Kis összegű kölcsön, azonnali megoldás!

2019.01.08.

Hirtelen anyagi gond esetén azonnali megoldásra van szükség, ezt pedig egy kis összegű kölcsönnel át lehet hidalni. Manapság már számos olyan hiteltermék létezik, ami segítséget nyújt az ilyen helyzetekben. De vannak, akik még nem ismerik ezeket, ezért gyorsan átnézzük, mik a lehetőségek.

Kis összegű kölcsön, azonnali megoldás!

Ha azonnali segítségre van szükség, akkor a MiniKölcsön kiváló választás, hiszen kis összegű kölcsönről van szó, amit az Expressz Szolgáltatásnak hála akár egy órán belül a folyószámlánkra utalnak. A minimális összeg 25.000, a maximális pedig 150.000 forint, és viszonylag hamar, maximum 90 nap alatt vissza kell fizetni, tehát pontosan az ilyen helyzetekre találták ki. Fontos tudni, hogy az Expressz Szolgáltatásnak díja van, illetve azt is, hogy ha nem sikerül visszafizetni a kölcsönt a megadott határidőre, akkor prolongációs díj ellenében meg lehet hosszabbítani a futamidőt.

A gyorskölcsönök szintén megoldhatják a felmerülő anyagi gondokat, bár tény, hogy ezeket valamivel hosszabb ideig tart felvenni. Mivel többnyire szintén kis összegű kölcsönök, és gyorsan igényelhetőek, akár már másnap a számlánkra kerülhet az igényelt összeg. Lényeges ezek esetében is, hogy a futamidő jellemzően rövid, a kamat, illetve a THM pedig valamivel több, mint például egy személyi kölcsön esetében.

Érdemes még azt megemlíteni, hogy ezek a kis összegű kölcsönök csak akkor jelentenek azonnali, vagy gyors segítséget, ha online igényeljük őket. Az esetükben nincs szükség személyes megjelenésre egy bankfiókban, csupán a megfelelő dokumentumokat kell beszerezni, és a pénzintézet honlapján elindítani a kölcsönigénylést. A munkáltatói igazolás és a háromhavi bankszámlakivonat, valamint egy személyazonosító okmány már elegendő is ahhoz, hogy kis összegű kölcsönhöz juthassunk.

Te is kis összegű kölcsönt szeretnél felvenni? Akkor mielőtt belevágsz, hasonlítsd össze a bankok legjobb ajánlatait oldalunk segítségével, és válaszd a számodra leginkább megfelelőt! Kérdésed lenne? Tanácsot kérnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Könnyített kölcsön

THM

20,3% - 24,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 - 2.990.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

8,3% - 14,9%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Hitelkártyát, hogy használjuk megfelelően?

Hitelkártyát, hogy használjuk megfelelően?

2018.11.04.

Kétféle véleményt hallhatunk azoktól, akiknek valaha volt hitelkártyája. Mert hitelkártyát használni sokak szerint lehúzás, és ez a világ legrosszabb dolga, mások viszont akár egyszerre többet is használnak, és nagyon szeretik a vele járó előnyöket. Nekik van igazuk!

Tovább olvasom
Azonnali kölcsönt oldalunkon, online igényléssel!

Azonnali kölcsönt oldalunkon, online igényléssel!

2019.06.23.

Ha szereted az egyszerű és gyors megoldásokat, akkor az azonnali kölcsönt neked találták ki! Persze ez sem lesz ténylegesen azonnal, de akár egy órán belül is hozzájuthatsz ahhoz az összeghez, amire szükséged van. Csupán internetkapcsolatra és egy eszközre lesz szükséged, amivel elérheted a honlapunkat!

Tovább olvasom
Gyorskölcsön jellemzői

Gyorskölcsön jellemzői

2018.03.21.

Bizonyos élethelyzetekben igazi mentőöv lehet, hiszen előfordulhat, hogy nem tudnak a családban kisegíteni, viszont nagy szükséged van egy bizonyos összegre, ami nem áll a rendelkezésedre. Nézzük át a gyorskölcsön jellemzői adta lehetőségeket.

Tovább olvasom
Építési hitel érdekel? Létezik számodra megoldás!

Építési hitel érdekel? Létezik számodra megoldás!

2018.02.13.

Az ingatlanpiac felpörgésével szaporodnak az építkezések, és nem csak a társasházak, de a családi házak is egyre-másra épülnek. Ha Te is ilyesmiben gondolkodsz, az építési hitel lesz számodra a megfelelő választás! Nézzük át, mit lehet tudni erről a hiteltípusról!

Tovább olvasom