OTP lakáshitel kalkulátor

2019.02.20.

Lakásvásárláson töröd a fejed? Vagy lakás már van, de felújítanád? Esetleg szabad felhasználású kölcsönt szeretnél felvenni? Az OTP lakáshitel kalkulátorával könnyen megtalálhatod a legmegfelelőbb hitelt!

OTP lakáshitel kalkulátor

Manapság már szinte az összes pénzintézet rendelkezik a honlapján elérhető hitelkalkulátorral. Mivel az OTP az egyik legnagyobb bank ma Magyarországon, így természetesen náluk is megtalálható ez a hasznos eszköz. A használata pofonegyszerű: csupán a hitelösszeget, a futamidőt és a nettó jövedelmedet kell megadnod. Valamint kiválasztanod a hitelcélt, ami lehet használt, vagy új lakás vásárlása. Ezek után az OTP lakáshitel kalkulátora elvégzi a többit, végül megkapod azokat a lehetőségeket, amik közül kiválaszthatod a leginkább megfelelőt. Olvass még több információt az OTP lakáshitelekről és igényeld még ma a legjobb temékeket. Amennyiben szeretnéd OTP lakáshitel igénylésedet leadni, akkor kattints ide.

Igényelni még ennél is egyszerűbb, hiszen az OTP lakáshitel kalkulátor használata után megadhatod az elérhetőségeidet, és az OTP munkatársai felveszik veled a kapcsolatot. Természetesen be is mehetsz a bankfiókba, de lényegesen megkönnyítheted mind a saját, mind a fióki ügyintéző dolgát, ha a kezdeti lépéseket otthonról intézed.

A lakáshitel feltételeiről olvashattál már blogunkon, a beszerzendő dokumentumokat viszont konkrétan az OTP Bankra vonatkozóan még nem taglaltuk. A minden hitelnél szükséges személyazonosító okmány, a lakcímkártya, illetve a munkáltatói igazolás ebben az esetben is szükséges, illetve 1.000.000 forint igényelt hitelösszeg felett mobiltelefonszámlát is be kell szerezned. Természetesen egy lakáshitel igényléséhez ingatlanfedezetre is szükség van, ehhez pedig további dokumentumokra van szükség, mint az adásvételi szerződés, a földhivatali bejegyzés, vagy az értékbecslés. Ha ezek megvannak, és az OTP lakáshitel kalkulátora is olyan hitelkonstrukciókat ajánl, amik megfelelnek az igényeidnek, akkor nincs más hátra, mint elindítani a hitel felvételét!

Mielőtt azonban ezt megtennéd, hasonlítsd össze a többi banknál jelenleg elérhető hitelkonstrukciókat azzal, amit az OTP lakáshitel kalkulátora kidobott, és ha jobbat találsz, dönts inkább amellett! Kérdésed lenne? Segítünk, csak vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Provident Havi Kölcsön

THM

5,6%

Futamidő

15 hó

Hitelösszeg

40.000 Ft - 600.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

6,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

8,3% - 14,9%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

MiniKölcsön hitel frissítve

MiniKölcsön hitel frissítve

2019.04.10.

Többször is írtunk már a MiniKölcsön hiteléről, hiszen egy rendkívüli hitelkonstrukció, aminek vannak ugyan „buktatói”, de bizonyos esetekben életmentő is lehet. Most frissítették, illetve – hogy pontosak legyünk – egy akciót hirdettek, ami miatt a MiniKölcsön hitel jelenleg a legjobb lehetőség a piacon!

Tovább olvasom
Legkedvezőbb hitelajánlatokat kínáljuk

Legkedvezőbb hitelajánlatokat kínáljuk

2019.06.18.

A legkedvezőbb hitelajánlatokat keresed? Nyilván, hiszen ha nem így lenne, nem lennél itt. Mindenki így gondolkodik, legalábbis nagyon reméljük, hiszen ez tartja fent a piaci versenyt. Aminek következménye az egyre kedvezőbb hitelkonstrukciók megjelenése, amiből nem csak a bank, de az ügyfelek is profitálhatnak.

Tovább olvasom
Kisebb összegre lenne szükséged a síeléshez?

Kisebb összegre lenne szükséged a síeléshez?

2019.01.28.

A nyár fantasztikus, meleg, verőfényes, mindenki imádja, ám vannak páran, akik alig bírják kivárni, hogy végre tél legyen, és elmehessenek síelni. Nem véletlen, hiszen a síelés fantasztikus sport. Csodás tájakon lehet űzni, ráadásul több napig is élvezhető a megfelelő környezetben. Tegyük hozzá, hogy hazánkban is akadnak ugyan sípályák, de aki igazán komolyan veszi a síelést, az inkább külföldre utazik ezért. Ha Te is ezt a tábort erősíted, és szükséged lenne egy kisebb összegre a sítúrához, akkor ajánlunk Neked néhány lehetőséget!

Tovább olvasom
Sberbank személyi kölcsön általános feltételei

Sberbank személyi kölcsön általános feltételei

2019.01.15.

A Sberbank az utóbbi időben egyre jobb és jobb ajánlatokkal halmozza el az ügyfeleit, és ezek közül nem hiányozhatnak a személyi kölcsönök sem. Egyáltalán nem vagyunk meglepődve azon, hogy a Sberbank személyi kölcsöne ennyire népszerű. Olyan kondíciókkal rendelkezik, amiket eddig még egy pénzintézet sem tudott felülmúlni. Korábbi cikkeinkben azonban taglaltuk már őket, ezért most inkább csak az igénylés feltételeire koncentrálnánk.

Tovább olvasom