Az UniCredit Bank már régi szereplőnek mondató a magyar pénzügyi szektorban, viszont nem tartozik az élmezőnybe, illetve a legismertebb bankok sorába, pedig a hiteltermékei alapján bőven megérdemelné. Ha Neked sem került még a célkeresztedbe, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj az UniCredit hiteleivel!

Természetesen az UniCredit hitelei között is találhatsz személyi kölcsönt, mégpedig Stabil Kamat néven, ami sokat elárul a tulajdonságairól. A THM 7,28-19,86%, a futamidő 12-84 hónap között választható, a felvehető hitelösszeg 300.000 forinttól 7.000.000 forintig igényelhető, és természetesen, mint minden személyi kölcsön esetében, szabadon felhasználható.

Unicredit személyi kölcsönt, lakáshitelt vagy babaváró hitelt szeretnél, akkor kattints ide és indítsd el igénylésedet.

Jelzáloghitel-fronton is jó helyzetben vannak az UniCredit hitelei, hiszen többféle lehetőség közül választhatsz, ha tőlük igényelsz kölcsönt. A szabad felhasználású jelzáloghitel esetében a THM 6,28-7,86%, a futamidő 4-25 év, a felvehető hitelösszeg pedig 1.000.000-40.000.000 forint lehet. További információt itt találsz a kölcsönökkel kapcsolatosan, kattints ide!

Az UniCredit hitelei között találhatsz kifejezetten lakáscélú hitelt is, a kondíciók viszont némileg eltérőek. A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelnél a THM 4,15-6,77%, ami kamatkedvezménnyel együtt számolt érték; ugyanez kamatkedvezmény nélkül 5,75-7,59%. A futamidő 4-30 évig terjedhet, a felvehető hitelösszeg 1.000.000-40.000.000 forintig terjedhet, és számos kedvezmény kapcsolódik hozzá, amivel rengeteget spórolhatsz. Elengedik a hitelösszeg átutalási díját, a közjegyzői okirat és az értékbecslés díját, ami ingatlantól függően több tízezer forint is lehet, és akkor a kamatkedvezményről még nem is beszéltünk, de az ehhez kapcsolódó értéket a THM alapján könnyen ki lehet számolni! Partnerünk ajánlatait is érdemes megtekinteni, itt.

Természetesen az UniCredit hiteleinél is különböző feltételeket kell teljesítened, ha szeretnél hozzájutni egy kölcsönösszeghez. A szokásos életkori alsó határ itt is megvan, vagyis a 18. életév betöltése kötelező, a jelzáloghitelek esetében pedig van felső határ is, ami 65 év. A többi feltétel sem teljesíthetetlen: 3 hónapos aktív munkahely, bankszámla, illetve magyar állampolgárság szükséges az UniCredit hiteleinek igényléséhez.

Mint láthatod, az UniCredit hitelei kifejezetten kedvezőek, így Neked is érdemes lehet elgondolkodni rajtuk. Mielőtt azonban belevágnál az igénylésbe, hasonlítsd össze őket a többi bank ajánlataival, hogy megtalálhasd a számodra legmegfelelőbbet! Oldalunkon ezt könnyen megteheted, és ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Tekintsd meg az Unicredit Bank legjobb kölcsöneit, kattints ide !

UniCredit hitelek – mit érdemes tudni róluk?
5 (100%) 3 értékelés