Személyi kölcsön kalkulátorok – minden banknál tudok számolni?

2018.12.18.

Az utóbbi időben nagyon elterjedtek a személyi kölcsön kalkulátorok, illetve minden egyéb hiteltípus kalkulátorai az interneten. Nem csak a bankok weboldalain találhatjuk meg ezeket, de a különböző, pénzügyekkel és hitelekkel foglalkozó oldalakon is. Nem véletlen, hiszen rendkívül hasznosak, és megkönnyítik mind a bank, mind a hitelfelvevő dolgát.

Személyi kölcsön kalkulátorok – minden banknál tudok számolni?

A személyi kölcsön kalkulátorok segítségével pár kattintás, és megtudhatod, hogy érdemes-e nekivágnod a hitelfelvételnek. Kalkulátortól függ, de általában elég megadni a felvenni kívánt összeget és a futamidőt, és máris mutatja a várható havi törlesztőrészletet. Egyes esetekben megadhatod a jövedelmedet is, így nem csak a törlesztőrészlet, de a THM, a kamat, illetve a teljes visszafizetendő összeg is megjelenik. Érdemes mindig figyelni a termékeknél a részletekre is.

Személyi kölcsön kalkulátort természetesen minden pénzintézet honlapján találhatsz, és érdemes is használnod, mert így nem érhetnek meglepetések, ráadásul ki se kell mozdulnod otthonról, ha meg akarod találni azt a hitelt, amivel jól jársz. Nyilván a bankok is hasonlóan jól járnak azzal, ha használod a személyi kölcsön kalkulátoraikat, hiszen egyrészt így bevonzhatják a potenciális ügyfeleket, másrészt az ügyintézőknek nem kell felesleges köröket futnia azokkal az ügyfelekkel, akik végül mégsem náluk veszik fel a személyi kölcsönt. Ezzel időt takarítanak meg nem csak a dolgozóiknak, hanem a saját ügyfeleiknek is.

Ha személyi kölcsönt szeretnél felvenni, akkor mielőtt belevágsz, használd te is a személyi kölcsön kalkulátorokat, de még ez előtt tekintsd meg oldalunkon a bankok legjobb ajánlatait, és hasonlítsd is össze őket, majd kattints a választott hitel melletti, „érdekel” feliratú gombra! Így máris a bank személyi kölcsön kalkulátoránál találhatod magad, ahol könnyedén beállíthatod a számodra megfelelő kondíciókat, és kiszámolhatod, hogy adott esetben mekkora törlesztőrészletet kell minden hónapban befizetned! Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

További blogbejegyzések

Jelzáloghitel használt lakás vásárlásra

Jelzáloghitel használt lakás vásárlásra

2018.01.19.

Ha ingatlanvásárláson töröd a fejed, akkor szinte biztosan jelzáloghitelt fogsz felvenni. Új és használt lakás vásárlásához is ez a konstrukció a legmegfelelőbb, de természetesen akadnak így is különbségek. Lássuk, mit kell tudnod, ha használt lakást szeretnél vásárolni, és ehhez hitelt vennél fel!

Tovább olvasom
NHP - Növekedési Hitelprogramról mit kell tudni?

NHP - Növekedési Hitelprogramról mit kell tudni?

2019.04.27.

Ha vállalkozó vagy, akkor biztosan hallottál már a Növekedési Hitelprogramról, más néven NHP-ről. Sőt, talán már igénybe is vetted az eddigi három szakasz egyikét. Ha viszont nem, akkor egyrészt röviden összegezzük neked, hogy mit lehet tudni róla, illetve ismertetjük a legújabb, negyedik szakaszt, ami talán érdekes lehet a számodra.

Tovább olvasom
Miért érdemes gyorskölcsönt felvenni?

Miért érdemes gyorskölcsönt felvenni?

2018.03.08.

Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy minél gyorsabban szüksége lenne készpénzre. A legtöbbször nem áll rendelkezésre elegendő mennyiségű megtakarítás, vagy egyéb, mozgósítható összeg, ha viszont azonnali megoldásra van szükség, akkor a gyorskölcsönt érdemes megpróbálni!

Tovább olvasom
Jelzáloghitelekről bővebben

Jelzáloghitelekről bővebben

2018.12.08.

A jelzáloghiteleket a legtöbbször ingatlan megvásárlására veszik fel, de a lényege az, hogy a fedezetet vonnak be mögé. Ha épp a felvételét tervezed, akkor összefoglaljuk neked, hogy mit kell tudnod a jelzáloghitelekről.

Tovább olvasom