Gyorskölcsönt azonnal? Hogy lehetséges?

2018.11.10.

Sokan teszik fel nekünk a kérdést, hogy hogyan lehetséges a gyorskölcsönt azonnal felvenni. Nos, a válasz az, hogy sehogy, hiszen a hitelbírálaton át kell esni, és ez beletelik egy kis időbe; ha nem is azonnal, de órákon belül pénzhez lehet jutni egy gyorskölcsön igénybevételével!

Gyorskölcsönt azonnal? Hogy lehetséges?

Gyorskölcsönt azonnal, aki eznnek felvételében gondolkodik, annak először is be kell szereznie a megfelelő dokumentumokat, amik mindenképp szükségesek a hitelfelvételhez. Számtalanszor olvashattad már nálunk, de azért gyorsan összefoglaljuk: munkáltatói igazolást kell kérned, ami nem lehet régebbi egy hónapnál, ezen kívül csak a személyi igazolvány és a lakcímkártya az, amit mindenképp magadnál kell tartanod.

Természetes, hogy a gyorskölcsönnek is vannak feltételei, mint minden hitelnek. A 18. életév betöltése kötelező, a magyarországi, állandó, bejelentett lakcím szintén, és a jövedelem igazolása is elengedhetetlen; ez utóbbit vagy bakszámlakivonatokkal, vagy a munkáltató által kiállított dokumentummal lehet megtenni. Ha ez sikerül, akkor el lehet indítani az igénylést, viszont jó tudni, hogy a gyorskölcsön azonnali, illetve inkább mielőbbi felvételéhez az online hiteligénylést kell választani, mert így a leggyorsabb az ügyintézés. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy rendelkezz webkamerával és mikrofonnal, hiszen beszélned kell a pénzintézet ügyintézőjével. Ha a videoazonosítás is sikerül, akkor már csak be kell küldened az online felületen az igényléshez szükséges dokumentumokat, majd megtörténik a hitelbírálat, és ha pozitív, akkor már másnap a számládra kerül az áhított hitelösszeg!

Van még egy lehetőség, ez pedig a MiniKölcsön. A gyorskölcsön azonnalisága ebben a hiteltermékben csúcsosodik ki, mivel ezt egy órán belül megkaphatod, ha a gyorskölcsönéhez hasonló procedúrán keresztülmész. Fontos, hogy kérd hozzá az Expressz Szolgáltatást, hiszen enélkül csak annyira lesz gyors, mint egy sima gyorskölcsön! Viszont a sebességnek ára van: ez a hitel csupán kis összegekkel vehető igénybe, és a futamideje is rövid, tehát csak pillanatnyi anyagi gondokat tudsz vele orvosolni.

Ha gyorskölcsönt szeretnél felvenni, akkor hasonlítsd össze oldalunk segítségével az elérhető ajánlatokat, és ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

További blogbejegyzések

Gyors hitel nyugdíjasoknak – 65 év felett is van remény!

Gyors hitel nyugdíjasoknak – 65 év felett is van remény!

2017.02.05.

Gyors hitel nyugdíjasoknak elérhető 65 év felett is, bár a legtöbben úgy tudják, hogy ebben a korban már nem kaphatnak hitelt.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön kalkulátorok – minden banknál tudok számolni?

Személyi kölcsön kalkulátorok – minden banknál tudok számolni?

2018.12.18.

Az utóbbi időben nagyon elterjedtek a személyi kölcsön kalkulátorok, illetve minden egyéb hiteltípus kalkulátorai az interneten. Nem csak a bankok weboldalain találhatjuk meg ezeket, de a különböző, pénzügyekkel és hitelekkel foglalkozó oldalakon is. Nem véletlen, hiszen rendkívül hasznosak, és megkönnyítik mind a bank, mind a hitelfelvevő dolgát.

Tovább olvasom
Figyelem! Változott a CSOK rendelet!

Figyelem! Változott a CSOK rendelet!

2018.04.12.

A CSOK rendelet sokakat érint, de voltak a felvételével kapcsolatban nehézségek, amik megoldásért kiáltottak. Idén március 15.-én viszont hatályba léptek azok a módosítások, amiknek köszönhetően egyszerűbbé válik a felvétele. Ráadásul valamivel szélesebb körben is elérhető lesz!

Tovább olvasom
Minimálbérrel rendelkezem, kaphatok személyi kölcsönt?

Minimálbérrel rendelkezem, kaphatok személyi kölcsönt?

2018.01.03.

Az alábbiakban elolvashatod a jövedelemmel összefüggő legfontosabb tudnivalókat, amiből az is kiderül, hogy minimálbérrel kaphatsz-e személyi kölcsönt.

Tovább olvasom