Gyorskölcsönt azonnal? Hogy lehetséges?

2018.11.10.

Sokan teszik fel nekünk a kérdést, hogy hogyan lehetséges a gyorskölcsönt azonnal felvenni. Nos, a válasz az, hogy sehogy, hiszen a hitelbírálaton át kell esni, és ez beletelik egy kis időbe; ha nem is azonnal, de órákon belül pénzhez lehet jutni egy gyorskölcsön igénybevételével!

Gyorskölcsönt azonnal? Hogy lehetséges?

Gyorskölcsönt azonnal, aki eznnek felvételében gondolkodik, annak először is be kell szereznie a megfelelő dokumentumokat, amik mindenképp szükségesek a hitelfelvételhez. Számtalanszor olvashattad már nálunk, de azért gyorsan összefoglaljuk: munkáltatói igazolást kell kérned, ami nem lehet régebbi egy hónapnál, ezen kívül csak a személyi igazolvány és a lakcímkártya az, amit mindenképp magadnál kell tartanod.

Természetes, hogy a gyorskölcsönnek is vannak feltételei, mint minden hitelnek. A 18. életév betöltése kötelező, a magyarországi, állandó, bejelentett lakcím szintén, és a jövedelem igazolása is elengedhetetlen; ez utóbbit vagy bakszámlakivonatokkal, vagy a munkáltató által kiállított dokumentummal lehet megtenni. Ha ez sikerül, akkor el lehet indítani az igénylést, viszont jó tudni, hogy a gyorskölcsön azonnali, illetve inkább mielőbbi felvételéhez az online hiteligénylést kell választani, mert így a leggyorsabb az ügyintézés. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy rendelkezz webkamerával és mikrofonnal, hiszen beszélned kell a pénzintézet ügyintézőjével. Ha a videoazonosítás is sikerül, akkor már csak be kell küldened az online felületen az igényléshez szükséges dokumentumokat, majd megtörténik a hitelbírálat, és ha pozitív, akkor már másnap a számládra kerül az áhított hitelösszeg!

Van még egy lehetőség, ez pedig a MiniKölcsön. A gyorskölcsön azonnalisága ebben a hiteltermékben csúcsosodik ki, mivel ezt egy órán belül megkaphatod, ha a gyorskölcsönéhez hasonló procedúrán keresztülmész. Fontos, hogy kérd hozzá az Expressz Szolgáltatást, hiszen enélkül csak annyira lesz gyors, mint egy sima gyorskölcsön! Viszont a sebességnek ára van: ez a hitel csupán kis összegekkel vehető igénybe, és a futamideje is rövid, tehát csak pillanatnyi anyagi gondokat tudsz vele orvosolni.

Ha gyorskölcsönt szeretnél felvenni, akkor hasonlítsd össze oldalunk segítségével az elérhető ajánlatokat, és ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

40 - 72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

Cofidis Adósságrendező Hitel

THM

13,36 - 22,32%

Futamidő

36 - 84 hónap

Hitelösszeg

500.000 Ft - 5.000.000 Ft

§

Könnyített kölcsön

THM

20,3% - 24,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 - 2.990.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Állampapír – mit érdemes tudni róla, miért éri meg vásárolni?

Állampapír – mit érdemes tudni róla, miért éri meg vásárolni?

2020.01.24.

A magyar állampapír biztonságos befektetés, a vásárlása pedig nem bonyolultabb, mint egy bankbetét, viszont számos előnye van ez utóbbival szemben. Garantáltak a kamatai, és a magyar állam vállal rá garanciát, ami az államcsőd bekövetkeztéig védi a megtakarításaidat. Az állampapírok ráadásul magasabb kamatokat kínálnak, mint a bankbetétek, emellett rugalmasabban is kezelhetőek.

Tovább olvasom
Mikor érdemes kiváltani a lakáshitelt?

Mikor érdemes kiváltani a lakáshitelt?

2020.10.27.

Azt, hogy mikor érdemes egy lakáshitel kiváltására időt és energiát áldozni, számos tényező határozza meg, ám talán a legfontosabb az, hogy mi az oka a kiváltási szándék felbukkanásának. Ehhez persze még azt is hozzá kell venni, hogy milyen típusú lakáshitelt szeretnénk lecserélni, mi a célunk a cserével, illetve mennyire sürgős ennek végrehajtása. Milyen okok lehetségesek? Mint látható, a valódi […]

Tovább olvasom
Kedvezményes személyi kölcsön, 5,9% THM – jobb, mint a jelzáloghitel!

Kedvezményes személyi kölcsön, 5,9% THM – jobb, mint a jelzáloghitel!

2020.05.28.

Kedvezményes személyi kölcsönöket eddig is lehetett találni, ám ezek vagy csak bizonyos feltételek teljesítése esetén voltak elérhetőek, vagy megmaradtak a 7%-os THM érték fölött. A koronavírus-járvány azonban az életünk szinte minden szegmensét, így a hitelpiacot is alaposan felforgatta, és a kormányzatnak meg kellett tennie bizonyos lépéseket, amelyek szükségesek voltak ahhoz, hogy a válság elvonulásáig legalább nagyjából meg lehessen őrizni nem csak a lakosság egészségét, de a gazdaság viszonylagos stabilitását is.

Tovább olvasom
Személy kölcsönök összehasonlítása – Találja meg a legjobbat egy helyen!

Személy kölcsönök összehasonlítása – Találja meg a legjobbat egy helyen!

2017.06.20.

Személy kölcsönök összehasonlítása – Miért érdemes előre tájékozódni?

Tovább olvasom