Online hiteligénylés?

2017.12.22.

Online hiteligénylés? A kérdésre létezik egy nagyon egyszerű válasz: azért, mert így sokkal kényelmesebb. Persze ennél azért lényegesen összetettebb a dolog, ezért érdemes minden oldalról alaposan megvizsgálni a kérdést, és úgy levonni a konzekvenciákat!

Online hiteligénylés?

Online hiteligénylés kedvező feltételekkel kényelmesen otthonról.

A hitelfelvétel egy hosszadalmas és bonyolult procedúra, vagy legalábbis régebben az volt. Természetesen a hitelt igénylő személynek még mindig szüksége van különböző dokumentumokra ahhoz, hogy a hitelkérelem egyáltalán befogadásra kerüljön. Mára jelentősen leegyszerűsödött, ugyanis több bank lehetővé tette az online hiteligénylést! Ez viszont csak részben jelenti azt, hogy csak a gép előtt ülve hitelhez juthatunk, és fel se kell állnunk a számítógép elől, mert az online hiteligénylés csak részben történik az interneten! Papíralapú dokumentumok még így is lesznek, amit vagy futár hoz házhoz, vagy nekünk kell bemenni értük a bankba, és persze a hitelszerződés aláírása sem történhet digitálisan.

Létezik azonban néhány pénzintézet, amik magasabb szintre emelték az online hiteligénylés intézését. Mobiltelefont használva is végigmehetünk a folyamaton, ráadásul ez nem húzódik el hosszú órákra, mert akár egy óra alatt is végezhetünk mindennel! Természetesen az online hiteligényléshez is szükséges az egy hónapnál nem régebbi jövedelemigazolás, és az alapvető kritériumoknak is meg kell felelnünk, vagyis a betöltött 18. életév, az érvényes személyazonosító okmányok és az állandó, bejelentett, magyarországi lakcím megléte elengedhetetlen! Emellett a KHR listán való szereplés is kizáró ok, tehát ha tudomásunk van róla, hogy felkerültünk rá, és a státuszunk aktív, akkor nem érdemes nekivágni. Viszont ha ezeknek a feltételek megfelelünk, akkor nincs semmi akadálya az online hiteligénylésnek!

Ha nem akarsz rengeteg időt tölteni a bankfiókban, és gyorsan szeretnél hitelt igényelni, akkor csak össze kell hasonlítanod a hitelkonstrukciókat oldalunk segítségével, és kiválasztanod közülük a legkedvezőbbet! Ezután máris nekivághatsz az online hiteligénylésnek!

Egy helyen összehasonlíthatod a bankok aktuális személyi kölcsön ajánlatait!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Cofidis Adósságrendező Hitel

THM

13,36 - 22,32%

Futamidő

36 - 84 hónap

Hitelösszeg

500.000 Ft - 5.000.000 Ft

§

Számlás Prémium400 Könnyített Kölcsön

THM

7,4% - 7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 8.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

8,17%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 - 8.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

5 tipp a megfelelő személyi kölcsön kiválasztásához

5 tipp a megfelelő személyi kölcsön kiválasztásához

2020.11.13.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretnél hozzájutni egy hitelhez, ráadásul nem szeretnél semmilyen hitelcélt igazolni a bank felé, akkor a személyi kölcsön a legjobb választás.

Tovább olvasom
Kamat jelentése

Kamat jelentése

2019.02.14.

Mindenki tudja, mi az a kamat – vélik sokan, de ez nem biztos, hogy így is van, vagy legalábbis nem pontosan. Úgy gondoltuk, hogy érdemes erről a témáról is írnunk egy rövid értekezést, hiszen a jó pap is holtig tanul. Akkor nézzük mi a kamat jelentése.

Tovább olvasom
Új hitelprogram indult

Új hitelprogram indult

2020.06.13.

Mikro- és Kisvállalkozások Technológiai Korszerűsítése Célú Hitelprogram néven indult új hitelprogram hazánkban a közelmúltban. A program keretösszege 137 milliárd forint, az érintett vállalkozások nulla százalékos kamattal igényelhetnek belőle.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön ajánlatok között keresi a legjobbat?

Gyorskölcsön ajánlatok között keresi a legjobbat?

2017.02.21.

Gyorskölcsön ajánlatok összehasonlítása egy helyen az expresszkolcson.hu-n!

Tovább olvasom