UniCredit hitelek – mit érdemes tudni róluk?

2019.05.26.

Az UniCredit Bank már régi szereplőnek mondató a magyar pénzügyi szektorban, viszont nem tartozik az élmezőnybe, illetve a legismertebb bankok sorába, pedig a hiteltermékei alapján bőven megérdemelné. Ha Neked sem került még a célkeresztedbe, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj az UniCredit hiteleivel!

UniCredit hitelek – mit érdemes tudni róluk?

Természetesen az UniCredit hitelei között is találhatsz személyi kölcsönt, mégpedig Stabil Kamat néven, ami sokat elárul a tulajdonságairól. A THM 7,28-19,86%, a futamidő 12-84 hónap között választható, a felvehető hitelösszeg 300.000 forinttól 7.000.000 forintig igényelhető, és természetesen, mint minden személyi kölcsön esetében, szabadon felhasználható.

Unicredit személyi kölcsönt, lakáshitelt vagy babaváró hitelt szeretnél, akkor kattints ide és indítsd el igénylésedet.

Jelzáloghitel-fronton is jó helyzetben vannak az UniCredit hitelei, hiszen többféle lehetőség közül választhatsz, ha tőlük igényelsz kölcsönt. A szabad felhasználású jelzáloghitel esetében a THM 6,28-7,86%, a futamidő 4-25 év, a felvehető hitelösszeg pedig 1.000.000-40.000.000 forint lehet. További információt itt találsz a kölcsönökkel kapcsolatosan, kattints ide!

Az UniCredit hitelei között találhatsz kifejezetten lakáscélú hitelt is, a kondíciók viszont némileg eltérőek. A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelnél a THM 4,15-6,77%, ami kamatkedvezménnyel együtt számolt érték; ugyanez kamatkedvezmény nélkül 5,75-7,59%. A futamidő 4-30 évig terjedhet, a felvehető hitelösszeg 1.000.000-40.000.000 forintig terjedhet, és számos kedvezmény kapcsolódik hozzá, amivel rengeteget spórolhatsz. Elengedik a hitelösszeg átutalási díját, a közjegyzői okirat és az értékbecslés díját, ami ingatlantól függően több tízezer forint is lehet, és akkor a kamatkedvezményről még nem is beszéltünk, de az ehhez kapcsolódó értéket a THM alapján könnyen ki lehet számolni! Partnerünk ajánlatait is érdemes megtekinteni, itt.

Természetesen az UniCredit hiteleinél is különböző feltételeket kell teljesítened, ha szeretnél hozzájutni egy kölcsönösszeghez. A szokásos életkori alsó határ itt is megvan, vagyis a 18. életév betöltése kötelező, a jelzáloghitelek esetében pedig van felső határ is, ami 65 év. A többi feltétel sem teljesíthetetlen: 3 hónapos aktív munkahely, bankszámla, illetve magyar állampolgárság szükséges az UniCredit hiteleinek igényléséhez.

Mint láthatod, az UniCredit hitelei kifejezetten kedvezőek, így Neked is érdemes lehet elgondolkodni rajtuk. Mielőtt azonban belevágnál az igénylésbe, hasonlítsd össze őket a többi bank ajánlataival, hogy megtalálhasd a számodra legmegfelelőbbet! Oldalunkon ezt könnyen megteheted, és ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

További blogbejegyzések

Lakáshitel mellé, önerőként személyi kölcsön?

Lakáshitel mellé, önerőként személyi kölcsön?

2018.03.15.

A lakáshitel közös jellemzője, hogy a néhány éve bevezetett adósságfék-szabályozás egyik eleme miatt a felvett hitel összege a megvásárolni kívánt ingatlan piaci értékének maximum 80%-a lehet, tehát 20% önerőre mindenkinek szüksége van, aki hitelből szeretné megoldani az ingatlanvásárlást. De mit tehet az, akinek nem áll a rendelkezésére a megfelelő összeg, tehát lakáshitel mellé igényelhető-e kölcsön?

Tovább olvasom
Babaváró hitelt önerőként felhasználhatom?

Babaváró hitelt önerőként felhasználhatom?

2019.07.16.

Lakásvásárlásra készülsz, de nem áll a rendelkezésedre sem önerő, sem fedezetként felajánlható ingatlan? Családot alapítasz a pároddal, és szeretnétek közös otthonba költözni? Esetleg már úton is van a gyermeketek? Ha ezekre a kérdésekre igennel feleltél, akkor a babaváró hitel megoldás lesz a számotokra. Mert egy szabadon felhasználható személyi kölcsönről van szó, amit bármire elkölthetsz. Ebből Te is levonhatod a következtetést, hogy a babaváró hitelt önerőként is felhasználhatod a leendő lakáshiteled igényléséhez!

Tovább olvasom
Kötelező-e adóstárs a személyi kölcsön igényléshez?

Kötelező-e adóstárs a személyi kölcsön igényléshez?

2018.02.25.

A személyi kölcsön egy szabad felhasználású, fedezet nélküli hitel, rugalmas, ám rövid futamidővel és viszonylag alacsony hitelösszeggel, tudjuk meg kell-e adóstárs az igényléshez.

Tovább olvasom
Legkedvezőbb hitelek – oldalunkon megtalálod, amire szükséged van!

Legkedvezőbb hitelek – oldalunkon megtalálod, amire szükséged van!

2019.07.09.

A legkedvezőbb hitelek egy helyen, ezt keresed? Könnyű dolgod van, hiszen nem kell mást tenned, mind böngészni az interneten. A korábbi években viszont rengeteg gyaloglással járt volna, és ezzel nem is ért volna véget a dolog. Hiszen rengeteg adatot össze is kellett volna hasonlítanod, ami nem biztos, hogy a kedvenc elfoglaltságod. Az adatok begyűjtése, rendszerezése, majd összehasonlítása hosszadalmas. Nem is biztos, hogy mindegyikre szükség van ahhoz, hogy világossá váljon a számodra, az adott hitel megfelelő, nem az, vagy épp a legkedvezőbb.

Tovább olvasom