CSOK használt házra

2019.05.21.

A CSOK az utóbbin idők slágertémája szinte mindenhol; a tévé, rádió és az online hírportálok ezzel vannak tele. Mi se maradhatunk ki belőle, hiszen tényleg egy lényeges témáról van szó. Ráadásul az újdonságok között az is szerepel, hogy idén már a CSOK használt házra is igénybe vehető, ami jókora lökést adhat nem csak az ingatlanpiacnak, de a hitelezésnek is. Mivel mi pont ez utóbbival foglalkozunk, érintettek vagyunk benne.

CSOK használt házra

Lássuk, mit kell tudnod, ha a CSOK-ot használt házra szeretnéd igénybe venni!

A két- és többgyerekes családok igénybe vehetik a CSOK-ot használt házra. Az ilyen ingatlanokra adható, kibővített, kedvezményes hitel óriási lendületet jelenthet az ingatlan- és hitelpiacnak, hiszen az ingatlanvásárlások nagy része a folyamatos építkezések ellenére is a használtlakás-piacon zajlik. A Központi Statisztikai Hivatal szerint 2018 első három negyedévében az eladott lakásoknak mindössze 3,4%-a volt újépítésű, ráadásul a használt lakásokhoz az emelkedő árak mellett is kisebb összegekért lehet hozzájutni, mint az újépítésűekhez. Ha Neked is komoly problémát okozott eddig, hogy az újépítésű ingatlanokat nem tudtad megfizetni, de egy használtat szívesen vásároltál volna, akkor itt a lehetőség, hogy új otthont vásárolj a családodnak! További információért, kattints ide.

Érdekes adat, hogy a budapesti ingatlanokat átlagosan 30.000.000 forint feletti összegekért adják-veszik, míg ugyanez vidéken 15.000.000 forint környékén mozog. A CSOK használt házra tehát vidéken még jobban megéri, hiszen lényegesen kevesebb hitelt kell visszafizetned, ha ezt az opciót választod. Konkrét példát nézve ez azt jelenti, hogy ha van két gyermeked és megtakarításaid, akkor vásárolhatsz egy családi házat úgy, hogy állami támogatást is kapsz, a maradék 10.000.000 forintot pedig részben, vagy teljes egészében kedvezményes hitellel finanszírozhatod, ami akár két és fél millió forint megtakarítást is jelenthet! Partnerünk lakáshitel ajánlatait is érdemes megtekinteni, ezért kattints ide.

Igénybe vennéd a CSOK-ot használt házra? Tekintsd meg oldalunkon a kedvezményes hitellehetőségeket, és ha kérdésed van, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Cofidis Megújuló Hitel

THM

20,35%

Futamidő

57 hónap

Hitelösszeg

1.500.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

8,3% - 14,9%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Figyelem! Változott a CSOK rendelet!

Figyelem! Változott a CSOK rendelet!

2018.04.12.

A CSOK rendelet sokakat érint, de voltak a felvételével kapcsolatban nehézségek, amik megoldásért kiáltottak. Idén március 15.-én viszont hatályba léptek azok a módosítások, amiknek köszönhetően egyszerűbbé válik a felvétele. Ráadásul valamivel szélesebb körben is elérhető lesz!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön OTP – mit kell tudni róla?

Személyi kölcsön OTP – mit kell tudni róla?

2019.02.26.

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? Érthető, hiszen nem véletlenül ez a legkedveltebb hiteltípus: nem szükséges hozzá fedezet, gyorsan és egyszerűen hozzáférhető, és kedvező a kamatozása is. A személyi kölcsön OTP által kínált változata online igényelve azonban még egy szinttel feljebb emeli ezt az amúgy is sikeres terméket!

Tovább olvasom
Mire kell figyelni a CSOK és a Falusi CSOK felvételénél?

Mire kell figyelni a CSOK és a Falusi CSOK felvételénél?

2020.10.01.

Nagyon egyszerűen meg tudjuk válaszolni, hogy mire kell figyelned a CSOK, illetve a Falusi CSOK igénylésekor: mindenre! Viccet félretéve, tényleg minden feltételre oda kell figyelni, hiszen csak akkor kaphatod meg bármelyiket is, ha mindenben megfelelsz az előírásoknak. Vannak azonban olyan apróságok is, amelyeket, ha figyelmen kívül hagysz, el se jutsz majd a bírálatig, hiszen már az alapoknál nem stimmel valami. Az alábbiakban ezeket vesszük sorra.

Tovább olvasom
Napelemre is igényelhető a Falusi CSOK?

Napelemre is igényelhető a Falusi CSOK?

2020.08.24.

A kérdést a látszat ellenére nem is olyan egyszerű megválaszolni, mint ahogy gondolnánk, hiszen alapvetően a Falusi CSOK igényelhető napelemre, ám vannak esetek, amikor ez nem valósulhat meg. Lássuk a részleteket!

Tovább olvasom