Lakásvásárláson töröd a fejed? Vagy lakás már van, de felújítanád? Esetleg szabad felhasználású kölcsönt szeretnél felvenni? Az OTP lakáshitel kalkulátorával könnyen megtalálhatod a legmegfelelőbb hitelt!

Manapság már szinte az összes pénzintézet rendelkezik a honlapján elérhető hitelkalkulátorral. Mivel az OTP az egyik legnagyobb bank ma Magyarországon, így természetesen náluk is megtalálható ez a hasznos eszköz. A használata pofonegyszerű: csupán a hitelösszeget, a futamidőt és a nettó jövedelmedet kell megadnod. Valamint kiválasztanod a hitelcélt, ami lehet használt, vagy új lakás vásárlása. Ezek után az OTP lakáshitel kalkulátora elvégzi a többit, végül megkapod azokat a lehetőségeket, amik közül kiválaszthatod a leginkább megfelelőt. Olvass még több információt az OTP lakáshitelekről és igényeld még ma a legjobb temékeket. Amennyiben szeretnéd OTP lakáshitel igénylésedet leadni, akkor kattints ide.

Igényelni még ennél is egyszerűbb, hiszen az OTP lakáshitel kalkulátor használata után megadhatod az elérhetőségeidet, és az OTP munkatársai felveszik veled a kapcsolatot. Természetesen be is mehetsz a bankfiókba, de lényegesen megkönnyítheted mind a saját, mind a fióki ügyintéző dolgát, ha a kezdeti lépéseket otthonról intézed.

A lakáshitel feltételeiről olvashattál már blogunkon, a beszerzendő dokumentumokat viszont konkrétan az OTP Bankra vonatkozóan még nem taglaltuk. A minden hitelnél szükséges személyazonosító okmány, a lakcímkártya, illetve a munkáltatói igazolás ebben az esetben is szükséges, illetve 1.000.000 forint igényelt hitelösszeg felett mobiltelefonszámlát is be kell szerezned. Természetesen egy lakáshitel igényléséhez ingatlanfedezetre is szükség van, ehhez pedig további dokumentumokra van szükség, mint az adásvételi szerződés, a földhivatali bejegyzés, vagy az értékbecslés. Ha ezek megvannak, és az OTP lakáshitel kalkulátora is olyan hitelkonstrukciókat ajánl, amik megfelelnek az igényeidnek, akkor nincs más hátra, mint elindítani a hitel felvételét!

Mielőtt azonban ezt megtennéd, hasonlítsd össze a többi banknál jelenleg elérhető hitelkonstrukciókat azzal, amit az OTP lakáshitel kalkulátora kidobott, és ha jobbat találsz, dönts inkább amellett! Kérdésed lenne? Segítünk, csak vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

OTP lakáshitel kalkulátor
5 (100%) 1 értékelés