Minimálbér emelés, nagyobb összegű hitel!

A minimálbér miatt elutasította a bank adósságrendező hitel kérelmét?

Jó hírünk van, különösen, ha igazolható jövedelme csak a minimálbér körül van. A 2017-től emelkedő minimálbérnek, vagyis garantált bérminimumnak köszönhetően megnő az alacsonyabb fizetési osztályokba sorolt dolgozók hitelfelvételhez jutásának esélye!

Ha eddig nem volt elérhető pl. egy adósságrendező hitel, most érdemes újragondolnia. Az aktuális banki adósságrendező hitel ajánlatok között biztosan ön is megtalálja a legjobbat!

Az ajánlatok összehasonlítását pedig egyszerűen megteheti az expresszkolcson.hu-n!

Összegyűjtöttük az összes adósságrendező hitel ajánlatot

Mennyi lesz mostantól a minimálbér illetve a garantált bérminimum?

Az összegek emelkedése jelentős! Az alap minimálbér nettó összege az eddigi 73,815 Ft-ról 84788 Ft-ra emelkedik, míg a garantált bérminimum netto összege 85.785 Ft-ról 107.065 Ft-ra nőtt.

A minimálbérek emelkedése rengeteg családnak jelent eddig elérhetetlen lehetőségeket! Mivel sokkal hitelképesebbek lesznek, egy adósságrendező hitellel megszabadulhatnak a felhalmozódott rezsicsekkektől, adósságoktól, vagy kiválthatják a régebbi, nagyobb törlesztő részletű hitelüket kedvezőbbre.

Ha több hitelük is van, akkor pedig az adósságrendező hitel arra is megoldást kínál. Össze tudják vonni őket egyetlen hitelre, átláthatóbb pénzügyi állapotokat –és akár még kedvezőbb havi törlesztőt is teremthetnek.

Lesznek, akiknek a rövidebb, vagy éppen a hosszabb futamidő lesz a testhezálló megoldás.

A hitelképességük erősödése idén sok család életébe hozhat jelentős változást!

Ha úgy döntött, hogy utánanézne a bankok ajánlatainak,
KEZDJE ITT