Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor semmiképp se hagyd ki az OTP Bank ajánlatát, hiszen rendelkezik néhány olyan tulajdonsággal, amit mindenkinek érdemes fontolóra venni; ilyen például az online igénylési lehetőség, de a kondíciók tekintetében sem vall szégyent. Lássuk az OTP személyi kölcsön részleteket!

Az OTP személyi kölcsön esetében a THM 7,3-21%, a felvehető hitelösszeg 100.000-8.000.000 forint, a futamidő pedig 13-84 hónap lehet. Fontos tudni, hogy a kamatra 1% online kedvezményt kaphatsz, ha a bank weboldalán keresztül igényled a hitelt, de nem csak ezért érdemes az online hiteligénylést választani! Ha így teszel, és a bank ügyfele vagy, a jövedelmed pedig a náluk vezetett folyószámlára érkezik, emellett pedig megfelelsz a hitelfelvétel feltételeinek, akkor a folyósítás negyven percen belül megtörténik! Tudsz ennél gyorsabbat? Mi nem! Bovebb információkat a személyi kölcsönökről, itt találsz. 

Ha már megemlítettük feltételeket, lássuk részletesen ezeket is. Az állandó, magyarországi, bejelentett lakcím, az érvényes személyazonosító okmányok és a 18. életév betöltése kötelező. De ezek nem csak az OTP személyi kölcsönére érvényesek, hanem bármelyik pénzintézet minden hiteltermékére. Dokumentumokra is szükséged lesz, amik igazolják a fizetési képességedet, hiszen ez jelenti a biztosítékot a bank számára; azt viszont meg kell jegyezzük, hogy ha a bank ügyfele vagy, és online igényelsz, akkor ezeket nyugodtan elfelejtheted, ha viszont nem, akkor rendelkezned kell egy munkáltatói igazolással, illetve az utolsó háromhavi bankszámlakivonataiddal. Ha már nyugdíjas vagy, akkor a munkáltatói igazolást a nyugdíjas törzskönyv, vagy a nyugdíjhatározat, valamint háromhavi nyugdíjszelvény, illetve bankszámlakivonat helyettesítheti. Partnerünk legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait is érdemes megtekintened.

Mint láthatod, az OTP személyi kölcsöne egy igazán remek konstrukció már magában is, és ha hozzátesszük az online igénylési lehetőséget, valamint az ebből következő 40 perces átfutási időt, akkor kijelenthetjük, hogy jelenleg nincs párja a magyar hitelpiacon! Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy hasonlítsd össze a többi, hasonló konstrukcióval, mert lehetséges, hogy az igényeidnek megfelelőbbet találsz! Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

OTP személyi kölcsön és feltételei
5 (100%) 2 értékelés