Többször is írtunk már a Sberbank hiteleiről az utóbbi időben, ami nem véletlen, hiszen gyakorlatilag páratlanok a maguk nemében – legalábbis egyelőre. Jelenleg viszont gyakorlatilag verhetetlenek. A piaci verseny miatt ez nem biztos, hogy sokáig így is marad. Ha hitelfelvételen gondolkodsz, akkor érdemes neked is többet tudni a Sberbank hitelekről, mert csak így fogod tudni meghozni a megfelelő döntést.

A Sberbank hitelekről leginkább ki a THM és a kamat kapcsán szoktunk ódákat zengeni; ezek a Fair Plusz személyi kölcsön esetében 7,72%, illetve 6,95%. A Priority lakáshitelnél pedig 3,97%, illetve 3,74%. A Sberbank egyedül a folyószámla-hitelkerettel nem robbantotta fel a piacot, mert ennek 20,99%-os a kamata. A THM pedig 23,49%, amik átlagos értéknek mondhatóak; manapság már nem lehetetlen olyan folyószámla-hitelkeretet is találni, ami bőven 20% alatt van. Lényeges még, hogy a Sberbanknál nincs hitelkártya, tehát ha erre van szükséged, akkor ezt egy másik pénzintézetnél kell igényelned. További tudni valókat itt találsz a Sberbankról.

Ha a Sberbank hitelekről esik szó, akkor egy újabb, fontos jellemző a gyorsaság. Ha fedezet nélküli hitelt igényelnél, és gyorsan szeretnéd megkapni, akkor a Fair Expressz Plusz személyi kölcsönt ajánljuk, hiszen a kérelem leadása után két nappal már folyósítják is az igényelt összeget. A lakáshiteleknél is sikerült gyorsabbá tenni a folyamatot, ugyanis a többi banknál általános 6 hetes átfutási idő a Sberbanknál átlagosan 4 hét, ha a dokumentumok rendben vannak, és minden egyéb feltétel is teljesíthető. Partnerünk hitel ajánlatait itt tudod megnézni.

A Sberbank hitelekről csak jókat lehet mondani, így bátran ajánljuk őket mindenkinek. Lényeges viszont, hogy – minden jó tulajdonságuk ellenére – lehet náluk jobb is a piacon, hiszen bármikor kijöhet egy akciós ajánlat egy másik banknál, amivel jobban jársz. Épp ezért figyeld az akciókat, és hasonlítsd össze a bankok jelenlegi ajánlatait is oldalunkon, majd ezek után add le az igénylésedet! Ha kérdésed, vagy észrevételed van, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Sberbank hitelekről
5 (100%) 3 értékelés