Minimálbér emelése 2017-ben! Most több eséllyel juthat hitelhez.

2017.03.28.

A minimálbér miatt elutasította a bank adósságrendező hitel kérelmét? Jó hírünk van, különösen, ha igazolható jövedelme csak a minimálbér körül van. A 2017-től emelkedő minimálbérnek, vagyis garantált bérminimumnak köszönhetően megnő az alacsonyabb fizetési osztályokba sorolt dolgozók hitelfelvételhez jutásának esélye!

Minimálbér emelése 2017-ben! Most több eséllyel juthat hitelhez.

Ha eddig nem volt elérhető pl. egy adósságrendező hitel, most érdemes újragondolnia. Az aktuális banki adósságrendező hitel ajánlatok között biztosan ön is megtalálja a legjobbat!

Az ajánlatok összehasonlítását pedig egyszerűen megteheti az expresszkolcson.hu-n!

Összegyűjtöttük az összes adósságrendező hitel ajánlatot

Mennyi lesz mostantól a minimálbér illetve a garantált bérminimum?

Az összegek emelkedése jelentős! Az alap minimálbér nettó összege az eddigi 73,815 Ft-ról 84788 Ft-ra emelkedik, míg a garantált bérminimum netto összege 85.785 Ft-ról 107.065 Ft-ra nőtt.

A minimálbérek emelkedése rengeteg családnak jelent eddig elérhetetlen lehetőségeket! Mivel sokkal hitelképesebbek lesznek, egy adósságrendező hitellel megszabadulhatnak a felhalmozódott rezsicsekkektől, adósságoktól, vagy kiválthatják a régebbi, nagyobb törlesztő részletű hitelüket kedvezőbbre.

Ha több hitelük is van, akkor pedig az adósságrendező hitel arra is megoldást kínál. Össze tudják vonni őket egyetlen hitelre, átláthatóbb pénzügyi állapotokat –és akár még kedvezőbb havi törlesztőt is teremthetnek.

Lesznek, akiknek a rövidebb, vagy éppen a hosszabb futamidő lesz a testhezálló megoldás.

A hitelképességük erősödése idén sok család életébe hozhat jelentős változást!

Ha úgy döntött, hogy utánanézne a bankok ajánlatainak,
KEZDJE ITT

További blogbejegyzések

Személy kölcsönök összehasonlítása – Találja meg a legjobbat egy helyen!

Személy kölcsönök összehasonlítása – Találja meg a legjobbat egy helyen!

2017.06.20.

Személy kölcsönök összehasonlítása – Miért érdemes előre tájékozódni?

Tovább olvasom
ERSTE Most Személyi Kölcsön

ERSTE Most Személyi Kölcsön

2018.08.03.

A személyi kölcsönök piacán folyamatos a fejlődés, újabbnál újabb hiteltermékek jelennek meg. Az ERSTE Bank új személyi kölcsöne a legfrissebb; nézzük meg, mit nyújt a többi hiteltermékhez képest!

Tovább olvasom
Erste folyószámlahitele

Erste folyószámlahitele

2019.04.14.

Váratlan kiadás, vagy hó végi pénzzavar esetén több lehetőség közül lehet választani: egyrészt ott a kölcsönkérés egy rokontól, ismerőstől, de ez egy idő után kényelmetlen és kínos lesz, ha gyakran ismétlődik. A másik lehetőség egy bankhoz fordulni, de ez rengeteg ügyintézéssel jár. Mi a megoldás? A hitelkeret! Nézzünk meg egy példát alaposan, és legyen ez az Erste folyószámlahitele!

Tovább olvasom
5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön igazi segítség lehet!

2017.11.12.

5 tudnivaló bizonyítja, hogy a gyorskölcsön felvétele egyszerű folyamat, ezért a kiadásaid aprólékos megtervezése ellenére előfordul, hogy váratlanul felbukkan egy probléma, aminek orvoslása kisebb vagy nagyobb összeget kíván. A mosógép vagy az autód ugyanis nem jelenti be előre, mikor fog tönkremenni. A ruhák viszont nem lesznek maguktól illatosak, és a munkahelyedre is el kell jutnod. Ilyenkor a szerviz olyan sürgető gond, ami nem ér rá a következő fizetésig.

Tovább olvasom