Szabad felhasználású hitel nyaralásra – Ne mondjon le a pótolhatatlan pillanatokról, a családi közös nyaralásról.

A szabad felhasználású hitel rendkívül népszerű hitel típus, hiszen nem szükséges elszámolnunk, mire fordítjuk. Sokféle anyagi nehézséget áthidalhatunk vele. Ha nem sikerült összegyűjteni a nyaraláshoz szükséges összeget, nyugodtan felhasználhatjuk erre is.

Sőt, a szabad felhasználású hitel nyaralásra akkor is kisegítheti a csávából, ha egyéb, váratlan kiadásaink miatt úgy tűnik, hogy idén le kell mondaniuk a közös családi vakációról. Dönthet úgy is, hogy egy személyi kölcsönnel oldja meg. Érdemes meghozni ezt a döntést, hiszen a jól megérdemelt pihenés egészségének záloga is!

5M Ft alatti összeg igénylése esetén,- amennyiben megfelelő jövedelmet tud igazolni, nem lesz szükség kezes vagy fedezet bevonása. Fix törlesztő részlettel számolhat, rejtett költségek nélkül.

A gyerekek gyorsan megnőnek, hamar eljön a pillanat, amikor már barátaikkal nyaralnak inkább. Minden alkalom visszahozhatatlanul elveszik, melyet nem együtt töltenek el. Kár lenne lemondani ezekről az örömteli pillanatokról!

Szabad felhasználású hitel nyaralásra – Melyik ajánlattal jár a legjobban? Ez több mindentől is függ!

A szabad felhasználású személyi kölcsön igénylés elbírálásakor fedezetként csak a jövedelmét veheti alapul a bank, ezért annak mértéke kiemelten fontos szempont lesz az igényelhető összeg szempontjából.

Az sem mindegy, hogy van-e már másik felvett hitele, amit párhuzamosan kell törlesztenie. A jövedelem terhelhetőségének mértékét a bankok –az Ön érdekében is- meghatározzák.

Szintén számolnia kell egyéb havi kiadásaival is, hogy a havi törlesztő részlet biztonságosan, garantáltan vállalható legyen hosszabb távon is.

Az ajánlatok közül érdemes úgy választania, hogy a legrövidebb futamidővel, de még megbízhatóan fizethető legyen a kölcsön havi törlesztője. Minél rövidebb futamidőt és minél magasabb összegű havi törlesztő részletet tud vállalni, annál „olcsóbb” lesz a kölcsön.

Az expresszkolcson.hu-n összegyűjtöttük a bankok ajánlatait. Egy helyen össze tudja hasonlítani a legfontosabb adatokat, egy kattintással akár online meg is igényelheti.

Nézze át most az ajánlatokat és hozzon egy jó döntést!