Sokan szeretnének alacsonyabb törlesztőrészleteket, kevesebb havi kiadást, több megtakarítást. Ezt mindenki máshogy oldja meg, egyvalami viszont közös: mindenki a legjobb megoldást keresi. A Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsöne tökéletes lehet azok számára, akik szeretnének egy kicsit fellélegezni!

A Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsöne felvehető hitelkiváltásra, illetve emellett még szabad felhasználásra is, azaz kiválthatod vele a hiteledet, ami által akár alacsonyabb törlesztőrészleted is lehet, és emellett még kaphatsz egy szabadon felhasználható összeget is. Nézzünk egy konkrét példát: van egy lakásod, és a vételárának egy részét hitelből finanszíroztad, de a hitelkonstrukció már elavult, sokkal jobbakat találhatsz a piacon. A lakás az elmúlt tíz évben szintén elhasználódott, ráférne némi felújítás, festés, új burkolat. A Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsönével a meglévő konstrukciódat egy modernebbre, kedvezőbbre cserélheted, a szabadon felhasználható összeget pedig az otthonod modernizálására költheted!

Fontos viszont tudni, hogy ez egy személyi kölcsön, tehát nincs mögötte ingatlanfedezet, így a kamata magasabb, mint egy fedezetes hitelnek, egész pontosan 9,99%, a THM pedig 10,89-11,13% között változhat. A maximálisan felvehető hitelösszeg ötmillió Forint, a törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt fix, és nincs folyósítási díj! A futamidő is személyi kölcsönhöz illő, 12-96 hónap.

Vannak természetesen feltételei is, mint minden hitelterméknek. A személyi kölcsönök szokásos feltételei itt is megtalálhatóak, viszont a Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsönéhez csak úgy juthatsz hozzá, ha betöltötted a 23. évedet, és nem múltál még el 70. Legalább havi nettó 68.000 Forint jövedelem szükséges, és ezt igazolni is kell, ez 3 millió Forint feletti hitelösszegnél 150.000 Forintra módosul.

Dönts te is a Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsöne mellett, de ha mégsem felel meg neked, nézd át a többi lehetőséget oldalunkon, hasonlítsd is össze őket, majd válaszd a legjobbat! Ha kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Tanácstalan vagy? Nincs időd foglalkozni a hitelügyintézéssel? Mi szívesen segítünk szaktanácsadással és hitelednek teljes körű ügyintézésével egyaránt.

Ismerkedjen meg velünk!

Sberbank adósságcsökkentő, mit kell tudni róla?
5 (100%) 1 értékelés