Gyorshitel kell, amit szabadon felhasználhat?

2017.01.28.

A gyorshitel szabadon felhasználható, közkedvelt hitel típus. Alakulhat úgy az életünk, hogy-  bár nem vagyunk hitelpártiak-, mégis jól jön egy kis segítség. A bankok rendkívül rugalmasak, kiváló konstrukciókat kínálnak. A két legismertebb bank, amely gyorskölcsönök folyósítására szakosodott, a Provident és a Cofidis. A gyors hitel felvétele számos előnyhöz juttathat minket, melyeket nem tudnánk hasznosítani aktuális […]

Gyorshitel kell, amit szabadon felhasználhat?

A gyorshitel szabadon felhasználható, közkedvelt hitel típus. Alakulhat úgy az életünk, hogy-  bár nem vagyunk hitelpártiak-, mégis jól jön egy kis segítség. A bankok rendkívül rugalmasak, kiváló konstrukciókat kínálnak. A két legismertebb bank, amely gyorskölcsönök folyósítására szakosodott, a Provident és a Cofidis.

A gyors hitel felvétele számos előnyhöz juttathat minket, melyeket nem tudnánk hasznosítani aktuális anyagi helyzetünk miatt.

Egy gyorshitel kihúzza a csávából és egyenletesen, fix törlesztő részlettel rendezheti anyagi ügyeit!

  • Lerobbant a mosógép vagy a hűtő éppen a legrosszabbkor? Persze soha nem jön jókor az ilyesmi… Nem lehet hetekig, netán hónapokig nélkülözni egyiket sem! Vagy kölcsönkér valakitől, amit majd egy összegben kell visszaadnia, vagy megoldja egy kisebb összegű, szabadon felhasználható hitel felvételével és hosszabb idő alatt, részletekben fizeti vissza. Igaz, hogy kamattal, de a szívesség a legtöbbször többe kerül… Meggondolandó, nem?
  • Tartozása gyűlt össze és kellemetlen a helyzet? Ha pl. kölcsönkérünk valakitől, általában egy összegben kérik vissza a megbeszélt időpontra. Ha viszont nem jönnek be a dolgok, ahogy terveztük, nem tudjuk betartani ígéretünket és bajban vagyunk. Egy gyors kölcsön felvételével egyszerűen pontot tehetünk az ügy végére.
  • Jön a beiskolázás és nem akar a család lemondani a nyaralásról, így viszont félő, hogy nem futja mindenre? Egy kisebb összegű személyi hitel átsegíti az iskolakezdésen, visszafizetni meg ráér hónapok alatt. Így nyaralt is a család és az iskolakezdés is megnyugtatóan rendeződött, megvan minden, ami kell.
  • Rengeteg ilyen és hasonló élethelyzet adódhat még, amikor ügyes megoldás némi kamatért cserébe pénzhez jutni és megvenni majd birtokolni a vágyott vagy szükséges dolgot, ami akár még meg is termelheti a törlesztő részletet!
  • Ilyen eset lehet, ha pl. a munkánkhoz veszünk egy értékesebb szerszámot, vagy a munkaautón kell nagyobb szerelést elvégeztetni, ami egy gyorskölcsön nélkül csak nagyon nehezen jönne össze. Mennyivel jobb az új szerszámmal hatékonyabban dolgozni, vagy az autóval biztonságosan közlekedni, munkába járni, ugye?

Gyorshitel, gyorskölcsön igénylése

A gyorshitel árfolyamkockázattól mentes, egyszerűen igényelhető a bankok online felületein, de akár otthoni szolgáltatásként is kérhetjük. Fix törlesztő részlettel számolhatunk, rejtett költségek nélkül.

Gyorshitel, gyorskölcsön fedezete

A gyorshitel, gyorskölcsön fedezete a jövedelmünk, ennek mértéke szabja meg, jogosultak vagyunk-e gyorskölcsönre, és ha igen, mekkora összeget igényelhetünk. Vannak a fizetésünkön kívül is elfogadott jövedelem típusok is, ezekről egy másik cikkünkben írtunk részletesen.

Összegyűjtöttük a bankok gyorshitel, gyorskölcsön ajánlatait, így egy helyen összehasonlíthatja őket és kiválaszthatja az Önnek minden szempontból legelőnyösebbet!

Gyorshitel, gyorskölcsön ajánlatok

Takarék jelzáloghitel Takarék jelzáloghitel

További blogbejegyzések

A törlesztőrészlet – pontosan miből tevődik össze?

A törlesztőrészlet – pontosan miből tevődik össze?

2019.03.12.

Mindenki tudja, hogy ha hitelt veszünk fel, akkor azt törlesztenünk is kell; hiteltípustól és az igényelt hitelösszegtől függ, hogy mennyi is lesz a törlesztőrészlet. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy miből is tevődik ez össze. Lássuk kicsit részletesebben!

Tovább olvasom
Gyorskölcsön jellemzői

Gyorskölcsön jellemzői

2018.03.21.

Bizonyos élethelyzetekben igazi mentőöv lehet, hiszen előfordulhat, hogy nem tudnak a családban kisegíteni, viszont nagy szükséged van egy bizonyos összegre, ami nem áll a rendelkezésedre. Nézzük át a gyorskölcsön jellemzői adta lehetőségeket.

Tovább olvasom
Szabad felhasználású hitel szinte bármire

Szabad felhasználású hitel szinte bármire

2017.04.06.

Szabad felhasználású hitel szinte bármilyen célra felhasználható a lakásfelújítástól a nyaraláson keresztül az esküvőig. A kötetlen felhasználási módnak köszönhetően a legnépszerűbb hitel típus. Néhány élethelyzet, amikor érdemes a szabad felhasználású hitel adta lehetőséget kihasználnunk:

Tovább olvasom
Provident kölcsön feltételei

Provident kölcsön feltételei

2020.06.25.

A Provident kölcsön igénylése egyszerű és gyors, az egyik legnépszerűbb hazai pénzügyi szolgáltató több termékkel is szolgál a személyi kölcsönök területén. Mire van szükség az igényléséhez?

Tovább olvasom