Kisebb összegre lenne szükséged a síeléshez?

2019.01.28.

A nyár fantasztikus, meleg, verőfényes, mindenki imádja, ám vannak páran, akik alig bírják kivárni, hogy végre tél legyen, és elmehessenek síelni. Nem véletlen, hiszen a síelés fantasztikus sport. Csodás tájakon lehet űzni, ráadásul több napig is élvezhető a megfelelő környezetben. Tegyük hozzá, hogy hazánkban is akadnak ugyan sípályák, de aki igazán komolyan veszi a síelést, az inkább külföldre utazik ezért. Ha Te is ezt a tábort erősíted, és szükséged lenne egy kisebb összegre a sítúrához, akkor ajánlunk Neked néhány lehetőséget!

Kisebb összegre lenne szükséged a síeléshez?

Először is tisztázni kell, hogy kisebb összegre való gondolás mit is jelent. Ha nem csak az utazást és a szállást akarod hitelből megoldani, de a sífelszerelést is most szereznéd be, akkor azért annyira nem is kicsi. Tehát érdemes a személyi kölcsönök között nézelődnöd. Szerencsére – mivel ez a legnépszerűbb hitelkonstrukció – széles a kínálat, így nem lesz nehéz olyat találni, ami minden tekintetben megfelelő a számodra. Partnerünknél is megtekintheted a kisebb finanszírozási ajánlatokat itt!

A futamidő is lényeges szempont, hiszen a személyi kölcsönöket többnyire minimum egy évre tudod felvenni. Ha csak pénzügyi zavar áll annak a hátterében, hogy egy kisebb összeget szeretnél igényelni, akkor a gyorskölcsönöket ajánljuk. Mivel ezeket jóval hamarabb is betörlesztheted. Nem mellékes szempont az sem, hogy ebben az esetben az igénylés leadása után nagyon hamar hozzájuthatsz a pénzhez, tehát gyakorlatilag akár már másnap is elindulhatsz a sítúrára. 

Amennyiben tényleg egy kisebb összeg is elegendő, akkor nézd meg itt a minikölcsön vagy a provident ajánlatát.

Hogy konkrétumokkal is előálljunk, a személyi kölcsönök közül mi a Sberbank ajánlatát, a Fair Expressz Plusz személyi kölcsönt tartjuk a legkedvezőbbnek. Ezért, ha nagyobb az a kisebb összeg, akkor azt javasoljuk, hogy ezt válaszd, de természetesen a döntés a tiéd; többi bank ajánlatait is érdemes áttekintened. Ha viszont a folyósítás sebessége a mérvadó, és maximum 300.000 forinttal is beéred, akkor a MiniKölcsön lesz az, amivel a legjobban jársz. Hiszen akár egy óra alatt a számládra kerülhet az igényelt pénzösszeg, ráadásul 90 nap alatt vissza is törlesztheted az egészet!

Reméljük, tudtunk segíteni abban, hogy felvegyél egy kisebb összeget a sítúrádhoz. Ha mégis kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

További ajánlatainkért kattints ide!

Takarék jelzáloghitel Takarék jelzáloghitel

További blogbejegyzések

Jelzáloghitel használt lakás vásárlásra

Jelzáloghitel használt lakás vásárlásra

2018.01.19.

Ha ingatlanvásárláson töröd a fejed, akkor szinte biztosan jelzáloghitelt fogsz felvenni. Új és használt lakás vásárlásához is ez a konstrukció a legmegfelelőbb, de természetesen akadnak így is különbségek. Lássuk, mit kell tudnod, ha használt lakást szeretnél vásárolni, és ehhez hitelt vennél fel!

Tovább olvasom
Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

2018.11.11.

Ugyan a Sberbank még nem az egyik legnevesebb szereplője a magarországi pénzügyi életnek, de egyre többször hallhatunk róla. Olyan akciókkal és hiteltermékekkel hívja föl magára a figyelmet, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Tovább olvasom
Babaváró hitelt önerőként felhasználhatom?

Babaváró hitelt önerőként felhasználhatom?

2019.07.16.

Lakásvásárlásra készülsz, de nem áll a rendelkezésedre sem önerő, sem fedezetként felajánlható ingatlan? Családot alapítasz a pároddal, és szeretnétek közös otthonba költözni? Esetleg már úton is van a gyermeketek? Ha ezekre a kérdésekre igennel feleltél, akkor a babaváró hitel megoldás lesz a számotokra. Mert egy szabadon felhasználható személyi kölcsönről van szó, amit bármire elkölthetsz. Ebből Te is levonhatod a következtetést, hogy a babaváró hitelt önerőként is felhasználhatod a leendő lakáshiteled igényléséhez!

Tovább olvasom
Mit tegyek, ha felmondták a hitelem?

Mit tegyek, ha felmondták a hitelem?

2018.09.05.

Felmondták a hiteled? Szeretnéd tudni, hogy mit tehetsz, hogy ne kerüljön végrehajtás alá az ingatlanod? Lássuk, mik a lehetőségeid!

Tovább olvasom