Az utóbbi időben nagyon elterjedtek a személyi kölcsön kalkulátorok, illetve minden egyéb hiteltípus kalkulátorai az interneten. Nem csak a bankok weboldalain találhatjuk meg ezeket, de a különböző, pénzügyekkel és hitelekkel foglalkozó oldalakon is. Nem véletlen, hiszen rendkívül hasznosak, és megkönnyítik mind a bank, mind a hitelfelvevő dolgát.

A személyi kölcsön kalkulátorok segítségével pár kattintás, és megtudhatod, hogy érdemes-e nekivágnod a hitelfelvételnek. Kalkulátortól függ, de általában elég megadni a felvenni kívánt összeget és a futamidőt, és máris mutatja a várható havi törlesztőrészletet. Egyes esetekben megadhatod a jövedelmedet is, így nem csak a törlesztőrészlet, de a THM, a kamat, illetve a teljes visszafizetendő összeg is megjelenik. Érdemes mindig figyelni a termékeknél a részletekre is.

Személyi kölcsön kalkulátort természetesen minden pénzintézet honlapján találhatsz, és érdemes is használnod, mert így nem érhetnek meglepetések, ráadásul ki se kell mozdulnod otthonról, ha meg akarod találni azt a hitelt, amivel jól jársz. Nyilván a bankok is hasonlóan jól járnak azzal, ha használod a személyi kölcsön kalkulátoraikat, hiszen egyrészt így bevonzhatják a potenciális ügyfeleket, másrészt az ügyintézőknek nem kell felesleges köröket futnia azokkal az ügyfelekkel, akik végül mégsem náluk veszik fel a személyi kölcsönt. Ezzel időt takarítanak meg nem csak a dolgozóiknak, hanem a saját ügyfeleiknek is.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor mielőtt belevágsz, használd te is a személyi kölcsön kalkulátorokat, de még ez előtt tekintsd meg oldalunkon a bankok legjobb ajánlatait, és hasonlítsd is össze őket, majd kattints a választott hitel melletti, „érdekel” feliratú gombra! Így máris a bank személyi kölcsön kalkulátoránál találhatod magad, ahol könnyedén beállíthatod a számodra megfelelő kondíciókat, és kiszámolhatod, hogy adott esetben mekkora törlesztőrészletet kell minden hónapban befizetned! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedj meg velünk!

Személyi kölcsön kalkulátorok – minden banknál tudok számolni?
3 (60%) 2 értékelés