Gyorskölcsön használt autóvásárlásra – Hasznos tippek, tanácsok

2017.03.05.

Gyorskölcsön használt autóra – Mire nem gondolnak legtöbben?

Gyorskölcsön használt autóvásárlásra - Hasznos tippek, tanácsok

Gyorskölcsön felvétele használt autóra sok esetben szükségszerű, ha az autó a mindennapi élet fontos eszköze a családban, vagy a munkában. Ez a cikk az autóvásárlásra felvett gyorskölcsön esetén ad néhány hasznos tippet, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket.

Gyorskölcsön használt autóvásárlásra – Hitel összeg, törlesztő részletek

  • Használt autó vásárlás esetén a gyorskölcsön összege inkább kicsit több legyen (kb. 5-15 %-al), mint a megvásárolni kívánt autó ára. Ez a többlet összeg kettős célra jó:
  • Egyrészt van egy kis tartalék azokra az „apró” hibákra, amik a használatot követő első hetekben jelentkeznek. Bosszantó, ha 10.000-20.000 Ft értékű alkatrész miatt áll a garázsban frissen vett autónk.
  • Másrészt van 2-3 hónapra elegendő tartalékunk, amiből fizetni tudjuk a hitel törlesztő részleteit, nem kell aggódnunk, hogy elcsúszunk a számlával. Persze a téli-nyári gumi csere sem akkor szokott aktuálissá válni, amikor számunkra ideális, ilyen esetben is hasznos lehet tartalékolni.

Gyorskölcsön használt autóvásárlásra – Autófenntartás költségei

  • Használt autók esetén a gyorskölcsön összege mellett adjuk hozzá a kiszemelt autó havi fogyasztásának és fenntartásának várható költségeit, valamint az időszakos biztosítási és vizsgáztatási díjakat is, majd ezek figyelembe vételével tervezzük meg az optimális futamidő és hitelösszeg kombinációját. Itt is bölcs előrelátásra vall egy kisebb tartalékot félretenni, ha ez módunkban áll.
  • Nem mindig éri meg az álmatlan éjszakákat a túl feszesre tervezett futamidő és törlesztő részlet, a különbözet sok esetben minimális összeg havi szinten.

Amennyiben egyszerűen, gyorsan, könnyen össze akarod hasonlítani a bankok gyorskölcsön ajánlatait, nem kell bankról bankra járnod! Egyszerűen a székedből, pár kattintással összehasonlíthatod, sőt, hiteligénylésedet online is leadhatod egy egyszerű űrlap kitöltésével.

Az www.expresszkolcson.hu -n összegyűjtöttük a bankok személyi kölcsön ajánlatait, így egy helyen össze tudod hasonlítani őket!

Csak annyit fizess a kölcsönért, amennyit feltétlenül szükséges! Ha segítségre van szükséged, kérd ki egy hiteltanácsadó véleményét, a legtöbb esetben készségesen állnak rendelkezésre minden banknál, de sok hiteltanácsadó megy ki helyszínre is, ha az számodra kényelmesebb.

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Számlás Prémium400 Könnyített Kölcsön

THM

7,4% - 7,9%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

800.000 - 8.000.000 Ft

§

Cofidis Megújuló Hitel

THM

20,35%

Futamidő

57 hónap

Hitelösszeg

1.500.000 Ft

§

MKB Mosoly Személyi kölcsön

THM

8,3% - 14,9%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 7.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Cetelem személyi kölcsön ajánlatáról mit kell tudni?

Cetelem személyi kölcsön ajánlatáról mit kell tudni?

2020.07.27.

A különleges helyzetekben különleges megoldásokra van szükség – a Cetelem személyi kölcsön ajánlata is ebben a szellemben készült el. Az alábbiakban részletezzük, hogy mit érdemes tudni róla, és azt is elmondjuk, miért és kinek érdemes élnie ezzel a lehetőséggel.

Tovább olvasom
Adósságrendező hitel igénylése a megoldás hitelei összevonására

Adósságrendező hitel igénylése a megoldás hitelei összevonására

2017.03.09.

Adósságrendező hitel igénylése: a lehetőség halmozott hitelek újratervezésére! Ha több felvett hitele is van egyidejűleg, az adósságrendező hitel éppen ilyen helyzetekre kínál jelentős könnyebbséget. De vajon hogyan is alakult ki a jelenlegi helyzet?

Tovább olvasom
Minimálbér alatti tartozással is fel lehet kerülni a KHR listára?

Minimálbér alatti tartozással is fel lehet kerülni a KHR listára?

2018.02.20.

A hitelek felvételének számtalan kritériuma van és előkelő helyet foglal el közöttük az, hogy a hitelfelvevő ne szerepeljen a KHR listán aktív státuszban. Sokan nem tudják, hogy mi is ez, illetve hogyan működik, ezért röviden vegyük át!

Tovább olvasom
Mit kell tudni a személyi kölcsönről?

Mit kell tudni a személyi kölcsönről?

2018.05.25.

A személyi kölcsönről azt kell tudni, hogy olyan hitelkonstrukció, ami szabadon felhasználható, vagyis bármire elkölthető, és nincs fedezete. A futamideje maximum 96 hónap, az igényelhető hitelösszeg pedig maximum 10.000.000 Ft.

Tovább olvasom