Online hiteligénylés?

2017.12.22.

Online hiteligénylés? A kérdésre létezik egy nagyon egyszerű válasz: azért, mert így sokkal kényelmesebb. Persze ennél azért lényegesen összetettebb a dolog, ezért érdemes minden oldalról alaposan megvizsgálni a kérdést, és úgy levonni a konzekvenciákat!

Online hiteligénylés?

Online hiteligénylés kedvező feltételekkel kényelmesen otthonról.

A hitelfelvétel egy hosszadalmas és bonyolult procedúra, vagy legalábbis régebben az volt. Természetesen a hitelt igénylő személynek még mindig szüksége van különböző dokumentumokra ahhoz, hogy a hitelkérelem egyáltalán befogadásra kerüljön. Mára jelentősen leegyszerűsödött, ugyanis több bank lehetővé tette az online hiteligénylést! Ez viszont csak részben jelenti azt, hogy csak a gép előtt ülve hitelhez juthatunk, és fel se kell állnunk a számítógép elől, mert az online hiteligénylés csak részben történik az interneten! Papíralapú dokumentumok még így is lesznek, amit vagy futár hoz házhoz, vagy nekünk kell bemenni értük a bankba, és persze a hitelszerződés aláírása sem történhet digitálisan.

Létezik azonban néhány pénzintézet, amik magasabb szintre emelték az online hiteligénylés intézését. Mobiltelefont használva is végigmehetünk a folyamaton, ráadásul ez nem húzódik el hosszú órákra, mert akár egy óra alatt is végezhetünk mindennel! Természetesen az online hiteligényléshez is szükséges az egy hónapnál nem régebbi jövedelemigazolás, és az alapvető kritériumoknak is meg kell felelnünk, vagyis a betöltött 18. életév, az érvényes személyazonosító okmányok és az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím megléte elengedhetetlen! Emellett a KHR listán való szereplés is kizáró ok, tehát ha tudomásunk van róla, hogy felkerültünk rá, és a státuszunk aktív, akkor nem érdemes nekivágni. Viszont ha ezeknek a feltételek megfelelünk, akkor nincs semmi akadálya az online hiteligénylésnek!

Ha nem akarsz rengeteg időt tölteni a bankfiókban, és gyorsan szeretnél hitelt igényelni, akkor csak össze kell hasonlítanod a hitelkonstrukciókat oldalunk segítségével, és kiválasztanod közülük a legkedvezőbbet! Ezután máris nekivághatsz az online hiteligénylésnek!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

További blogbejegyzések

CIB Előrelépő személyi kölcsön 7.77% kamatra: Érje el céljait még előbb!

CIB Előrelépő személyi kölcsön 7.77% kamatra: Érje el céljait még előbb!

2017.04.09.

CIB Előrelépő személyi kölcsön igazi segítség kitűzött céljai eléréséhez! Alacsony, akár 7.77%-os kamattal, kedvező, rugalmas igénylési feltételekkel nyújtunk segítséget, hogy céljait mielőbb elérhesse! 2017. március 17- június 1. között többféle kedvezménnyel is igényelhető!

Tovább olvasom
Az adósságrendező hitel felvételének feltételei

Az adósságrendező hitel felvételének feltételei

2018.03.27.

Az adósságrendező hitelt általában akkor vesz fel az ember, ha már nem bírja fizetni a korábbi kölcsöneit, és szeretné egyszerűsíteni a pénzügyeit. Az utóbbi években ez a hitelkonstrukció komoly népszerűségre tett szert, ami nem véletlen, hiszen számtalan előnye van!

Tovább olvasom
Lakástakarék gyerekre: Gondoskodás okosan, rugalmasan.

Lakástakarék gyerekre: Gondoskodás okosan, rugalmasan.

2017.09.24.

A lakástakarék kiváló megoldás arra, hogy egyazon ingatlanra akár többször is igénybe vehessük az állami támogatás összegét. Ezzel jelentősen megnövelhetjük pl. az önerőt, ha a gyereknek vagy a családi otthon megteremtéséhez lakásvásárláshoz szeretnénk majd hitelt felvenni. De összejöhet a felújításhoz szükséges összeg akár hitel nélkül is. Ráadásul a bankok is méltányolják, hogy takarékoskodtunk, továbbá kedvezően ítélik meg azt is, ha pontosan fizettük a lakástakarékot hónapról hónapra. Megbízható, jól fizető ügyfélnek számítunk a szemükben ezek alapján.

Tovább olvasom
Akciós személyi kölcsönök – Ha kölcsön kell, hozza ki pénzéből a legtöbbet!

Akciós személyi kölcsönök – Ha kölcsön kell, hozza ki pénzéből a legtöbbet!

2017.05.09.

Akciós személyi kölcsönök szinte mindig kínálkoznak a banki ajánlatok között. Egymással versenyezve kínálnak alacsonyabb kamatra, hosszabb futamidőre, ingyenes első havi kezdőrészlettel stb.

Tovább olvasom