább megfelel az elképzeléseidnek. Oldalunk a segítségedre lesz ebben, és ha kérdésed van, akkor mi is: vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Partnerünk ajánlatait is érdmes megtekintened, ezt itt teheted meg. 

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Cofidis Megújuló Hitel

THM

20,35%

Futamidő

57 hónap

Hitelösszeg

1.500.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

40 - 72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

Prémium Könnyített Kölcsön

THM

15,9% - 18,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 2.990.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Személyi kölcsön OTP – mit kell tudni róla?

Személyi kölcsön OTP – mit kell tudni róla?

2019.02.26.

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Érthető, hiszen nem véletlenül ez a legkedveltebb hiteltípus: nem szükséges hozzá fedezet, gyorsan és egyszerűen hozzáférhető, és kedvező a kamatozása is. A személyi kölcsön OTP által kínált változata online igényelve azonban még egy szinttel feljebb emeli ezt az amúgy is sikeres terméket!

Tovább olvasom
Gyorskölcsön egy nap alatt? Lehetséges!

Gyorskölcsön egy nap alatt? Lehetséges!

2017.12.15.

Gyorskölcsön egy nap alatt, ez lehetséges csak online igénylésre lesz szükség és máris elindul a hitelbírálati szakasz. A cofidisnél már videó azonosítással is lehet kölcsönt igényelni, így a folyamat még egyszerűbb és gyorsabb.

Tovább olvasom
A gyorskölcsön kizáró tényezői!

A gyorskölcsön kizáró tényezői!

2017.10.20.

Manapság sokkal szigorúbb feltételei vannak a gyorskölcsön felvételének, mint korábban. Lássuk, mik azok a kizáró tényezők, melyek megléte mellett bár nagyon szeretnének segíteni, a banki ügyintézők is csak tárják a kezüket.

Tovább olvasom
Erste hitelkártya részletek

Erste hitelkártya részletek

2019.05.20.

Hitelkártyát igényelnél, de nem tudod, melyik banknál érdemes? Nos, ebben a cikkben nem fogjuk konkrétan megmondani, melyiket kell választanod, csak bemutatjuk neked az Erste hitelkártyáit, majd adunk egy tanácsot, hogy mit tegyél, ha döntésre szeretnél jutni.

Tovább olvasom