Erste személyi kölcsön kalkulátor – mennyire jó az Erste Bank kölcsöne?

2019.01.06.

Mindenki maga dönti el, hogy mit válaszol a fenti kérdésre, miután használta az Erste személyi kölcsön kalkulátorát, de a véleményünket természetesen leírjuk, hiszen így átfogóbb képet adhatunk erről a hiteltermékről.

Erste személyi kölcsön kalkulátor – mennyire jó az Erste Bank kölcsöne?

Az Erste személyi kölcsön kalkulátora igen részletes, hiszen a szokásos futamidőn és felvenni kívánt összegen kívül még jó néhány beállítási lehetőséggel is találkozhatunk. Megadhatjuk a jövedelmünket, beállíthatjuk, hogy mióta dolgozunk a munkahelyünkön, illetve azt is, hogy a jövedelmünk mekkora hányadát fordítjuk jelenleg hiteltörlesztésre. Ez utóbbi azért fontos, mert a törvényi szabályozás szerint maximum a fele vehető igénybe erre a célra. Emellett megadhatjuk azt is, hogy be tudunk-e vonni adóstársat a hitelbe, ami a felvehető hitelösszeg szempontjából fontos. Ha ezekkel megvagyunk, akkor az Erste személyi kölcsön kalkulátora kiszámolja nekünk a hitel kamatát, a THM-et, a havi törlesztőrészletet, a teljes visszafizetendő összeget, valamint a hitel díját forintban megadva.

Az Erste személyi kölcsön kalkulátorának reprezentatív példája szerint 3.500.000 forint felvétele esetén, 72 hónapnyi futamidővel számolva a kamat 9,49%, a THM 10,45%. A havi törlesztőrészlet 63.944 forint, a teljes visszafizetendő összeg 4.654.801 forint, a hitel díja pedig 1.154.801 forint. Mindez 250.000 forintnál magasabb jövedelem esetén. Véleményünk szerint ez egy jó ajánlat, de hozzá kell tennünk, hogy a jövedelmi helyzettől függően változik a kamat és azzal együtt a THM is. Ha átállítjuk az Erste személyi kölcsön kalkulátorát 150.000 forintra, akkor a kamat már 13,49%, a THM pedig 14,93%. A havi törlesztőrészlet is megnövekszik 71.168 forintra. Ebből látható, hogy a magasabb jövedelmet a bank kevésbé érzi kockázatosnak, így alacsonyabb kamattal honorálja.

Szinte sosem ajánlunk egyetlen hitelt, hiszen számos ajánlat közül lehet választani, és az igényektől függ, hogy kinek mi felel meg, így most sem tesszük. Ha hitelt szeretnél felvenni, mindenképp hasonlítsd össze az elérhető hitelkonstrukciókat oldalunk segítségével, hogy megtalálhasd a számodra leginkább megfelelőt! Kérdésed, netán észrevételed lenne? Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

További blogbejegyzések

Erste személyi kölcsön kalkulátor – miért érdemes használni?

Erste személyi kölcsön kalkulátor – miért érdemes használni?

2019.02.25.

Ha az Erste Bank ügyfele vagy, és vettél már fel tőlük hitelt, akkor valószínűleg előtte kipróbáltad az Erste személyi kölcsön kalkulátorát is. Ha viszont nem, akkor most elmondjuk, miért is érdemes azt használni!

Tovább olvasom
Erste hitelkártya részletek

Erste hitelkártya részletek

2019.05.20.

Hitelkártyát igényelnél, de nem tudod, melyik banknál érdemes? Nos, ebben a cikkben nem fogjuk konkrétan megmondani, melyiket kell választanod, csak bemutatjuk neked az Erste hitelkártyáit, majd adunk egy tanácsot, hogy mit tegyél, ha döntésre szeretnél jutni.

Tovább olvasom
Erste folyószámlahitele

Erste folyószámlahitele

2019.04.14.

Váratlan kiadás, vagy hó végi pénzzavar esetén több lehetőség közül lehet választani: egyrészt ott a kölcsönkérés egy rokontól, ismerőstől, de ez egy idő után kényelmetlen és kínos lesz, ha gyakran ismétlődik. A másik lehetőség egy bankhoz fordulni, de ez rengeteg ügyintézéssel jár. Mi a megoldás? A hitelkeret! Nézzünk meg egy példát alaposan, és legyen ez az Erste folyószámlahitele!

Tovább olvasom
Falusi CSOK – nézzük meg részletesen!

Falusi CSOK – nézzük meg részletesen!

2019.04.08.

Valószínűleg Te is hallottál már a „falusi CSOK-ról”, hiszen az utóbbi időben elég sok fórumon foglalkoztak vele. Most végre megszületett az ezzel kapcsolatos döntés is. Mi is górcső alá vesszük ezt az intézkedést, hiszen könnyen meglehet, hogy ez fogja beindítani a vidéki ingatlanpiacot!

Tovább olvasom