Sberbank adósságcsökkentő, mit kell tudni róla?

2018.02.23.

Sokan szeretnének alacsonyabb törlesztőrészleteket, kevesebb havi kiadást, több megtakarítást. Ezt mindenki máshogy oldja meg, egyvalami viszont közös: mindenki a legjobb megoldást keresi. A Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsöne tökéletes lehet azok számára, akik szeretnének egy kicsit fellélegezni!

Sberbank adósságcsökkentő, mit kell tudni róla?

A Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsöne felvehető hitelkiváltásra, illetve emellett még szabad felhasználásra is, azaz kiválthatod vele a hiteledet, ami által akár alacsonyabb törlesztőrészleted is lehet, és emellett még kaphatsz egy szabadon felhasználható összeget is. Nézzünk egy konkrét példát: van egy lakásod, és a vételárának egy részét hitelből finanszíroztad, de a hitelkonstrukció már elavult, sokkal jobbakat találhatsz a piacon. A lakás az elmúlt tíz évben szintén elhasználódott, ráférne némi felújítás, festés, új burkolat. A Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsönével a meglévő konstrukciódat egy modernebbre, kedvezőbbre cserélheted, a szabadon felhasználható összeget pedig az otthonod modernizálására költheted!

Fontos viszont tudni, hogy ez egy személyi kölcsön, tehát nincs mögötte ingatlanfedezet, így a kamata magasabb, mint egy fedezetes hitelnek, egész pontosan 9,99%, a THM pedig 10,89-11,13% között változhat. A maximálisan felvehető hitelösszeg ötmillió Forint, a törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt fix, és nincs folyósítási díj! A futamidő is személyi kölcsönhöz illő, 12-96 hónap.

Vannak természetesen feltételei is, mint minden hitelterméknek. A személyi kölcsönök szokásos feltételei itt is megtalálhatóak, viszont a Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsönéhez csak úgy juthatsz hozzá, ha betöltötted a 23. évedet, és nem múltál még el 70. Legalább havi nettó 68.000 Forint jövedelem szükséges, és ezt igazolni is kell, ez 3 millió Forint feletti hitelösszegnél 150.000 Forintra módosul.

Dönts te is a Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsöne mellett, de ha mégsem felel meg neked, nézd át a többi lehetőséget oldalunkon, hasonlítsd is össze őket, majd válaszd a legjobbat! Ha kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Provident Havi Kölcsön

THM

5,6%

Futamidő

15 hó

Hitelösszeg

40.000 Ft - 600.000 Ft

§

Cofidis Adósságrendező Hitel

THM

13,36 - 22,32%

Futamidő

36 - 84 hónap

Hitelösszeg

500.000 Ft - 5.000.000 Ft

§

Számlás Prémium400 Könnyített Kölcsön

THM

7,4% - 7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 8.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Az adósságrendező hitel felvételének feltételei

Az adósságrendező hitel felvételének feltételei

2018.03.27.

Az adósságrendező hitelt általában akkor vesz fel az ember, ha már nem bírja fizetni a korábbi kölcsöneit, és szeretné egyszerűsíteni a pénzügyeit. Az utóbbi években ez a hitelkonstrukció komoly népszerűségre tett szert, ami nem véletlen, hiszen számtalan előnye van!

Tovább olvasom
Adósságrendező hitel a K&H Banktól – mit kell tudni róla?

Adósságrendező hitel a K&H Banktól – mit kell tudni róla?

2020.03.09.

Adósságrendező hitel a K&H banktól? Megoldható, bár nem így hívják, mivel azonban nem csak egyféle konstrukcióról van szó, többféle problémára is megoldást jelenthet azok számára, akik szeretnék összevonni a meglévő hiteleiket.

Tovább olvasom
Hitelkiváltó ajánlatok – kezdje a nyarat nyugodtan, jusson nyaralni is!

Hitelkiváltó ajánlatok – kezdje a nyarat nyugodtan, jusson nyaralni is!

2017.05.17.

Hitelkiváltó ajánlatok több, régi hitel törlesztésével küszködőknek! Miért hagyja, hogy megkeserítse mindennapjait a régi, magas kamatra felvett hitel? Egyre nehezebb fizetni, miközben a megélhetésre mégis alig marad? Az is gond, hogy egyre nehezebb követni a határidőket? Melyiket, mikor és mennyit kell fizetnie, hogy ne csússzon el?

Tovább olvasom
Adósságrendező hitel felvétele pénzügyei egyszerűsítésére

Adósságrendező hitel felvétele pénzügyei egyszerűsítésére

2017.01.12.

Adósságrendező hitel felvétele pénzügyei egyszerűsítésére? Adósságrendező hitel felvétele akkor lehet kedvező megoldás, ha jelenlegi hitelének vagy hiteleinek törlesztő összegét egyre nehezebben tudja befizetni. A futamidő hosszabbításával és/ vagy a havi törlesztő részlet mérsékelődésével élhető szintre tudja hozni fizetési kötelezettségeit. Egy átgondolt lépéssel megszabadulhat régi hiteleitől és leválthatja egy hitelre.  Fizessen havonta egy összegben, akár még kevesebbet […]

Tovább olvasom