OTP személyi kölcsön és feltételei

2019.06.28.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor semmiképp se hagyd ki az OTP Bank ajánlatát, hiszen rendelkezik néhány olyan tulajdonsággal, amit mindenkinek érdemes fontolóra venni; ilyen például az online igénylési lehetőség, de a kondíciók tekintetében sem vall szégyent. Lássuk az OTP személyi kölcsön részleteket!

OTP személyi kölcsön és feltételei

Az OTP személyi kölcsön esetében a THM 7,3-21%, a felvehető hitelösszeg 100.000-8.000.000 forint, a futamidő pedig 13-84 hónap lehet. Fontos tudni, hogy a kamatra 1% online kedvezményt kaphatsz, ha a bank weboldalán keresztül igényled a hitelt, de nem csak ezért érdemes az online hiteligénylést választani! Ha így teszel, és a bank ügyfele vagy, a jövedelmed pedig a náluk vezetett folyószámlára érkezik, emellett pedig megfelelsz a hitelfelvétel feltételeinek, akkor a folyósítás negyven percen belül megtörténik! Tudsz ennél gyorsabbat? Mi nem! Bovebb információkat a személyi kölcsönökről, itt találsz. 

Ha már megemlítettük feltételeket, lássuk részletesen ezeket is. Az állandó, magyarországi, bejelentett lakcím, az érvényes személyazonosító okmányok és a 18. életév betöltése kötelező. De ezek nem csak az OTP személyi kölcsönére érvényesek, hanem bármelyik pénzintézet minden hiteltermékére. Dokumentumokra is szükséged lesz, amik igazolják a fizetési képességedet, hiszen ez jelenti a biztosítékot a bank számára; azt viszont meg kell jegyezzük, hogy ha a bank ügyfele vagy, és online igényelsz, akkor ezeket nyugodtan elfelejtheted, ha viszont nem, akkor rendelkezned kell egy munkáltatói igazolással, illetve az utolsó háromhavi bankszámlakivonataiddal. Ha már nyugdíjas vagy, akkor a munkáltatói igazolást a nyugdíjas törzskönyv, vagy a nyugdíjhatározat, valamint háromhavi nyugdíjszelvény, illetve bankszámlakivonat helyettesítheti. Partnerünk legjobb személyi kölcsön és lakáshitel ajánlatait is érdemes megtekintened.

Mint láthatod, az OTP személyi kölcsöne egy igazán remek konstrukció már magában is, és ha hozzátesszük az online igénylési lehetőséget, valamint az ebből következő 40 perces átfutási időt, akkor kijelenthetjük, hogy jelenleg nincs párja a magyar hitelpiacon! Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy hasonlítsd össze a többi, hasonló konstrukcióval, mert lehetséges, hogy az igényeidnek megfelelőbbet találsz! Kérdésed van? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Cofidis Adósságrendező Hitel

THM

13,36 - 22,32%

Futamidő

36 - 84 hónap

Hitelösszeg

500.000 Ft - 5.000.000 Ft

§

Számlás Prémium250 Könnyített Kölcsön

THM

9,5 - 10,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

8,3% - 14,9%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Mindent a babaváró hitelről, július 1.-től!

Mindent a babaváró hitelről, július 1.-től!

2019.06.30.

Mint már bizonyára tudod, a július 1.-től igényelhető a kormány legújabb családtámogatási kedvezménye. De talán vannak még homályos foltok az igényléssel, illetve a támogatás mikéntjével kapcsolatban. Ezért cikkünkben összefoglalunk mindent a babaváró hitelről.

Tovább olvasom
A hitelkiváltásról bővebben

A hitelkiváltásról bővebben

2018.01.16.

Sokan küzdenek a hiteleik visszafizetésével, hiszen a törlesztőrészletek emelkedtek az elmúlt években, míg a családok jövedelme ezt nem minden esetben követte. Van viszont megoldás a problémára, ez pedig a hitelkiváltás!

Tovább olvasom
Melyik a legjövedelmezőbb megtakarítási forma?

Melyik a legjövedelmezőbb megtakarítási forma?

2018.06.06.

Akik szokták olvasni a cikkeinket, biztos azonnal rávágják, hogy a lakástakarék az a legjobb megtakarítási forma, pedig a válasz nem is ennyire egyértelmű, illetve nem úgy, ahogy gondolhatnánk. Nézzük meg ezt a kérdést kicsit alaposabban, hiszen ahogy mindenki, úgy mi is a legjobbat keressük!

Tovább olvasom
CIB személyi kölcsön – hogy tudom egyszerűen igényelni?

CIB személyi kölcsön – hogy tudom egyszerűen igényelni?

2019.01.10.

Ha személyi kölcsönt szeretnél igényelni, akkor rengeteg lehetőség közül választhatsz, hiszen nincs olyan bank, amelyik ne kínálná az ügyfeleinek. A CIB személyi kölcsöne egy olyan hiteltermék, ami mindenképp figyelmet érdemel, tehát hadd mutassuk be most részletesen!

Tovább olvasom