A nyár fantasztikus, meleg, verőfényes, mindenki imádja, ám vannak páran, akik alig bírják kivárni, hogy végre tél legyen, és elmehessenek síelni. Nem véletlen, hiszen a síelés fantasztikus sport. Csodás tájakon lehet űzni, ráadásul több napig is élvezhető a megfelelő környezetben. Tegyük hozzá, hogy hazánkban is akadnak ugyan sípályák, de aki igazán komolyan veszi a síelést, az inkább külföldre utazik ezért. Ha Te is ezt a tábort erősíted, és szükséged lenne egy kisebb összegre a sítúrához, akkor ajánlunk Neked néhány lehetőséget!

Először is tisztázni kell, hogy kisebb összegre való gondolás mit is jelent. Ha nem csak az utazást és a szállást akarod hitelből megoldani, de a sífelszerelést is most szereznéd be, akkor azért annyira nem is kicsi. Tehát érdemes a személyi kölcsönök között nézelődnöd. Szerencsére – mivel ez a legnépszerűbb hitelkonstrukció – széles a kínálat, így nem lesz nehéz olyat találni, ami minden tekintetben megfelelő a számodra. Partnerünknél is megtekintheted a kisebb finanszírozási ajánlatokat itt!

A futamidő is lényeges szempont, hiszen a személyi kölcsönöket többnyire minimum egy évre tudod felvenni. Ha csak pénzügyi zavar áll annak a hátterében, hogy egy kisebb összeget szeretnél igényelni, akkor a gyorskölcsönöket ajánljuk. Mivel ezeket jóval hamarabb is betörlesztheted. Nem mellékes szempont az sem, hogy ebben az esetben az igénylés leadása után nagyon hamar hozzájuthatsz a pénzhez, tehát gyakorlatilag akár már másnap is elindulhatsz a sítúrára. 

Amennyiben tényleg egy kisebb összeg is elegendő, akkor nézd meg itt a minikölcsön vagy a provident ajánlatát.

Hogy konkrétumokkal is előálljunk, a személyi kölcsönök közül mi a Sberbank ajánlatát, a Fair Expressz Plusz személyi kölcsönt tartjuk a legkedvezőbbnek. Ezért, ha nagyobb az a kisebb összeg, akkor azt javasoljuk, hogy ezt válaszd, de természetesen a döntés a tiéd; többi bank ajánlatait is érdemes áttekintened. Ha viszont a folyósítás sebessége a mérvadó, és maximum 300.000 forinttal is beéred, akkor a MiniKölcsön lesz az, amivel a legjobban jársz. Hiszen akár egy óra alatt a számládra kerülhet az igényelt pénzösszeg, ráadásul 90 nap alatt vissza is törlesztheted az egészet!

Reméljük, tudtunk segíteni abban, hogy felvegyél egy kisebb összeget a sítúrádhoz. Ha mégis kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

További ajánlatainkért kattints ide!

Kisebb összegre lenne szükséged a síeléshez?
5 (100%) 5 értékelés