Személyi kölcsön kalkulátorok – minden banknál tudok számolni?

2018.12.18.

Az utóbbi időben nagyon elterjedtek a személyi kölcsön kalkulátorok, illetve minden egyéb hiteltípus kalkulátorai az interneten. Nem csak a bankok weboldalain találhatjuk meg ezeket, de a különböző, pénzügyekkel és hitelekkel foglalkozó oldalakon is. Nem véletlen, hiszen rendkívül hasznosak, és megkönnyítik mind a bank, mind a hitelfelvevő dolgát.

Személyi kölcsön kalkulátorok – minden banknál tudok számolni?

A személyi kölcsön kalkulátorok segítségével pár kattintás, és megtudhatod, hogy érdemes-e nekivágnod a hitelfelvételnek. Kalkulátortól függ, de általában elég megadni a felvenni kívánt összeget és a futamidőt, és máris mutatja a várható havi törlesztőrészletet. Egyes esetekben megadhatod a jövedelmedet is, így nem csak a törlesztőrészlet, de a THM, a kamat, illetve a teljes visszafizetendő összeg is megjelenik. Érdemes mindig figyelni a termékeknél a részletekre is.

Személyi kölcsön kalkulátort természetesen minden pénzintézet honlapján találhatsz, és érdemes is használnod, mert így nem érhetnek meglepetések, ráadásul ki se kell mozdulnod otthonról, ha meg akarod találni azt a hitelt, amivel jól jársz. Nyilván a bankok is hasonlóan jól járnak azzal, ha használod a személyi kölcsön kalkulátoraikat, hiszen egyrészt így bevonzhatják a potenciális ügyfeleket, másrészt az ügyintézőknek nem kell felesleges köröket futnia azokkal az ügyfelekkel, akik végül mégsem náluk veszik fel a személyi kölcsönt. Ezzel időt takarítanak meg nem csak a dolgozóiknak, hanem a saját ügyfeleiknek is.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor mielőtt belevágsz, használd te is a személyi kölcsön kalkulátorokat, de még ez előtt tekintsd meg oldalunkon a bankok legjobb ajánlatait, és hasonlítsd is össze őket, majd kattints a választott hitel melletti, „érdekel” feliratú gombra! Így máris a bank személyi kölcsön kalkulátoránál találhatod magad, ahol könnyedén beállíthatod a számodra megfelelő kondíciókat, és kiszámolhatod, hogy adott esetben mekkora törlesztőrészletet kell minden hónapban befizetned! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Prémium Könnyített Kölcsön

THM

15,9% - 18,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 2.990.000 Ft

§

Cofidis Adósságrendező Hitel

THM

13,36 - 22,32%

Futamidő

36 - 84 hónap

Hitelösszeg

500.000 Ft - 5.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

8,17%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 - 8.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Kis összegű kölcsön, azonnali megoldás!

Kis összegű kölcsön, azonnali megoldás!

2019.01.08.

Hirtelen anyagi gond esetén azonnali megoldásra van szükség, ezt pedig egy kis összegű kölcsönnel át lehet hidalni. Manapság már számos olyan hiteltermék létezik, ami segítséget nyújt az ilyen helyzetekben. De vannak, akik még nem ismerik ezeket, ezért gyorsan átnézzük, mik a lehetőségek.

Tovább olvasom
A hitelkiváltó hitel

A hitelkiváltó hitel

2019.04.05.

Szerencsére egyre kevesebben vannak, akiknek komoly problémát okoz a hiteltörlesztés, mert már eljutott hozzájuk a hitelkiváltó hitel híre, és léptek is ebben az ügyben. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, akkor ez a cikk nem Neked szól, ha viszont többfelé fizetsz, és már nem tudod követni, mivel vagy elmaradásban, ráadásul ez a családi kasszát is erősen megterheli, akkor olvass tovább, ugyanis jó hírünk van. Megoldhatod ezt a problémát!

Tovább olvasom
Hitelkiváltás egyszerűbb, mint gondolnád!

Hitelkiváltás egyszerűbb, mint gondolnád!

2019.01.14.

Sokan vannak, akik hosszú évek óta törlesztik a hitelüket. Manapság már számos, jobb kondíciókkal bíró hitelkonstrukció közül választhatnának, de valamiért azt gondolják, hogy bonyolult procedúra a régi hitelt egy másikra cserélni. Pedig a hitelkiváltás egyszerűbb és előnyösebb, mint gondolnák!

Tovább olvasom
A törlesztőrészlet – pontosan miből tevődik össze?

A törlesztőrészlet – pontosan miből tevődik össze?

2019.03.12.

Mindenki tudja, hogy ha hitelt veszünk fel, akkor azt törlesztenünk is kell; hiteltípustól és az igényelt hitelösszegtől függ, hogy mennyi is lesz a törlesztőrészlet. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy miből is tevődik ez össze. Lássuk kicsit részletesebben!

Tovább olvasom