Hitelkiváltás egyszerűbb, mint gondolnád!

2019.01.14.

Sokan vannak, akik hosszú évek óta törlesztik a hitelüket. Manapság már számos, jobb kondíciókkal bíró hitelkonstrukció közül választhatnának, de valamiért azt gondolják, hogy bonyolult procedúra a régi hitelt egy másikra cserélni. Pedig a hitelkiváltás egyszerűbb és előnyösebb, mint gondolnák!

Hitelkiváltás egyszerűbb, mint gondolnád!

A hitelkiváltást ma már bármelyik banknál elintézhetjük, sőt, akár abban a bankban is kérhetünk egy újabb hitelkonstrukciót, ahol a régit felvettük, így a hitelkiváltás egyszerűbb lesz, mint ha másik bankkal próbálkoznánk. Fontos viszont, hogy megtekintsük a többi pénzintézet ajánlatait is, hiszen nem biztos, hogy a sajátunk kínálja a legjobb hitelkiváltó kölcsönt. Érdemes olyan konstrukciót igényelni, ami a hitel kiváltása mellett plusz összeget is ad, így rendezhetjük belőle egyéb kiadásainkat is. Ha lakáshitel kiváltásáról van szó, akkor a lakásfelújítást is megoldhatjuk belőle, ha viszont személyi kölcsönt szeretnénk kiváltani így, akkor az esetleg meglévő többi hiteltermék kifizetését oldhatjuk meg belőle.

Hitelt kiváltani ma már nem csak ingatlanfedezetű hitellel lehet, hanem személyi kölcsönnel is, azt azonban fontos figyelembe venni, hogy csak akkor éri meg az utóbbit választani, ha alacsonyabb a kamata, mint a korábbi hitelé. Természetesen ez is lehetséges, ám ha be tudunk vonni egy ingatlant az ügyletbe, akkor akár a feléig is csökkenthetjük a kamatot, illetve a THM-et! A hitelkiváltás egyszerűbb személyi kölcsönnel, de drágább.

Attól függetlenül, hogy a bonyolultabb, vagy az egyszerűbb hitelkiváltási megoldást választjuk, teljesítenünk kell bizonyos feltételeket, illetve be kell szereznünk a szükséges dokumentumokat is, amik hiteltípusonként eltérőek. Ami mindkettőhöz kell, az a munkáltatói igazolás, ezt semmiképp sem hagyhatjuk ki, illetve nyilvánvalóan szükség van személyazonosító okmányokra is. Az ingatlanfedezetes hitelkiváltó hitelhez azonban több dokumentumra is szükség lesz.

Egyszerű hitelkiváltás? Megoldható! Tekintsd meg oldalunkon a lehetőségeket, hasonlítsd össze őket, válassz, és ha kérdésed van, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

40 - 72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

Cofidis Megújuló Hitel

THM

20,35%

Futamidő

57 hónap

Hitelösszeg

1.500.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Legkedvezőbb hitelek – oldalunkon megtalálod, amire szükséged van!

Legkedvezőbb hitelek – oldalunkon megtalálod, amire szükséged van!

2019.07.09.

A legkedvezőbb hitelek egy helyen, ezt keresed? Könnyű dolgod van, hiszen nem kell mást tenned, mind böngészni az interneten. A korábbi években viszont rengeteg gyaloglással járt volna, és ezzel nem is ért volna véget a dolog. Hiszen rengeteg adatot össze is kellett volna hasonlítanod, ami nem biztos, hogy a kedvenc elfoglaltságod. Az adatok begyűjtése, rendszerezése, majd összehasonlítása hosszadalmas. Nem is biztos, hogy mindegyikre szükség van ahhoz, hogy világossá váljon a számodra, az adott hitel megfelelő, nem az, vagy épp a legkedvezőbb.

Tovább olvasom
Lakáshitel egyszerűen, igényelj online?

Lakáshitel egyszerűen, igényelj online?

2018.11.14.

Az utóbbi időben a lakáspiac felfelé ível, és ezzel párhuzamosan az igény is megemelkedett. Lakáshitel egyszerűen, hozzájuthatsz a számodra leginkább megfelelő hitelhez, oldalunk segít ebben!

Tovább olvasom
A hitelkiváltó hitel

A hitelkiváltó hitel

2019.04.05.

Szerencsére egyre kevesebben vannak, akiknek komoly problémát okoz a hiteltörlesztés, mert már eljutott hozzájuk a hitelkiváltó hitel híre, és léptek is ebben az ügyben. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, akkor ez a cikk nem Neked szól, ha viszont többfelé fizetsz, és már nem tudod követni, mivel vagy elmaradásban, ráadásul ez a családi kasszát is erősen megterheli, akkor olvass tovább, ugyanis jó hírünk van. Megoldhatod ezt a problémát!

Tovább olvasom
Budapest bank személyi kölcsöne – már oldalunkon is igényelhető!

Budapest bank személyi kölcsöne – már oldalunkon is igényelhető!

2019.02.15.

Igyekszünk a legjobb hiteleket bemutatni nektek, illetve elérhetővé tenni az oldalunkon, hogy minél szélesebb palettáról tudjátok kiválasztani a megfelelőt. Mostantól a Budapest Bank személyi kölcsöne is elérhető nálunk, és hogy a legjobb döntést hozhassátok meg, be is mutatjuk!

Tovább olvasom