Sberbank hitelekről

2019.02.12.

Többször is írtunk már a Sberbank hiteleiről az utóbbi időben, ami nem véletlen, hiszen gyakorlatilag páratlanok a maguk nemében – legalábbis egyelőre. Jelenleg viszont gyakorlatilag verhetetlenek. A piaci verseny miatt ez nem biztos, hogy sokáig így is marad.

Sberbank hitelekről

Ha hitelfelvételen gondolkodsz, akkor érdemes neked is többet tudni a Sberbank hitelekről, mert csak így fogod tudni meghozni a megfelelő döntést.

A Sberbank hitelekről leginkább ki a THM és a kamat kapcsán szoktunk ódákat zengeni; ezek a Fair Plusz személyi kölcsön esetében 7,72%, illetve 6,95%. A Priority lakáshitelnél pedig 3,97%, illetve 3,74%. A Sberbank egyedül a folyószámla-hitelkerettel nem robbantotta fel a piacot, mert ennek 20,99%-os a kamata. A THM pedig 23,49%, amik átlagos értéknek mondhatóak; manapság már nem lehetetlen olyan folyószámla-hitelkeretet is találni, ami bőven 20% alatt van. Lényeges még, hogy a Sberbanknál nincs hitelkártya, tehát ha erre van szükséged, akkor ezt egy másik pénzintézetnél kell igényelned. További tudni valókat itt találsz a Sberbankról.

Ha a Sberbank hitelekről esik szó, akkor egy újabb, fontos jellemző a gyorsaság. Ha fedezet nélküli hitelt igényelnél, és gyorsan szeretnéd megkapni, akkor a Fair Expressz Plusz személyi kölcsönt ajánljuk, hiszen a kérelem leadása után két nappal már folyósítják is az igényelt összeget. A lakáshiteleknél is sikerült gyorsabbá tenni a folyamatot, ugyanis a többi banknál általános 6 hetes átfutási idő a Sberbanknál átlagosan 4 hét, ha a dokumentumok rendben vannak, és minden egyéb feltétel is teljesíthető. Partnerünk hitel ajánlatait itt tudod megnézni.

A Sberbank hitelekről csak jókat lehet mondani, így bátran ajánljuk őket mindenkinek. Lényeges viszont, hogy – minden jó tulajdonságuk ellenére – lehet náluk jobb is a piacon, hiszen bármikor kijöhet egy akciós ajánlat egy másik banknál, amivel jobban jársz. Épp ezért figyeld az akciókat, és hasonlítsd össze a bankok jelenlegi ajánlatait is oldalunkon, majd ezek után add le az igénylésedet! Ha kérdésed, vagy észrevételed van, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

További blogbejegyzések

OTP személyi kölcsön és feltételei

OTP személyi kölcsön és feltételei

2019.06.28.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor semmiképp se hagyd ki az OTP Bank ajánlatát, hiszen rendelkezik néhány olyan tulajdonsággal, amit mindenkinek érdemes fontolóra venni; ilyen például az online igénylési lehetőség, de a kondíciók tekintetében sem vall szégyent. Lássuk az OTP személyi kölcsön részleteket!

Tovább olvasom
Lakáslízing, vagy lakáshitel – mi a különbség?

Lakáslízing, vagy lakáshitel – mi a különbség?

2019.05.06.

Ha lakást vásárolnál, akkor több lehetőséged is van, de most maradjunk annál a helyzetnél, amikor nem áll a rendelkezésedre a teljes vételár; ebben az esetben választhatsz a lakáshitel és a lakáslízing között. A kérdés csak az, hogy melyikkel jársz jobban!

Tovább olvasom
Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

2018.11.11.

Ugyan a Sberbank még nem az egyik legnevesebb szereplője a magarországi pénzügyi életnek, de egyre többször hallhatunk róla. Olyan akciókkal és hiteltermékekkel hívja föl magára a figyelmet, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Tovább olvasom
Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

Expresszkolcson.hu oldalon, hogy tudok kölcsönt igényelni?

2018.08.25.

Ha valamilyen kölcsönt igényelnél, akkor több lehetőség közül választhatsz, így például bemehetsz egy bankfiókba, vagy egy hitelközvetítőhöz is, a kényelmet azonban mindenki szereti, és az egyszerű megoldásoknak is sok híve van. A legkevésbé megterhelő az, ha online igényled a hiteledet, ehhez pedig mi, az expresszkolcson.hu csapata kínáljuk neked a legjobb megoldást!

Tovább olvasom