Hitelkiváltás egyszerűbb, mint gondolnád!

2019.01.14.

Sokan vannak, akik hosszú évek óta törlesztik a hitelüket. Manapság már számos, jobb kondíciókkal bíró hitelkonstrukció közül választhatnának, de valamiért azt gondolják, hogy bonyolult procedúra a régi hitelt egy másikra cserélni. Pedig a hitelkiváltás egyszerűbb és előnyösebb, mint gondolnák!

Hitelkiváltás egyszerűbb, mint gondolnád!

A hitelkiváltást ma már bármelyik banknál elintézhetjük, sőt, akár abban a bankban is kérhetünk egy újabb hitelkonstrukciót, ahol a régit felvettük, így a hitelkiváltás egyszerűbb lesz, mint ha másik bankkal próbálkoznánk. Fontos viszont, hogy megtekintsük a többi pénzintézet ajánlatait is, hiszen nem biztos, hogy a sajátunk kínálja a legjobb hitelkiváltó kölcsönt. Érdemes olyan konstrukciót igényelni, ami a hitel kiváltása mellett plusz összeget is ad, így rendezhetjük belőle egyéb kiadásainkat is. Ha lakáshitel kiváltásáról van szó, akkor a lakásfelújítást is megoldhatjuk belőle, ha viszont személyi kölcsönt szeretnénk kiváltani így, akkor az esetleg meglévő többi hiteltermék kifizetését oldhatjuk meg belőle.

Hitelt kiváltani ma már nem csak ingatlanfedezetű hitellel lehet, hanem személyi kölcsönnel is, azt azonban fontos figyelembe venni, hogy csak akkor éri meg az utóbbit választani, ha alacsonyabb a kamata, mint a korábbi hitelé. Természetesen ez is lehetséges, ám ha be tudunk vonni egy ingatlant az ügyletbe, akkor akár a feléig is csökkenthetjük a kamatot, illetve a THM-et! A hitelkiváltás egyszerűbb személyi kölcsönnel, de drágább.

Attól függetlenül, hogy a bonyolultabb, vagy az egyszerűbb hitelkiváltási megoldást választjuk, teljesítenünk kell bizonyos feltételeket, illetve be kell szereznünk a szükséges dokumentumokat is, amik hiteltípusonként eltérőek. Ami mindkettőhöz kell, az a munkáltatói igazolás, ezt semmiképp sem hagyhatjuk ki, illetve nyilvánvalóan szükség van személyazonosító okmányokra is. Az ingatlanfedezetes hitelkiváltó hitelhez azonban több dokumentumra is szükség lesz.

Egyszerű hitelkiváltás? Megoldható! Tekintsd meg oldalunkon a lehetőségeket, hasonlítsd össze őket, válassz, és ha kérdésed van, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

További blogbejegyzések

Használd ki az adósságrendező hitel előnyeit!

Használd ki az adósságrendező hitel előnyeit!

2018.07.14.

Ha egyszerre több hitelt is fizetsz, vagy egy régebbi típusú kölcsönt, aminek feltételeit meglátva ma már eszedbe sem jutna aláírni a hitelszerződést, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy egy adósságrendező hitellel kiváltsd. Ezzel egyszerűsítheted a pénzügyeidet, és csökkentheted a havi kiadásaidat is!

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom
Azonnali kölcsönt oldalunkon, online igényléssel!

Azonnali kölcsönt oldalunkon, online igényléssel!

2019.06.23.

Ha szereted az egyszerű és gyors megoldásokat, akkor az azonnali kölcsönt neked találták ki! Persze ez sem lesz ténylegesen azonnal, de akár egy órán belül is hozzájuthatsz ahhoz az összeghez, amire szükséged van. Csupán internetkapcsolatra és egy eszközre lesz szükséged, amivel elérheted a honlapunkat!

Tovább olvasom
Lakáslízing, vagy lakáshitel – mi a különbség?

Lakáslízing, vagy lakáshitel – mi a különbség?

2019.05.06.

Ha lakást vásárolnál, akkor több lehetőséged is van, de most maradjunk annál a helyzetnél, amikor nem áll a rendelkezésedre a teljes vételár; ebben az esetben választhatsz a lakáshitel és a lakáslízing között. A kérdés csak az, hogy melyikkel jársz jobban!

Tovább olvasom