OTP lakáshitel kalkulátor

2019.02.20.

Lakásvásárláson töröd a fejed? Vagy lakás már van, de felújítanád? Esetleg szabad felhasználású kölcsönt szeretnél felvenni? Az OTP lakáshitel kalkulátorával könnyen megtalálhatod a legmegfelelőbb hitelt!

OTP lakáshitel kalkulátor

Manapság már szinte az összes pénzintézet rendelkezik a honlapján elérhető hitelkalkulátorral. Mivel az OTP az egyik legnagyobb bank ma Magyarországon, így természetesen náluk is megtalálható ez a hasznos eszköz. A használata pofonegyszerű: csupán a hitelösszeget, a futamidőt és a nettó jövedelmedet kell megadnod. Valamint kiválasztanod a hitelcélt, ami lehet használt, vagy új lakás vásárlása. Ezek után az OTP lakáshitel kalkulátora elvégzi a többit, végül megkapod azokat a lehetőségeket, amik közül kiválaszthatod a leginkább megfelelőt. Olvass még több információt az OTP lakáshitelekről és igényeld még ma a legjobb temékeket. Amennyiben szeretnéd OTP lakáshitel igénylésedet leadni, akkor kattints ide.

Igényelni még ennél is egyszerűbb, hiszen az OTP lakáshitel kalkulátor használata után megadhatod az elérhetőségeidet, és az OTP munkatársai felveszik veled a kapcsolatot. Természetesen be is mehetsz a bankfiókba, de lényegesen megkönnyítheted mind a saját, mind a fióki ügyintéző dolgát, ha a kezdeti lépéseket otthonról intézed.

A lakáshitel feltételeiről olvashattál már blogunkon, a beszerzendő dokumentumokat viszont konkrétan az OTP Bankra vonatkozóan még nem taglaltuk. A minden hitelnél szükséges személyazonosító okmány, a lakcímkártya, illetve a munkáltatói igazolás ebben az esetben is szükséges, illetve 1.000.000 forint igényelt hitelösszeg felett mobiltelefonszámlát is be kell szerezned. Természetesen egy lakáshitel igényléséhez ingatlanfedezetre is szükség van, ehhez pedig további dokumentumokra van szükség, mint az adásvételi szerződés, a földhivatali bejegyzés, vagy az értékbecslés. Ha ezek megvannak, és az OTP lakáshitel kalkulátora is olyan hitelkonstrukciókat ajánl, amik megfelelnek az igényeidnek, akkor nincs más hátra, mint elindítani a hitel felvételét!

Mielőtt azonban ezt megtennéd, hasonlítsd össze a többi banknál jelenleg elérhető hitelkonstrukciókat azzal, amit az OTP lakáshitel kalkulátora kidobott, és ha jobbat találsz, dönts inkább amellett! Kérdésed lenne? Segítünk, csak vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

További blogbejegyzések

A hitelkiváltásról bővebben

A hitelkiváltásról bővebben

2018.01.16.

Sokan küzdenek a hiteleik visszafizetésével, hiszen a törlesztőrészletek emelkedtek az elmúlt években, míg a családok jövedelme ezt nem minden esetben követte. Van viszont megoldás a problémára, ez pedig a hitelkiváltás!

Tovább olvasom
Egy hitelt szeretnél törleszteni! Válaszd az adósságrendezést!

Egy hitelt szeretnél törleszteni! Válaszd az adósságrendezést!

2018.09.22.

Sokan vannak, akik évek óta fizetik a kölcsöneiket, és nem látják az alagút végét. A régebbi típusú hitelek kondíciói ma már elavultnak számítanak, és aki ismeri a jelenlegi trendeket, annak eszébe se jutna felvenni őket. Ha te is így vagy ezzel, és lassan, de biztosan elborítanak a régi hiteleid, akkor van a számodra egy jó hírünk: az adósságrendező hitelt pont neked találták ki!

Tovább olvasom
Kis összegű hitelt igényelnél?

Kis összegű hitelt igényelnél?

2018.01.22.

Kis összegű hitelt igényelnél, akkor jó helyen jársz, mert mindenkivel megtörténhet, hogy pénzzavar esetén gyors segítségre lenne szüksége. Szerencsére létezik olyan lehetőség, ami pont az ilyen helyzetekre nyújt megoldást!

Tovább olvasom
Lakásárak – hol és mennyiért lehet lakást, vagy házat vásárolni?

Lakásárak – hol és mennyiért lehet lakást, vagy házat vásárolni?

2019.06.12.

Mivel pörög az ingatlanpiac, valószínűleg Neked is megfordult már a fejedben a lakásvásárlás. Nem csoda; manapság már szinte mindenkinek van valamilyen jelzáloghitele, hiszen kedvező feltételekkel lehet hozzájutni. Mivel a lakásárak szép lassan az egekbe szöktek az utóbbi néhány évben, egyre kisebb a mozgástér, és ez főleg a Budapesten keresgélőknek jelent problémát.

Tovább olvasom