Sberbank Fair Személyi kölcsön – Rugalmas feltételekkel, kedvező kamattal!

2017.07.03.

A Sberbank Fair Személyi kölcsön kedvező kamatozású, szabadon felhasznáható személyi kölcsön, melyet lakossági ügyfelek vehetnek igénybe kizárólag bankszámlaszerződés megkötése (fenntartása) mellett.

Sberbank Fair Személyi kölcsön – Rugalmas feltételekkel, kedvező kamattal!

Sberbank Fair Személyi kölcsön igényelhető összege: 1.001.000 – 5.000.000,- Ft

Futamidő: 12 – 96 hónap

THM értéke: 10,41% – 14,38%

Sberbank Fair Személyi kölcsön igénylésének feltételei

Életkor: 23 évtől 70 éves korig. Ha az igénylő a 23. életévét még nem töltötte be vagy a futamidő lejárta előtt betölti a 70. életévét, kezes bevonása szükséges. (Ennek feltételeiről lejjebb talál részletes információt)

Lakcím: Állandó bejelentett lakcím (lakóhely) szükséges hozzá Magyarország területén, továbbá legalább egy magyarországi telefonos elérhetőség.

Munkaviszony: Megfelelő hitelmúlttal rendelkező igénylő esetében min. 3 hónapos, folyamatos munkaviszony, hitelmúlttal nem rendelkező ügyfél esetén legalább min. 12 havi egybefüggő munkaviszony megléte szükséges az igényléshez, mely max. 2 munkahelyből tevődhet össze.

A jelenlegi munkahelyen 3 hónap eltöltött idő szükséges, a két munkahely közötti átmeneti időszak pedig nem lehet több 30 napnál.

A Sberbank Fair Személyi kölcsön igénylésénél elfogadható jövedelmek, azok feltételei

Külföldi jövedelem igazolása esetén: min. 1 éves munkaviszony szükséges, valamint e-mail elérhetőség.

Vállalkozásból származó jövedelem igazolása esetén:

Ugyanazon vállalkozásban legalább a tárgyévet megelőző év január elsejétől kell meglennie. Ez azt jelenti, hogy a NAV által kiállított személyi jövedelemigazolásnak az előző év teljes időszakáról kell szólnia.

Az igénylő munkáltatója ellen nincs folyamatban felszámolás, végelszámolás, csődeljárás, végrehajtás.

Felmondásra, próbaidőre vonatkozó feltételek:

Az igénylő nem áll felmondás alatt, próbaidejét már letöltötte.

Munkaviszony: határozatlan vagy határozott idejű a munkaviszony, amely a kölcsön futamidejénél később jár le.

KHR (BAR-lista)

Az igénylő nem szerepel negatív információval a KHR – ben, valamint hozzájárulását adja a KHR pozitív információinak más referenciaszolgáltató általi átvételéhez.

A Sberbanknál fennálló hitel- vagy kölcsöntartozás esetén az utolsó 12 hónapban nem volt 30 napot meghaladó késedelme.

Nincs lejárt tartozása más pénzügyi intézménnyel szemben sem.

Elvárt jövedelem mértéke az igényelt összeg vonatkozásában:

Megfelelő hitelmúlttal, vagy Sberbank munkabérszámlával rendelkező igénylő esetén min.havi nettó 68.000 Ft igazolható, bankszámlára érkező, a Bank által elfogadható rendszeres jövedelemmel rendelkezik.

Megfelelő hitelmúlttal, vagy Sberbank munkabérszámlával nem rendelkező igénylő esetén legalább havi nettó 100.000,- Ft igazolható, bankszámlára érkező, a Bank által elfogadható rendszeres jövedelemmel rendelkezik.

3 Millió forintot meghaladó igénylés esetén min. havi nettó 150.000,- Ft igazolható, bankszámlára érkező, Bank által elfogadható rendszeres jövedelemmel rendelkezik.

A kedvezőbb kamat érdekében milyen feltételeknek kell megfelelnem?

