Legjobb hitel ajánlatok –Meg tud felelni az elvárásoknak?

2017.09.28.

A legjobb hitel ajánlatok valójában mindig azok, melyek számunkra elérhetőek. Ugyanis attól, hogy egy ajánlat nagyon kedvező, cserébe a bank kérhet olyan feltételeket, amelyeket nem tudunk, – vagy nem is akarunk – vállalni.

Legjobb hitel ajánlatok –Meg tud felelni az elvárásoknak?

Néhány példa arra, hogy a legjobb hitel ajánlatok milyen követelményeket támaszthatnak az igénylővel szemben:

  • Legyen az adott banknál folyószámlánk. Ha máshol bankolunk, el kell döntenünk, hogy az ajánlat kedvező-e annyira, hogy a plusz költséggel együtt is megéri bevállalni.
  • Jövedelmünk kellően magas-e ahhoz, hogy az adott hitel törlesztő részletét gond nélkül fizetni tudjuk?
  • A bankok általában megkötik a jövedelem terhelhetőségének mértékét. Általános szabály, hogy a 400.000 Ft-nál kisebb nettó jövedelem max. 50%-át terhelhetjük meg hiteltörlesztéssel. A gyakorlat azonban az, hogy ritkán fogadnak el 30%-nál nagyobb mértékű terhelést.
  • Feltétel lehet a munkaviszony időtartama Bizonyos esetekben akár 1 éves munkaviszonyt is igazolnunk kell egy-egy jobb ajánlat elnyeréséért.
  • A legjobb hitel ajánlatok feltételei között gyakran szerepel, hogy munkabérünknek az adott bank számlájára kell érkeznie meghatározott időszakra vonatkozóan.
  • Bizonyos „legjobb hitel ajánlat”-ok esetében kecsegtető lehet az induló költségek elengedése. Ha nem figyelünk eléggé, nem vesszük észre, hogy a későbbiekben jóval magasabb összeggel kell számolnunk bank költségként, tehát összességében nem járunk jól, sőt!

Ez csak néhány példa arra, hogy vagy nem mindig elérhető egy jó ajánlat számunkra, vagy olyan feltételekhez köti a bank, hogy kicsit utánanézve, utánaszámolva már nem is annyira jó az az ajánlat.

Tény azonban, hogy igenis valóban léteznek a „legjobb hitel ajánlatok”!

A bankok sokféle konstrukció kidolgozásával igyekeznek a különféle élethelyzetekre reagálva kedvező megoldásokat nyújtani.

A legfontosabb, hogy mindig mérlegeljük, mekkora havi költség az, melyet biztonságosan tudunk vállalni, hiszen évekig fizetjük majd a törlesztő részleteket.

Legjobb hitel ajánlatok egy helyen az expresszkolcson.hu-n!

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Számlás Prémium250 Könnyített Kölcsön

THM

9,5 - 10,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 6.000.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

6,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Kaphatok kölcsönt, ha nincs meg a 3 hónap munkaviszony?

Kaphatok kölcsönt, ha nincs meg a 3 hónap munkaviszony?

2018.10.04.

Ha kölcsönt akarsz felvenni, akkor számtalan lehetőség közül választhatod ki azt a konstrukciót, amit aztán fel fogsz venni. Azonban nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a hitelfelvételnek bizony feltételei is vannak, amiket teljesítened kell ahhoz, hogy a hitelbírálaton pozitív minősítést kapj.

Tovább olvasom
Sberbank személyi kölcsön általános feltételei

Sberbank személyi kölcsön általános feltételei

2019.01.15.

A Sberbank az utóbbi időben egyre jobb és jobb ajánlatokkal halmozza el az ügyfeleit, és ezek közül nem hiányozhatnak a személyi kölcsönök sem. Egyáltalán nem vagyunk meglepődve azon, hogy a Sberbank személyi kölcsöne ennyire népszerű. Olyan kondíciókkal rendelkezik, amiket eddig még egy pénzintézet sem tudott felülmúlni. Korábbi cikkeinkben azonban taglaltuk már őket, ezért most inkább csak az igénylés feltételeire koncentrálnánk.

Tovább olvasom
Milyen költségekkel kell számolnunk lakásvásárlás esetén?

Milyen költségekkel kell számolnunk lakásvásárlás esetén?

2020.11.20.

Ingatlant készülsz vásárolni? Jó, ha tudod, hogy nem csak a vételárat kell előteremtened, hanem egyéb fizetnivalóid is lesznek. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy milyen költségekkel kell számolnod, ha lakásvásárlásra adod a fejed.    

Tovább olvasom
Autóhitelből vagy személyi kölcsönből vásároljunk autót?

Autóhitelből vagy személyi kölcsönből vásároljunk autót?

2017.12.12.

Autóhitelből sok konstrukciót ajánlanak a kereskedők, de mindig érdemes át gondolni, hogy biztos erre van e szükségünk, mert a jelenlegi kamatokkal sokkal kedvezőbb személyi kölcsönök érhetők el. 

Tovább olvasom