K&H személyi kölcsönének feltételei

2019.07.02.

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Hadd ajánljuk a figyelmedbe a K&H Bank ajánlatát, ami – ha a bank ügyfele vagy – az egyik legkiemelkedőbb ajánlat a piacon, de akkor is érdekes lehet, ha máshol vezeted a folyószámládat. Lássuk a K&H személyi kölcsönének részleteit!

K&H személyi kölcsönének feltételei

A K&H személyi kölcsönének, ami természetesen szabad felhasználású, mint mindegyik, hasonló hitelkonstrukció, így a kondíciói is hasonlóak a személyi kölcsönöknél megszokottakhoz. A THM 8,1-13,8%-ig változhat, tehát mondhatjuk, hogy kedvező ajánlat, ráadásul a hitel futamidejének végéig fix, ahogy a törlesztőrészlet is. A felvehető, maximális hitelösszeg 10.000.000 forint, ha lakáscélra igényled, 7.000.000 forint, ha a jövedelmed eléri a havi nettó 300.000 forintot, ennél alacsonyabb. De legalább 100.000 forint jövedelem esetén pedig 5.000.000 forint. A hitel futamideje 24-84 hónapig változtatható az igényelt hitelösszegtől függően. Fontos, hogy a hiteligénylés online is elintézhető, és a szerződéskötésnek nincs díja.

A K&H személyi kölcsön feltételei szintén hasonlóak az ilyenkor megszokottakhoz, vagyis 18. betöltött életév, magyarországi, állandó, bejelentett lakcím, érvényes személyazonosító okmányok. Illetve minimum 3 hónapos munkaviszony, egy éves vállalkozói múlt, vagy véglegesített nyugdíj szükséges az igényléshez. Természetesen ebben az esetben is kizáró ok a KHR negatív adóslistán való szereplés. A dokumentumok tekintetében sincs nagy különbség a többi bank által kértekhez képest. Munkáltatói igazolás és bankszámlakivonat kell hozzá. Ha pedig online adod be a hiteligénylésedet, akkor 3.000.000 forintig 24 órán belül, de legkésőbb a következő banki munkanapon folyósításra is kerül az összeg!

Érdekel a K&H személyi kölcsöne? Maximálisan meg tudjuk érteni, ám mielőtt leadnád az igénylésedet, érdemes összehasonlítanod a többi bank hiteleivel. Mert lehetséges, hogy olyat találsz, ami sokkal inkább megfelel az elképzeléseidnek. Oldalunk a segítségedre lesz ebben, és ha kérdésed van, akkor mi is: vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken! Partnerünk ajánlatait is érdmes megtekintened, ezt itt teheted meg. 

További blogbejegyzések

Miért éri meg autóhitelnél a lízing?

Miért éri meg autóhitelnél a lízing?

2020.03.02.

Arra a kérdésre, hogy miért éri meg autóhitelnél a lízing, egyszerű a válasz: mert számos előnye van. Felvet azonban egy újabb kérdést: kinek éri meg? Nos, az alábbi cikkben erre keressük meg a választ. Ha autóvásárlásról, illetve annak külső finanszírozásáról esik szó, mi szinte minden esetben a személyi kölcsönöket szoktuk megemlíteni, mint tökéletes megoldást. Ám van olyan […]

Tovább olvasom
Kedvezményes személyi kölcsön, 5,9% THM – jobb, mint a jelzáloghitel!

Kedvezményes személyi kölcsön, 5,9% THM – jobb, mint a jelzáloghitel!

2020.05.28.

Kedvezményes személyi kölcsönöket eddig is lehetett találni, ám ezek vagy csak bizonyos feltételek teljesítése esetén voltak elérhetőek, vagy megmaradtak a 7%-os THM érték fölött. A koronavírus-járvány azonban az életünk szinte minden szegmensét, így a hitelpiacot is alaposan felforgatta, és a kormányzatnak meg kellett tennie bizonyos lépéseket, amelyek szükségesek voltak ahhoz, hogy a válság elvonulásáig legalább nagyjából […]

Tovább olvasom
Falusi CSOK – nézzük meg részletesen!

Falusi CSOK – nézzük meg részletesen!

2019.04.08.

Valószínűleg Te is hallottál már a „falusi CSOK-ról”, hiszen az utóbbi időben elég sok fórumon foglalkoztak vele. Most végre megszületett az ezzel kapcsolatos döntés is. Mi is górcső alá vesszük ezt az intézkedést, hiszen könnyen meglehet, hogy ez fogja beindítani a vidéki ingatlanpiacot!

Tovább olvasom
Kölcsön futamideje hogy változhat?

Kölcsön futamideje hogy változhat?

2019.09.18.

A fenti kérdésre a válasz igen egyszerű: szerződésmódosítással. A kölcsön futamideje mindig attól függ, hogy Te mit választasz az igénylés leadásakor, ám lehetnek olyan helyzetek, amikor változtatni szeretnél, esetleg muszáj. Lássuk a menetét! A kölcsön futamidejét egy intervallumban szokták megadni a pénzintézetek, tehát van minimális és maximális futamidő, amik között általában féléves ugrásokkal tudsz választani. […]

Tovább olvasom