Max. 3 millió forint igénylése esetén vállalja a legalább havi 68.000,- Ft törlesztő részlet fizetését

3 millió forintot meghaladó kölcsönösszeg igénylése esetén vállalja a legalább havi 150.000,- Ft, munkabér, illetmény, illetve nyugdíj jellegű jóváírás teljesülését az 1995. évi CXVII. törvény (Szja tv.) szerinti bér vagy nyugdíj jogcímén a kölcsön teljes futamideje alatt a Sberbank-nál vezetett bankszámlán.

Milyen esetekben nem kötelező bankszámlára érkeznie a jövedelemnek?

Abban az esetben nem kötelező, ha az igénylő öregségi vagy szolgálati nyugdíjban részesül és  nyugdíját postai úton kapja kézhez, továbbá azon ügyfelek esetében sem, akiknek vállalkozásból származik a jövedelmük.

További feltételek:

Büntető eljárás nincs folyamatban ellene, nincs lejárt köztartozása, jövedelmét nem terheli letiltás, nem folyik ellene végrehajtási eljárás.

Ki lehet adóstárs? Mik a feltételei?

Adóstárs csak az adós házastársa vagy élettársa lehet A kapcsolatot közös lakcímmel vagy közös családnévvel szükséges igazolni. Adóstárs min. havi nettó 68.000,- Ft igazolható, bankszámlára érkező rendszeres jövedelemmel rendelkezik. Minden másban megegyezik az adós feltételeivel.

A Sberbanknál csak az adós nevére kell kötelezően megnyitni és vezetni számlát a kölcsönszerződés fennállása alatt.

Ki vállalhat kezességet és milyen feltételekkel?

Magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező személy, akinek életkora min. 23 év és a kölcsön lejáratáig nem tölti be 70. évét. Minden egyéb feltétel az adós feltételeivel megegyezik.

Tekintse meg a részleteket, akár rögtön el is indíthatja az igénylést!

Takarék jelzáloghitel Takarék jelzáloghitel

További blogbejegyzések

Turbó vállalkozói kölcsön a Sberbanknál – mit érdemes tudni róla?

Turbó vállalkozói kölcsön a Sberbanknál – mit érdemes tudni róla?

2020.01.28.

Ha Te is céget vezetsz, akkor nyilván tisztában vagy vele, hogy eljöhet az a pillanat egy vállalkozás életében, amikor megtorpan a fejlődés. Ilyenkor tőkeinjekcióra van szükség, amivel nem csak a cég előrelépését lehet elősegíteni, de a bevételeket is komoly mértékben meg lehet növelni. Ezt például a Sberbank Turbó vállalkozói kölcsönével könnyedén megoldhatod!

Tovább olvasom
Sberbank adósságcsökkentő, mit kell tudni róla?

Sberbank adósságcsökkentő, mit kell tudni róla?

2018.02.23.

Sokan szeretnének alacsonyabb törlesztőrészleteket, kevesebb havi kiadást, több megtakarítást. Ezt mindenki máshogy oldja meg, egyvalami viszont közös: mindenki a legjobb megoldást keresi. A Sberbank adósságcsökkentő személyi kölcsöne tökéletes lehet azok számára, akik szeretnének egy kicsit fellélegezni!

Tovább olvasom
Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

Sberbank személyi kölcsön verhetetlen kamatokkal!

2018.11.11.

Ugyan a Sberbank még nem az egyik legnevesebb szereplője a magarországi pénzügyi életnek, de egyre többször hallhatunk róla. Olyan akciókkal és hiteltermékekkel hívja föl magára a figyelmet, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Tovább olvasom
Sberbank hitelekről

Sberbank hitelekről

2019.02.12.

Többször is írtunk már a Sberbank hiteleiről az utóbbi időben, ami nem véletlen, hiszen gyakorlatilag páratlanok a maguk nemében – legalábbis egyelőre. Jelenleg viszont gyakorlatilag verhetetlenek. A piaci verseny miatt ez nem biztos, hogy sokáig így is marad.

Tovább olvasom