Szabad felhasználású hitel nyaralásra – Pihenjen nyugodtan, törlesszen fix havi részletekben!

2017.06.18.

Szabad felhasználású hitel nyaralásra – Ne mondjon le a pótolhatatlan pillanatokról, a családi közös nyaralásról. A szabad felhasználású hitel rendkívül népszerű hitel típus, hiszen nem szükséges elszámolnunk, mire fordítjuk. Sokféle anyagi nehézséget áthidalhatunk vele. Ha nem sikerült összegyűjteni a nyaraláshoz szükséges összeget, nyugodtan felhasználhatjuk erre is.

Szabad felhasználású hitel nyaralásra – Pihenjen nyugodtan, törlesszen fix havi részletekben!

Szabad felhasználású hitel nyaralásra – Ne mondjon le a pótolhatatlan pillanatokról, a családi közös nyaralásról.

A szabad felhasználású hitel rendkívül népszerű hitel típus, hiszen nem szükséges elszámolnunk, mire fordítjuk. Sokféle anyagi nehézséget áthidalhatunk vele. Ha nem sikerült összegyűjteni a nyaraláshoz szükséges összeget, nyugodtan felhasználhatjuk erre is.

Sőt, a szabad felhasználású hitel nyaralásra akkor is kisegítheti a csávából, ha egyéb, váratlan kiadásaink miatt úgy tűnik, hogy idén le kell mondaniuk a közös családi vakációról. Dönthet úgy is, hogy egy személyi kölcsönnel oldja meg. Érdemes meghozni ezt a döntést, hiszen a jól megérdemelt pihenés egészségének záloga is!

5M Ft alatti összeg igénylése esetén,- amennyiben megfelelő jövedelmet tud igazolni, nem lesz szükség kezes vagy fedezet bevonása. Fix törlesztő részlettel számolhat, rejtett költségek nélkül.

A gyerekek gyorsan megnőnek, hamar eljön a pillanat, amikor már barátaikkal nyaralnak inkább. Minden alkalom visszahozhatatlanul elveszik, melyet nem együtt töltenek el. Kár lenne lemondani ezekről az örömteli pillanatokról!

Szabad felhasználású hitel nyaralásra – Melyik ajánlattal jár a legjobban? Ez több mindentől is függ!

A szabad felhasználású személyi kölcsön igénylés elbírálásakor fedezetként csak a jövedelmét veheti alapul a bank, ezért annak mértéke kiemelten fontos szempont lesz az igényelhető összeg szempontjából.

Az sem mindegy, hogy van-e már másik felvett hitele, amit párhuzamosan kell törlesztenie. A jövedelem terhelhetőségének mértékét a bankok –az Ön érdekében is- meghatározzák.

Szintén számolnia kell egyéb havi kiadásaival is, hogy a havi törlesztő részlet biztonságosan, garantáltan vállalható legyen hosszabb távon is.

Az ajánlatok közül érdemes úgy választania, hogy a legrövidebb futamidővel, de még megbízhatóan fizethető legyen a kölcsön havi törlesztője. Minél rövidebb futamidőt és minél magasabb összegű havi törlesztő részletet tud vállalni, annál „olcsóbb” lesz a kölcsön.

Az expresszkolcson.hu-n összegyűjtöttük a bankok ajánlatait. Egy helyen össze tudja hasonlítani a legfontosabb adatokat, egy kattintással akár online meg is igényelheti.

Nézze át most az ajánlatokat és hozzon egy jó döntést!

További blogbejegyzések

Budapest bank személyi kölcsöne – már oldalunkon is igényelhető!

Budapest bank személyi kölcsöne – már oldalunkon is igényelhető!

2019.02.15.

Igyekszünk a legjobb hiteleket bemutatni nektek, illetve elérhetővé tenni az oldalunkon, hogy minél szélesebb palettáról tudjátok kiválasztani a megfelelőt. Mostantól a Budapest Bank személyi kölcsöne is elérhető nálunk, és hogy a legjobb döntést hozhassátok meg, be is mutatjuk!

Tovább olvasom
A gyorskölcsön kizáró tényezői!

A gyorskölcsön kizáró tényezői!

2017.10.20.

Manapság sokkal szigorúbb feltételei vannak a gyorskölcsön felvételének, mint korábban. Lássuk, mik azok a kizáró tényezők, melyek megléte mellett bár nagyon szeretnének segíteni, a banki ügyintézők is csak tárják a kezüket.

Tovább olvasom
Hitel azonnal –  milyen lehetőségek vannak?

Hitel azonnal – milyen lehetőségek vannak?

2020.03.06.

Hitel azonnal? Ennyire még nem jó a helyzet, sajnos még mindig kell várnod egy kicsit, de ne aggódj, tényleg nem sokat! Vannak olyan lehetőségek is, amikor egy órán belül a számládra kerülhet az igényelt hitelösszeg, de még a kevésbé gyors típusok is 24 órán belül hozzáférhetőek.

Tovább olvasom
Autót részletre, bank nélkül?

Autót részletre, bank nélkül?

2019.03.26.

Autót részletre, de bank nélkül? Nos, ha nem is abban a formában, ahogy elsőre gondolnád, de lehetséges! Mi úgy értettük, hogy nem kell emiatt bankba menned, hiszen van más megoldás is, hogy pénzhez juss, és megvásárolhasd azt az autót, amelyikre szükséged van!

Tovább olvasom