Kisebb összegre lenne szükséged a síeléshez?

2019.01.28.

A nyár fantasztikus, meleg, verőfényes, mindenki imádja, ám vannak páran, akik alig bírják kivárni, hogy végre tél legyen, és elmehessenek síelni. Nem véletlen, hiszen a síelés fantasztikus sport. Csodás tájakon lehet űzni, ráadásul több napig is élvezhető a megfelelő környezetben. Tegyük hozzá, hogy hazánkban is akadnak ugyan sípályák, de aki igazán komolyan veszi a síelést, az inkább külföldre utazik ezért. Ha Te is ezt a tábort erősíted, és szükséged lenne egy kisebb összegre a sítúrához, akkor ajánlunk Neked néhány lehetőséget!

Kisebb összegre lenne szükséged a síeléshez?

Először is tisztázni kell, hogy kisebb összegre való gondolás mit is jelent. Ha nem csak az utazást és a szállást akarod hitelből megoldani, de a sífelszerelést is most szereznéd be, akkor azért annyira nem is kicsi. Tehát érdemes a személyi kölcsönök között nézelődnöd. Szerencsére – mivel ez a legnépszerűbb hitelkonstrukció – széles a kínálat, így nem lesz nehéz olyat találni, ami minden tekintetben megfelelő a számodra. Partnerünknél is megtekintheted a kisebb finanszírozási ajánlatokat itt!

A futamidő is lényeges szempont, hiszen a személyi kölcsönöket többnyire minimum egy évre tudod felvenni. Ha csak pénzügyi zavar áll annak a hátterében, hogy egy kisebb összeget szeretnél igényelni, akkor a gyorskölcsönöket ajánljuk. Mivel ezeket jóval hamarabb is betörlesztheted. Nem mellékes szempont az sem, hogy ebben az esetben az igénylés leadása után nagyon hamar hozzájuthatsz a pénzhez, tehát gyakorlatilag akár már másnap is elindulhatsz a sítúrára. 

Amennyiben tényleg egy kisebb összeg is elegendő, akkor nézd meg itt a minikölcsön vagy a provident ajánlatát.

Hogy konkrétumokkal is előálljunk, a személyi kölcsönök közül mi a Sberbank ajánlatát, a Fair Expressz Plusz személyi kölcsönt tartjuk a legkedvezőbbnek. Ezért, ha nagyobb az a kisebb összeg, akkor azt javasoljuk, hogy ezt válaszd, de természetesen a döntés a tiéd; többi bank ajánlatait is érdemes áttekintened. Ha viszont a folyósítás sebessége a mérvadó, és maximum 300.000 forinttal is beéred, akkor a MiniKölcsön lesz az, amivel a legjobban jársz. Hiszen akár egy óra alatt a számládra kerülhet az igényelt pénzösszeg, ráadásul 90 nap alatt vissza is törlesztheted az egészet!

Reméljük, tudtunk segíteni abban, hogy felvegyél egy kisebb összeget a sítúrádhoz. Ha mégis kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

További ajánlatainkért kattints ide!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Könnyített kölcsön

THM

20,3% - 24,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 - 2.990.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

6,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Lakáslízing, vagy lakáshitel – mi a különbség?

Lakáslízing, vagy lakáshitel – mi a különbség?

2019.05.06.

Ha lakást vásárolnál, akkor több lehetőséged is van, de most maradjunk annál a helyzetnél, amikor nem áll a rendelkezésedre a teljes vételár; ebben az esetben választhatsz a lakáshitel és a lakáslízing között. A kérdés csak az, hogy melyikkel jársz jobban!

Tovább olvasom
Mit kell tudni a személyi kölcsönről?

Mit kell tudni a személyi kölcsönről?

2018.05.25.

A személyi kölcsönről azt kell tudni, hogy olyan hitelkonstrukció, ami szabadon felhasználható, vagyis bármire elkölthető, és nincs fedezete. A futamideje maximum 96 hónap, az igényelhető hitelösszeg pedig maximum 10.000.000 Ft.

Tovább olvasom
Lakáshitel folyamata – mit kell tudni róla?

Lakáshitel folyamata – mit kell tudni róla?

2019.07.22.

Most, hogy eloszlott a babaváró hitellel kapcsolatos összes bizonytalanság, és tényként tekinthető az önerőként való felhasználhatósága, ismét fellendült az ingatlanhitelek iránti érdeklődés. Mivel a hozzánk fordulók nagy többsége az első ingatlanhitelét szeretné felvenni, általában az ügymenettel kapcsolatos kérdéseket tesznek fel nekünk. Éppen ezért jelen cikkünkben összefoglaljuk a lakáshitel folyamatát.

Tovább olvasom
Munkáltatói igazolás nélkül személyi kölcsön – lehetséges?

Munkáltatói igazolás nélkül személyi kölcsön – lehetséges?

2018.12.17.

A személyi kölcsönnek nem teljesíthetetlenek a feltételei, hiszen ez az egyik legkönnyebben hozzáférhető hiteltípus. Hogy munkáltatói igazolás nélkül lehetséges-e? Kifejtjük!

Tovább olvasom