Személy kölcsönök összehasonlítása – Találja meg a legjobbat egy helyen!

2017.06.20.

Személy kölcsönök összehasonlítása – Miért érdemes előre tájékozódni?

Személy kölcsönök összehasonlítása – Találja meg a legjobbat egy helyen!

 Több előnyünk is származik abból, ha összehasonlítjuk a bankok ajánlatait egy helyen:

  • Időt takaríthatunk meg azzal, hogy otthonról, a fotelben ülve böngészhetjük át az ajánlatokat.
  • Megúszhatjuk a sorban állást, a várakozást, a jegyzetelést a bankfiókokban, hogy az ajánlatokat begyűjtsük.
  • Van időnk alaposan átgondolni, mérlegelni mindent, mielőtt döntést hozunk.
  • Az ajánlatokban szereplő adatok alapján láthatjuk, hogy a szükséges összeghez mekkora törlesztő részletet kell vállalnunk. Anyagi helyzetünket ismerve fel tudjuk mérni, hogy tudjuk-e vállalni, vagy inkább egy hosszabb lejáratú kölcsönben kell gondolkodnunk.
  • Az is látható az ajánlatokban, hogy „mennyibe fog kerülni” az adott banknál az igényelt összeg, mennyi a kamat és a THM. Ha több bank is kínál azonos futamidőre azonos törlesztő részlettel pl. 1M Ft kölcsönt, ezek alapján már kiválaszthatjuk a legkedvezőbbet.
  • Tájékozódhatunk az igénylés feltételeiről is. Ha pl. az akciós kölcsönök valamelyikét célozzuk meg, számolnunk kell azzal, hogy a legtöbb esetben a bank valamilyen feltételhez köti az akciót. Ez lehet pl. egy már meglévő számla a banknál, vagy egy új számla nyitása, vagy egyéb más feltétel.
  • Fontos tudni az akciós személyi kölcsönök összehasonlítása során, hogy amennyiben bevállaljuk a bank által kikötött feltételeket, az a futamidő egészére vonatkozik. Ha nem teljesítjük, visszamenőleg megvonja a bank a kedvezményt és így már magasabb törlesztővel és költségekkel kell számolnunk!

Személy kölcsönök összehasonlítása az expresszkolcson.hu-n

Honlapunkon egy helyen összehasonlíthatja az összes személyi kölcsön ajánlatot kényelmesen, időt rabló, idegtépő várakozás nélkül. Nem kell szabadnapot kivennie munkahelyén, hogy végigjárhassa a bankokat.

Az ajánlatokat kategorizáltuk, hogy a lehető legegyszerűbben találhassa meg az Önt leginkább érdeklő kölcsön típusba tartozó lehetőségeket.

Akár rögtön meg is igényelheti online a kölcsönt, vagy az adott bank honlapján szereplő telefonszámon fel tudja venni a kapcsolatot a bank munkatársával.

Személy kölcsönök összehasonlítása / Kategóriák

Szabad felhasználású hitelek 

Adósságrendező hitelek

Autóhitel

Hitelkiváltás

Online hitel

Akciós hitel

Gyorskölcsön

Hitel alacsony kamatra

Kis összegű hitelek

Takarék jelzáloghitel Takarék jelzáloghitel

További blogbejegyzések

Lakáshitel egyszerűen, igényelj online?

Lakáshitel egyszerűen, igényelj online?

2018.11.14.

Az utóbbi időben a lakáspiac felfelé ível, és ezzel párhuzamosan az igény is megemelkedett. Lakáshitel egyszerűen, hozzájuthatsz a számodra leginkább megfelelő hitelhez, oldalunk segít ebben!

Tovább olvasom
Az adósságrendező hitel felvételének feltételei

Az adósságrendező hitel felvételének feltételei

2018.03.27.

Az adósságrendező hitelt általában akkor vesz fel az ember, ha már nem bírja fizetni a korábbi kölcsöneit, és szeretné egyszerűsíteni a pénzügyeit. Az utóbbi években ez a hitelkonstrukció komoly népszerűségre tett szert, ami nem véletlen, hiszen számtalan előnye van!

Tovább olvasom
Adósságrendező személyi kölcsön – Törlesszen könnyebben, kedvezőbb feltételekkel!

Adósságrendező személyi kölcsön – Törlesszen könnyebben, kedvezőbb feltételekkel!

2017.07.24.

Adósságrendező személyi kölcsön igénylésében pl. akkor érdemes gondolkodnia, ha több, kisebb összegű, rövid lejáratú kölcsönt fizet párhuzamosan. A rövid lejáratú személyi kölcsönök, áruhitelek magasabb banki költséggel járnak ugyanis. Ha az ilyen típusú hitelből többet is igénybe vett, megterhelő lehet ugyanabban az időszakban törleszteni őket.

Tovább olvasom
Erste folyószámlahitele

Erste folyószámlahitele

2019.04.14.

Váratlan kiadás, vagy hó végi pénzzavar esetén több lehetőség közül lehet választani: egyrészt ott a kölcsönkérés egy rokontól, ismerőstől, de ez egy idő után kényelmetlen és kínos lesz, ha gyakran ismétlődik. A másik lehetőség egy bankhoz fordulni, de ez rengeteg ügyintézéssel jár. Mi a megoldás? A hitelkeret! Nézzünk meg egy példát alaposan, és legyen ez az Erste folyószámlahitele!

Tovább olvasom