Gyors személyi kölcsön? Létezik! Ha Neked is sürgősen lenne szükséged pénzre, de a gyorskölcsönökkel nem vagy elégedett, akkor van pár lehetőséged, viszont ezekhez teljesítened kell néhány feltételt, mi több, a szokásosaknál egy kicsit többre lesz szükség!

A gyors személyi kölcsönöket online igényelheted, sőt, gyakorlatilag csak akkor juthatsz gyorsan pénzhez, ha az interneten adod le a hitelkérelmedet. Még ebben az esetben is a személyi kölcsönök átfutási ideje 1-2 nap, ha Neked viszont ennél sürgősebb lenne a hitelfelvétel, akkor jelenleg csak két bankot tudunk ajánlani: az OTP Bank és a K&H személyi kölcsöneivel elérheted az áhított gyorsaságot, viszont ennek van egy feltétele, amit sokan nem tudnak teljesíteni.

Ahhoz, hogy ténylegesen egy órán belül folyósítsák a számládra a gyors személyi kölcsönt, a két bank egyikének ügyfele kell, hogy legyél, méghozzá legalább három hónapja. Ha ez a helyzet, akkor már indíthatod is a hiteligénylést, feltéve, hogy a szükséges dokumentumok a kezedben vannak. Keresd fel a bank weboldalát, válaszd ki a személyi kölcsönt, majd indítsd el az online hiteligénylést. Ha megteszed, és minden lépést gond nélkül teljesítesz, akkor a K&H esetében egy óra, az OTP Bank esetében pedig akár 40 perc alatt a számládra kerül az igényelt pénzösszeg!

Ha viszont nem ennél a két banknál vezeted a folyószámládat, akkor valamivel hosszabb várakozásra számíthatsz. Vannak ugyan pénzintézetek, amik garantálják a gyors személyi kölcsön igénylést, de a folyósítás idejére 24 órát adnak meg; ez lehet kevesebb is, de mégsem fix egy óra.

További információ a gyors személyi kölcsönökről, itt.

Szerencse viszont, hogy oldalunk segítségével ezt az igénylési folyamatot egyszerűsítheted, tehát a szükséges dokumentumok beszerzése után csak össze kell hasonlítanod az elérhető hitellehetőségeket, és ki kell választanod azt a gyors személyi kölcsönt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek. Innen már csak néhány kattintás, és sínen is vagy! Ha szükséged van segítségre, hozzánk is fordulhatsz, csak vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedj meg velünk!

Gyors személyi kölcsön – oldalunkon azonnal igényelheted!
5 (100%) 4 értékelés