Személy kölcsönök összehasonlítása – Miért érdemes előre tájékozódni?

 Több előnyünk is származik abból, ha összehasonlítjuk a bankok ajánlatait egy helyen:

  • Időt takaríthatunk meg azzal, hogy otthonról, a fotelben ülve böngészhetjük át az ajánlatokat.
  • Megúszhatjuk a sorban állást, a várakozást, a jegyzetelést a bankfiókokban, hogy az ajánlatokat begyűjtsük.
  • Van időnk alaposan átgondolni, mérlegelni mindent, mielőtt döntést hozunk.
  • Az ajánlatokban szereplő adatok alapján láthatjuk, hogy a szükséges összeghez mekkora törlesztő részletet kell vállalnunk. Anyagi helyzetünket ismerve fel tudjuk mérni, hogy tudjuk-e vállalni, vagy inkább egy hosszabb lejáratú kölcsönben kell gondolkodnunk.
  • Az is látható az ajánlatokban, hogy „mennyibe fog kerülni” az adott banknál az igényelt összeg, mennyi a kamat és a THM. Ha több bank is kínál azonos futamidőre azonos törlesztő részlettel pl. 1M Ft kölcsönt, ezek alapján már kiválaszthatjuk a legkedvezőbbet.
  • Tájékozódhatunk az igénylés feltételeiről is. Ha pl. az akciós kölcsönök valamelyikét célozzuk meg, számolnunk kell azzal, hogy a legtöbb esetben a bank valamilyen feltételhez köti az akciót. Ez lehet pl. egy már meglévő számla a banknál, vagy egy új számla nyitása, vagy egyéb más feltétel.
  • Fontos tudni az akciós személyi kölcsönök összehasonlítása során, hogy amennyiben bevállaljuk a bank által kikötött feltételeket, az a futamidő egészére vonatkozik. Ha nem teljesítjük, visszamenőleg megvonja a bank a kedvezményt és így már magasabb törlesztővel és költségekkel kell számolnunk!

Személy kölcsönök összehasonlítása az expresszkolcson.hu-n

Honlapunkon egy helyen összehasonlíthatja az összes személyi kölcsön ajánlatot kényelmesen, időt rabló, idegtépő várakozás nélkül. Nem kell szabadnapot kivennie munkahelyén, hogy végigjárhassa a bankokat.

Az ajánlatokat kategorizáltuk, hogy a lehető legegyszerűbben találhassa meg az Önt leginkább érdeklő kölcsön típusba tartozó lehetőségeket.

Akár rögtön meg is igényelheti online a kölcsönt, vagy az adott bank honlapján szereplő telefonszámon fel tudja venni a kapcsolatot a bank munkatársával.

Személy kölcsönök összehasonlítása / Kategóriák

Szabad felhasználású hitelek 

Adósságrendező hitelek

Autóhitel

Hitelkiváltás

Hitel fix részletre

Online hitel

Akciós hitel

Gyorskölcsön

Hitel alacsony kamatra

Kis összegű hitelek