Gyorskölcsön használt autóvásárlásra – Hasznos tippek, tanácsok

2017.03.05.

Gyorskölcsön használt autóra – Mire nem gondolnak legtöbben?

Gyorskölcsön használt autóvásárlásra - Hasznos tippek, tanácsok

Gyorskölcsön felvétele használt autóra sok esetben szükségszerű, ha az autó a mindennapi élet fontos eszköze a családban, vagy a munkában. Ez a cikk az autóvásárlásra felvett gyorskölcsön esetén ad néhány hasznos tippet, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket.

Gyorskölcsön használt autóvásárlásra – Hitel összeg, törlesztő részletek

  • Használt autó vásárlás esetén a gyorskölcsön összege inkább kicsit több legyen (kb. 5-15 %-al), mint a megvásárolni kívánt autó ára. Ez a többlet összeg kettős célra jó:
  • Egyrészt van egy kis tartalék azokra az „apró” hibákra, amik a használatot követő első hetekben jelentkeznek. Bosszantó, ha 10.000-20.000 Ft értékű alkatrész miatt áll a garázsban frissen vett autónk.
  • Másrészt van 2-3 hónapra elegendő tartalékunk, amiből fizetni tudjuk a hitel törlesztő részleteit, nem kell aggódnunk, hogy elcsúszunk a számlával. Persze a téli-nyári gumi csere sem akkor szokott aktuálissá válni, amikor számunkra ideális, ilyen esetben is hasznos lehet tartalékolni.

Gyorskölcsön használt autóvásárlásra – Autófenntartás költségei

  • Használt autók esetén a gyorskölcsön összege mellett adjuk hozzá a kiszemelt autó havi fogyasztásának és fenntartásának várható költségeit, valamint az időszakos biztosítási és vizsgáztatási díjakat is, majd ezek figyelembe vételével tervezzük meg az optimális futamidő és hitelösszeg kombinációját. Itt is bölcs előrelátásra vall egy kisebb tartalékot félretenni, ha ez módunkban áll.
  • Nem mindig éri meg az álmatlan éjszakákat a túl feszesre tervezett futamidő és törlesztő részlet, a különbözet sok esetben minimális összeg havi szinten.

Amennyiben egyszerűen, gyorsan, könnyen össze akarod hasonlítani a bankok gyorskölcsön ajánlatait, nem kell bankról bankra járnod! Egyszerűen a székedből, pár kattintással összehasonlíthatod, sőt, hiteligénylésedet online is leadhatod egy egyszerű űrlap kitöltésével.

Az www.expresszkolcson.hu -n összegyűjtöttük a bankok személyi kölcsön ajánlatait, így egy helyen össze tudod hasonlítani őket!

Csak annyit fizess a kölcsönért, amennyit feltétlenül szükséges! Ha segítségre van szükséged, kérd ki egy hiteltanácsadó véleményét, a legtöbb esetben készségesen állnak rendelkezésre minden banknál, de sok hiteltanácsadó megy ki helyszínre is, ha az számodra kényelmesebb.

Takarék jelzáloghitel Takarék jelzáloghitel

További blogbejegyzések

Pár kattintással igényelhető egy személyi kölcsön – mutatjuk a részleteket!

Pár kattintással igényelhető egy személyi kölcsön – mutatjuk a részleteket!

2019.12.19.

Személyi kölcsönt szeretnél igényelni? Manapság már sokkal könnyebb a dolgod, mint akár csak néhány éve is, hiszen pár kattintással igényelhetsz fedezet nélküli hitelt szinte minden banknál, míg korábban ehhez bankfiókokba kellett látogatnod, és sokszor hetekig is eltarthatott egy kölcsön igénylése.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön kell? Váratlan kiadása keletkezett?

Gyorskölcsön kell? Váratlan kiadása keletkezett?

2017.01.16.

Gyorskölcsön kell? Igénybevételével könnyedén átlendülhet egy-egy váratlan, nagyobb összegű kiadás nehézségein! A bankok többféle konstrukciót kínálnak attól függően, mekkora összegre van szüksége, illetve milyen ütemezésben kívánja visszatörleszteni. Ha gyorskölcsön kell, sokféle élethelyzet adódik, amikor egy kisebb összeg, melyhez  gyorsan hozzájut, megoldja a problémát. Ezt követően ütemezetten, kis részletekben visszatörlesztve, rendezheti tartozását a bank felé. Mikor […]

Tovább olvasom
Gyorskölcsönt veszel fel, itt van pár jó tanács!

Gyorskölcsönt veszel fel, itt van pár jó tanács!

2017.10.31.

Szeretnéd a legnagyobb hatékonysággal használni a felvett gyorskölcsönödet, és a számodra legelőnyösebb hitelkonstrukciót választani? Akkor tisztában kell lenned a következőkkel, ha gyorskölcsönt veszel fel.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönt, mennyi idő alatt kaphatom meg?

Személyi kölcsönt, mennyi idő alatt kaphatom meg?

2017.11.02.

Mivel a személyi kölcsönt mindig egy adott cél miatt vesszük fel, ezért nem mindegy, hogy mekkora átfutási idővel (a benyújtásától a folyósításig terjedő időszak) számolhatunk. Ennek ideje bankonként változó. Vizsgáljuk meg, mitől is függ az, hogy mikor kapjuk meg a hitelünket.

Tovább olvasom