Sberbank adósságcsökkentő, mit kell tudni róla?

2018.02.23.

Sokan szeretnének alacsonyabb törlesztőrészleteket, kevesebb havi kiadást, több megtakarítást. Ezt mindenki máshogy oldja meg, egyvalami viszont közös: mindenki a legjobb megoldást keresi. A Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsöne tökéletes lehet azok számára, akik szeretnének egy kicsit fellélegezni!

Sberbank adósságcsökkentő, mit kell tudni róla?

A Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsöne felvehető hitelkiváltásra, illetve emellett még szabad felhasználásra is, azaz kiválthatod vele a hiteledet, ami által akár alacsonyabb törlesztőrészleted is lehet, és emellett még kaphatsz egy szabadon felhasználható összeget is. Nézzünk egy konkrét példát: van egy lakásod, és a vételárának egy részét hitelből finanszíroztad, de a hitelkonstrukció már elavult, sokkal jobbakat találhatsz a piacon. A lakás az elmúlt tíz évben szintén elhasználódott, ráférne némi felújítás, festés, új burkolat. A Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsönével a meglévő konstrukciódat egy modernebbre, kedvezőbbre cserélheted, a szabadon felhasználható összeget pedig az otthonod modernizálására költheted!

Fontos viszont tudni, hogy ez egy személyi kölcsön, tehát nincs mögötte ingatlanfedezet, így a kamata magasabb, mint egy fedezetes hitelnek, egész pontosan 9,99%, a THM pedig 10,89-11,13% között változhat. A maximálisan felvehető hitelösszeg ötmillió Forint, a törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt fix, és nincs folyósítási díj! A futamidő is személyi kölcsönhöz illő, 12-96 hónap.

Vannak természetesen feltételei is, mint minden hitelterméknek. A személyi kölcsönök szokásos feltételei itt is megtalálhatóak, viszont a Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsönéhez csak úgy juthatsz hozzá, ha betöltötted a 23. évedet, és nem múltál még el 70. Legalább havi nettó 68.000 Forint jövedelem szükséges, és ezt igazolni is kell, ez 3 millió Forint feletti hitelösszegnél 150.000 Forintra módosul.

Dönts te is a Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsöne mellett, de ha mégsem felel meg neked, nézd át a többi lehetőséget oldalunkon, hasonlítsd is össze őket, majd válaszd a legjobbat! Ha kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

További blogbejegyzések

Erste folyószámlahitele

Erste folyószámlahitele

2019.04.14.

Váratlan kiadás, vagy hó végi pénzzavar esetén több lehetőség közül lehet választani: egyrészt ott a kölcsönkérés egy rokontól, ismerőstől, de ez egy idő után kényelmetlen és kínos lesz, ha gyakran ismétlődik. A másik lehetőség egy bankhoz fordulni, de ez rengeteg ügyintézéssel jár. Mi a megoldás? A hitelkeret! Nézzünk meg egy példát alaposan, és legyen ez az Erste folyószámlahitele!

Tovább olvasom
Adósságrendező személyi kölcsön – Törlesszen könnyebben, kedvezőbb feltételekkel!

Adósságrendező személyi kölcsön – Törlesszen könnyebben, kedvezőbb feltételekkel!

2017.07.24.

Adósságrendező személyi kölcsön igénylésében pl. akkor érdemes gondolkodnia, ha több, kisebb összegű, rövid lejáratú kölcsönt fizet párhuzamosan. A rövid lejáratú személyi kölcsönök, áruhitelek magasabb banki költséggel járnak ugyanis. Ha az ilyen típusú hitelből többet is igénybe vett, megterhelő lehet ugyanabban az időszakban törleszteni őket.

Tovább olvasom
Adósságrendezés személyi kölcsönnel

Adósságrendezés személyi kölcsönnel

2019.03.26.

Többször is fejtegettük már az adósságrendezés személyi kölcsönnel előnyeit, de új olvasóink kedvéért ismét elővesszük a témát, ezúttal egy másik szemszögből. Mikor érdemes ezt személyi kölcsönnel megoldani?

Tovább olvasom
Miért az expresszkolcson.hu?

Miért az expresszkolcson.hu?

2018.05.16.

A fenti kérdésre nagyon egyszerű a válasz: expresszkolcson.hu, mert mi könnyebbé tesszük számodra a legjobb hitellehetőségek megtalálását! És hogy hogyan?

Tovább olvasom