Sberbank hitelekről

2019.02.12.

Többször is írtunk már a Sberbank hiteleiről az utóbbi időben, ami nem véletlen, hiszen gyakorlatilag páratlanok a maguk nemében – legalábbis egyelőre. Jelenleg viszont gyakorlatilag verhetetlenek. A piaci verseny miatt ez nem biztos, hogy sokáig így is marad.

Sberbank hitelekről

Ha hitelfelvételen gondolkodsz, akkor érdemes neked is többet tudni a Sberbank hitelekről, mert csak így fogod tudni meghozni a megfelelő döntést.

A Sberbank hitelekről leginkább ki a THM és a kamat kapcsán szoktunk ódákat zengeni; ezek a Fair Plusz személyi kölcsön esetében 7,72%, illetve 6,95%. A Priority lakáshitelnél pedig 3,97%, illetve 3,74%. A Sberbank egyedül a folyószámla-hitelkerettel nem robbantotta fel a piacot, mert ennek 20,99%-os a kamata. A THM pedig 23,49%, amik átlagos értéknek mondhatóak; manapság már nem lehetetlen olyan folyószámla-hitelkeretet is találni, ami bőven 20% alatt van. Lényeges még, hogy a Sberbanknál nincs hitelkártya, tehát ha erre van szükséged, akkor ezt egy másik pénzintézetnél kell igényelned. További tudni valókat itt találsz a Sberbankról.

Ha a Sberbank hitelekről esik szó, akkor egy újabb, fontos jellemző a gyorsaság. Ha fedezet nélküli hitelt igényelnél, és gyorsan szeretnéd megkapni, akkor a Fair Expressz Plusz személyi kölcsönt ajánljuk, hiszen a kérelem leadása után két nappal már folyósítják is az igényelt összeget. A lakáshiteleknél is sikerült gyorsabbá tenni a folyamatot, ugyanis a többi banknál általános 6 hetes átfutási idő a Sberbanknál átlagosan 4 hét, ha a dokumentumok rendben vannak, és minden egyéb feltétel is teljesíthető. Partnerünk hitel ajánlatait itt tudod megnézni.

A Sberbank hitelekről csak jókat lehet mondani, így bátran ajánljuk őket mindenkinek. Lényeges viszont, hogy – minden jó tulajdonságuk ellenére – lehet náluk jobb is a piacon, hiszen bármikor kijöhet egy akciós ajánlat egy másik banknál, amivel jobban jársz. Épp ezért figyeld az akciókat, és hasonlítsd össze a bankok jelenlegi ajánlatait is oldalunkon, majd ezek után add le az igénylésedet! Ha kérdésed, vagy észrevételed van, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Cofidis Megújuló Hitel

THM

20,35%

Futamidő

57 hónap

Hitelösszeg

1.500.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

Könnyített kölcsön

THM

20,3% - 24,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 - 2.990.000 Ft

§

További blogbejegyzések

A CSOK 2019 – mik az újdonságok?

A CSOK 2019 – mik az újdonságok?

2019.03.14.

Az év eleje óta terjed a hír, hogy változik a CSOK, méghozzá nem kis mértékben, így Te is hallhattál már róla, a részleteivel azonban nem biztos, hogy tisztában vagy. Pedig érdemes alaposabban tájékozódni a témában, hiszen könnyen előfordulhat, hogy míg eddig nem sikerült államilag támogatottá válnod, most sikerülhet, és új otthonba költözhetsz a családoddal! Épp ezért készült ez a cikk, hogy bemutassuk Neked és a többi olvasónknak a CSOK 2019-es újításait!

Tovább olvasom
Lakásárak – hol és mennyiért lehet lakást, vagy házat vásárolni?

Lakásárak – hol és mennyiért lehet lakást, vagy házat vásárolni?

2019.06.12.

Mivel pörög az ingatlanpiac, valószínűleg Neked is megfordult már a fejedben a lakásvásárlás. Nem csoda; manapság már szinte mindenkinek van valamilyen jelzáloghitele, hiszen kedvező feltételekkel lehet hozzájutni. Mivel a lakásárak szép lassan az egekbe szöktek az utóbbi néhány évben, egyre kisebb a mozgástér, és ez főleg a Budapesten keresgélőknek jelent problémát.

Tovább olvasom
A MiniKölcsön, mit kell tudni róla

A MiniKölcsön, mit kell tudni róla

2018.02.06.

A MiniKölcsön online igényelhető, kis összegű kölcsön. Lényege, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hozzáférhető az Expressz Szolgáltatásnak köszönhetően, de lehet standard módon is igényelni.

Tovább olvasom
Mit tegyek, ha sürgősen kölcsönre van szükségem?

Mit tegyek, ha sürgősen kölcsönre van szükségem?

2018.10.01.

Nem szokásunk, de erre a kérdésre kérdéssel felelnénk: mennyire sürgősen? Ha sürgősen kölcsönre van szükséged, akkor több lehetőség is a rendelkezésedre áll, és csak akkor tudsz jól dönteni, ha ezeket mind számba veszed.

Tovább olvasom