Gyors személyi kölcsön – oldalunkon azonnal igényelheted!

2019.01.17.

Gyors személyi kölcsön? Létezik! Ha Neked is sürgősen lenne szükséged pénzre, de a gyorskölcsönökkel nem vagy elégedett, akkor van pár lehetőséged, viszont ezekhez teljesítened kell néhány feltételt, mi több, a szokásosaknál egy kicsit többre lesz szükség!

Gyors személyi kölcsön – oldalunkon azonnal igényelheted!

A gyors személyi kölcsönöket online igényelheted, sőt, gyakorlatilag csak akkor juthatsz gyorsan pénzhez, ha az interneten adod le a hitelkérelmedet. Még ebben az esetben is a személyi kölcsönök átfutási ideje 1-2 nap, ha Neked viszont ennél sürgősebb lenne a hitelfelvétel, akkor jelenleg csak két bankot tudunk ajánlani: az OTP Bank és a K&H személyi kölcsöneivel elérheted az áhított gyorsaságot, viszont ennek van egy feltétele, amit sokan nem tudnak teljesíteni.

Ahhoz, hogy ténylegesen egy órán belül folyósítsák a számládra a gyors személyi kölcsönt, a két bank egyikének ügyfele kell, hogy legyél, méghozzá legalább három hónapja. Ha ez a helyzet, akkor már indíthatod is a hiteligénylést, feltéve, hogy a szükséges dokumentumok a kezedben vannak. Keresd fel a bank weboldalát, válaszd ki a személyi kölcsönt, majd indítsd el az online hiteligénylést. Ha megteszed, és minden lépést gond nélkül teljesítesz, akkor a K&H esetében egy óra, az OTP Bank esetében pedig akár 40 perc alatt a számládra kerül az igényelt pénzösszeg!

Ha viszont nem ennél a két banknál vezeted a folyószámládat, akkor valamivel hosszabb várakozásra számíthatsz. Vannak ugyan pénzintézetek, amik garantálják a gyors személyi kölcsön igénylést, de a folyósítás idejére 24 órát adnak meg; ez lehet kevesebb is, de mégsem fix egy óra.

További információ a gyors személyi kölcsönökről, itt.

Szerencse viszont, hogy oldalunk segítségével ezt az igénylési folyamatot egyszerűsítheted, tehát a szükséges dokumentumok beszerzése után csak össze kell hasonlítanod az elérhető hitellehetőségeket, és ki kell választanod azt a gyors személyi kölcsönt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek. Innen már csak néhány kattintás, és sínen is vagy! Ha szükséged van segítségre, hozzánk is fordulhatsz, csak vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Takarék jelzáloghitel Takarék jelzáloghitel

További blogbejegyzések

KHR (BAR) listásként, vehetek fel hitelt?

KHR (BAR) listásként, vehetek fel hitelt?

2017.12.19.

A KHR, a hazai pénzügyi szolgáltatást nyújtó intézmények által közösen fenntartott információs rendszer és adatbázis, amely az adatkezelést elektronikus eszközökkel, automatizáltan végzi.

Tovább olvasom
Sberbank személyi kölcsön általános feltételei

Sberbank személyi kölcsön általános feltételei

2019.01.15.

A Sberbank az utóbbi időben egyre jobb és jobb ajánlatokkal halmozza el az ügyfeleit, és ezek közül nem hiányozhatnak a személyi kölcsönök sem. Egyáltalán nem vagyunk meglepődve azon, hogy a Sberbank személyi kölcsöne ennyire népszerű. Olyan kondíciókkal rendelkezik, amiket eddig még egy pénzintézet sem tudott felülmúlni. Korábbi cikkeinkben azonban taglaltuk már őket, ezért most inkább csak az igénylés feltételeire koncentrálnánk.

Tovább olvasom
Autóhitel személyi kölcsönnel!

Autóhitel személyi kölcsönnel!

2018.11.19.

Autóhitel, vagy személyi kölcsön? Ez a kérdés sokszor felmerül, hiszen mindkettő létezik, mindkettőből lehet autót vásárolni, és mindkettő könnyen elérhető. Vizsgáljuk meg, melyikkel járhat jobban az, aki gépjárművet szeretne vásárolni, de erre nem áll a rendelkezésére elegendő pénzösszeg!

Tovább olvasom
Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

Személyi kölcsönnel, mekkora összeget igényelhetek?

2018.10.18.

Minden banknál megvan az a felső határ, amennyit hajlandó hitelezni fedezet nélkül. A személyi kölcsönnel is ez a helyzet.

Tovább olvasom