Hitelek kiváltása – rendezze tartozásait egyetlen hitellel!

2017.06.14.

Hitelek kiváltása – miért előnyös megoldás a hitelkiváltás? Hitelek kiváltása egy újabb hitellel? Ennek meg mi értelme? Nagyon is sokat nyerhet vele!Ha hitelének vagy hiteleinek törlesztő összegét egyre nehezebb pontosan fizetnie, remek alternatíva az adósságrendező hitel felvétele. Többféle módon is előnyös lehet, pl. a futamidő meghosszabbításával, vagy a havi törlesztő részlet csökkentésével, vagy akár mindkettővel egyszerre.

Hitelek kiváltása – rendezze tartozásait egyetlen hitellel!

Hogyan is működik a hitelek kiváltása? Minek kell megfelelnie?

Egy újonnan felvett, kedvezőbb kamatozású hitel összegéből az új bank kifizeti a régi bankoknak a tartozásokat, Ön pedig már csak az új bank felé törleszt egy összegben. Amennyiben Ön rendelkezik megfelelő mértékű jövedelemmel, személyi kölcsönként is hozzájuthat az összeghez ingatlanfedezet nélkül.

Ez a megoldás leginkább kisebb összegű hitelek összevonására alkalmas konstrukció. Magasabb összegű, 5 millió feletti hitelek kiváltása már ingatlanfedezet bevonásával lesz megoldható.

Mikor, milyen helyzetben javasolt a hitelek kiváltása?

 • Párhuzamosan fizet több hitelt
 • Folyamatosan változnak a kamatok, emiatt havonta emelkedik a törlesztendő összeg
 • Szeretné letudni havi egyetlen befizetéssel a törlesztést
 • Fél, hogy fizetésképtelenné válik a jelenlegi feltételek mellett
 • Élethelyzete romlott, emiatt csökkentenie kell kiadásait
 • Plusz pénzhez is szeretne jutni az új hitel felvételekor is

A hitelek kiváltása milyen előnyökhöz juttatja Önt?

 • Egy összegben fizetheti tartozását
 • Fix összegű törlesztő részlet a futamidő végéig
 • Átláthatóbb, kezelhetőbb pénzügyek
 • Jelentős összegű megtakarítás eddigi fizetnivalóihoz képest
 • A fennmaradó összeget életminősége javítására fordíthatja
 • Bizonyos feltételekkel akár készpénztartalékra is szert tehet

Szabaduljon meg egy átgondolt lépéssel régi hiteleitől és váltsa le őket egy hitelre!  Így egy összeget kell havonta fizetnie, a kedvezőbb feltételeknek köszönhetően akár még kevesebbet is, mint eddig!

Találja meg a legjobb megoldást az expresszkolcson.hu oldalán, hasonlítsa össze a bankok adósságrendező hitel ajánlatait most!

Az expresszkolcson.hu azért jött létre, hogy Ön kényelmesen, otthonában áttekinthesse a bankok ajánlatait. Ki sem kell mozdulnia otthonról, mégis eldöntheti, melyik bankkal kíván kapcsolatot létesíteni.

Hasonlítsa össze itt az adósságrendező hitel ajánlatokat és hozzon egy jó döntést!

További blogbejegyzések

Adósságrendező személyi kölcsön – Törlesszen könnyebben, kedvezőbb feltételekkel!

Adósságrendező személyi kölcsön – Törlesszen könnyebben, kedvezőbb feltételekkel!

2017.07.24.

Adósságrendező személyi kölcsön igénylésében pl. akkor érdemes gondolkodnia, ha több, kisebb összegű, rövid lejáratú kölcsönt fizet párhuzamosan. A rövid lejáratú személyi kölcsönök, áruhitelek magasabb banki költséggel járnak ugyanis. Ha az ilyen típusú hitelből többet is igénybe vett, megterhelő lehet ugyanabban az időszakban törleszteni őket.

Tovább olvasom
Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

Személyi kölcsön adósságrendezésre – Szabadulás a pénzügyi csapdából

2017.07.31.

 Személyi kölcsön adósságrendezésre kézenfekvő megoldás abban az esetben, ha megfelelő jövedelmet és munkaviszonyt tud igazolni a bank felé. Személyi kölcsön igénylésénél már a minimálbér is elég lehet – természetesen ez attól is függ, mekkora az adósság összege, amit rendezni szeretne!

Tovább olvasom
Adósságrendező hitel felvétele pénzügyei egyszerűsítésére

Adósságrendező hitel felvétele pénzügyei egyszerűsítésére

2017.01.12.

Adósságrendező hitel felvétele pénzügyei egyszerűsítésére? Adósságrendező hitel felvétele akkor lehet kedvező megoldás, ha jelenlegi hitelének vagy hiteleinek törlesztő összegét egyre nehezebben tudja befizetni. A futamidő hosszabbításával és/ vagy a havi törlesztő részlet mérsékelődésével élhető szintre tudja hozni fizetési kötelezettségeit. Egy átgondolt lépéssel megszabadulhat régi hiteleitől és leválthatja egy hitelre.  Fizessen havonta egy összegben, akár még kevesebbet […]

Tovább olvasom
Adósságrendezés személyi kölcsönnel

Adósságrendezés személyi kölcsönnel

2019.03.26.

Többször is fejtegettük már az adósságrendezés személyi kölcsönnel előnyeit, de új olvasóink kedvéért ismét elővesszük a témát, ezúttal egy másik szemszögből. Mikor érdemes ezt személyi kölcsönnel megoldani?

Tovább olvasom