Kis összegű kölcsön, azonnali megoldás!

2019.01.08.

Hirtelen anyagi gond esetén azonnali megoldásra van szükség, ezt pedig egy kis összegű kölcsönnel át lehet hidalni. Manapság már számos olyan hiteltermék létezik, ami segítséget nyújt az ilyen helyzetekben. De vannak, akik még nem ismerik ezeket, ezért gyorsan átnézzük, mik a lehetőségek.

Kis összegű kölcsön, azonnali megoldás!

Ha azonnali segítségre van szükség, akkor a MiniKölcsön kiváló választás, hiszen kis összegű kölcsönről van szó, amit az Expressz Szolgáltatásnak hála akár egy órán belül a folyószámlánkra utalnak. A minimális összeg 25.000, a maximális pedig 150.000 forint, és viszonylag hamar, maximum 90 nap alatt vissza kell fizetni, tehát pontosan az ilyen helyzetekre találták ki. Fontos tudni, hogy az Expressz Szolgáltatásnak díja van, illetve azt is, hogy ha nem sikerül visszafizetni a kölcsönt a megadott határidőre, akkor prolongációs díj ellenében meg lehet hosszabbítani a futamidőt.

A gyorskölcsönök szintén megoldhatják a felmerülő anyagi gondokat, bár tény, hogy ezeket valamivel hosszabb ideig tart felvenni. Mivel többnyire szintén kis összegű kölcsönök, és gyorsan igényelhetőek, akár már másnap a számlánkra kerülhet az igényelt összeg. Lényeges ezek esetében is, hogy a futamidő jellemzően rövid, a kamat, illetve a THM pedig valamivel több, mint például egy személyi kölcsön esetében.

Érdemes még azt megemlíteni, hogy ezek a kis összegű kölcsönök csak akkor jelentenek azonnali, vagy gyors segítséget, ha online igényeljük őket. Az esetükben nincs szükség személyes megjelenésre egy bankfiókban, csupán a megfelelő dokumentumokat kell beszerezni, és a pénzintézet honlapján elindítani a kölcsönigénylést. A munkáltatói igazolás és a háromhavi bankszámlakivonat, valamint egy személyazonosító okmány már elegendő is ahhoz, hogy kis összegű kölcsönhöz juthassunk.

Te is kis összegű kölcsönt szeretnél felvenni? Akkor mielőtt belevágsz, hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és válaszd a számodra leginkább megfelelőt! Kérdésed lenne? Tanácsot kérnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

További blogbejegyzések

Lakáshitel mellé, önerőként személyi kölcsön?

Lakáshitel mellé, önerőként személyi kölcsön?

2018.03.15.

A lakáshitel közös jellemzője, hogy a néhány éve bevezetett adósságfék-szabályozás egyik eleme miatt a felvett hitel összege a megvásárolni kívánt ingatlan piaci értékének maximum 80%-a lehet, tehát 20% önerőre mindenkinek szüksége van, aki hitelből szeretné megoldani az ingatlanvásárlást. De mit tehet az, akinek nem áll a rendelkezésére a megfelelő összeg, tehát lakáshitel mellé igényelhető-e kölcsön?

Tovább olvasom
Használd ki az adósságrendező hitel előnyeit!

Használd ki az adósságrendező hitel előnyeit!

2018.07.14.

Ha egyszerre több hitelt is fizetsz, vagy egy régebbi típusú kölcsönt, aminek feltételeit meglátva ma már eszedbe sem jutna aláírni a hitelszerződést, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy egy adósságrendező hitellel kiváltsd. Ezzel egyszerűsítheted a pénzügyeidet, és csökkentheted a havi kiadásaidat is!

Tovább olvasom
Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

Banki hitelt, válogatottan oldalunkról!

2019.04.20.

Ha még sosem vettél fel banki hitelt, de tudod, hogy egyszer, sőt, hamarosan szükséged lesz rá. Szeretnél egy gyorstalpalót arról, hogy mik közül választhatsz, akkor jó hírünk van. Az alábbiakban olvashatod!

Tovább olvasom
Jelzáloghitelekről bővebben

Jelzáloghitelekről bővebben

2018.12.08.

A jelzáloghiteleket a legtöbbször ingatlan megvásárlására veszik fel, de a lényege az, hogy a fedezetet vonnak be mögé. Ha épp a felvételét tervezed, akkor összefoglaljuk neked, hogy mit kell tudnod a jelzáloghitelekről.

Tovább olvasom