K&H személyi kölcsönének feltételei

2019.07.02.

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Hadd ajánljuk a figyelmedbe a K&H Bank ajánlatát, ami – ha a bank ügyfele vagy – az egyik legkiemelkedőbb ajánlat a piacon, de akkor is érdekes lehet, ha máshol vezeted a folyószámládat. Lássuk a K&H személyi kölcsönének részleteit!

K&H személyi kölcsönének feltételei

A K&H személyi kölcsönének, ami természetesen szabad felhasználású, mint mindegyik, hasonló hitelkonstrukció, így a kondíciói is hasonlóak a személyi kölcsönöknél megszokottakhoz. A THM 8,1-13,8%-ig változhat, tehát mondhatjuk, hogy kedvező ajánlat, ráadásul a hitel futamidejének végéig fix, ahogy a törlesztőrészlet is. A felvehető, maximális hitelösszeg 10.000.000 forint, ha lakáscélra igényled, 7.000.000 forint, ha a jövedelmed eléri a havi nettó 300.000 forintot, ennél alacsonyabb. De legalább 100.000 forint jövedelem esetén pedig 5.000.000 forint. A hitel futamideje 24-84 hónapig változtatható az igényelt hitelösszegtől függően. Fontos, hogy a hiteligénylés online is elintézhető, és a szerződéskötésnek nincs díja.

A K&H személyi kölcsön feltételei szintén hasonlóak az ilyenkor megszokottakhoz, vagyis 18. betöltött életév, magyarországi, állandó, bejelentett lakcím, érvényes személyazonosító okmányok. Illetve minimum 3 hónapos munkaviszony, egy éves vállalkozói múlt, vagy véglegesített nyugdíj szükséges az igényléshez. Természetesen ebben az esetben is kizáró ok a KHR negatív adóslistán való szereplés. A dokumentumok tekintetében sincs nagy különbség a többi bank által kértekhez képest. Munkáltatói igazolás és bankszámlakivonat kell hozzá. Ha pedig online adod be a hiteligénylésedet, akkor 3.000.000 forintig 24 órán belül, de legkésőbb a következő banki munkanapon folyósításra is kerül az összeg!

Érdekel a K&H személyi kölcsöne? Maximálisan meg tudjuk érteni, ám mielőtt leadnád az igénylésedet, érdemes összehasonlítanod a többi bank hiteleivel. Mert lehetséges, hogy olyat találsz, ami sokkal inkább megfelel az elképzeléseidnek. Oldalunk a segítségedre lesz ebben, és ha kérdésed van, akkor mi is: vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Partnerünk ajánlatait is érdmes megtekintened, ezt itt teheted meg. 

További blogbejegyzések

Gyorskölcsön jellemzői

Gyorskölcsön jellemzői

2018.03.21.

Bizonyos élethelyzetekben igazi mentőöv lehet, hiszen előfordulhat, hogy nem tudnak a családban kisegíteni, viszont nagy szükséged van egy bizonyos összegre, ami nem áll a rendelkezésedre. Nézzük át a gyorskölcsön jellemzői adta lehetőségeket.

Tovább olvasom
Sberbank hitelekről

Sberbank hitelekről

2019.02.12.

Többször is írtunk már a Sberbank hiteleiről az utóbbi időben, ami nem véletlen, hiszen gyakorlatilag páratlanok a maguk nemében – legalábbis egyelőre. Jelenleg viszont gyakorlatilag verhetetlenek. A piaci verseny miatt ez nem biztos, hogy sokáig így is marad.

Tovább olvasom
Plusz pénz állt a házhoz? Mit érdemes tennünk, ha extra bevételhez jutunk?

Plusz pénz állt a házhoz? Mit érdemes tennünk, ha extra bevételhez jutunk?

2020.09.09.

Ha váratlanul kisebb-nagyobb bevételre teszünk szert, érdemes elgondolkodnunk azon, mit kezdjünk vele. Természetesen nyomban el is költhetjük, de érdemes hosszabb távra gondolva cselekedni. Nézzük, mit kezdjünk az extra pénzzel, hogy jó helyre kerüljön!

Tovább olvasom
Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

Decembertől kedvezőbb konstrukcióban érhető el a babaváró kölcsön!

2019.12.22.

A babaváró hitel már új korában sem volt rossz konstrukció, nem véletlenül tett szert igen hamar komoly népszerűségre. Viszont decembertől kedvezőbb lett, bár ennek előnyét csak azok „élvezhetik”, akiknek nem születik gyermekük a megszabott öt éven belül. A babaváró hitelre vonatkozó referenciakamat folyamatosan csökken. Hiszen júniusban még 2,1% volt, novemberre pedig 1%-ra csökkent, ami decembertől […]

Tovább olvasom