Gyorshitel kell, amit szabadon felhasználhat?

2017.01.28.

A gyorshitel szabadon felhasználható, közkedvelt hitel típus. Alakulhat úgy az életünk, hogy-  bár nem vagyunk hitelpártiak-, mégis jól jön egy kis segítség. A bankok rendkívül rugalmasak, kiváló konstrukciókat kínálnak. A két legismertebb bank, amely gyorskölcsönök folyósítására szakosodott, a Provident és a Cofidis. A gyors hitel felvétele számos előnyhöz juttathat minket, melyeket nem tudnánk hasznosítani aktuális […]

Gyorshitel kell, amit szabadon felhasználhat?

A gyorshitel szabadon felhasználható, közkedvelt hitel típus. Alakulhat úgy az életünk, hogy-  bár nem vagyunk hitelpártiak-, mégis jól jön egy kis segítség. A bankok rendkívül rugalmasak, kiváló konstrukciókat kínálnak. A két legismertebb bank, amely gyorskölcsönök folyósítására szakosodott, a Provident és a Cofidis.

A gyors hitel felvétele számos előnyhöz juttathat minket, melyeket nem tudnánk hasznosítani aktuális anyagi helyzetünk miatt.

Egy gyorshitel kihúzza a csávából és egyenletesen, fix törlesztő részlettel rendezheti anyagi ügyeit!

  • Lerobbant a mosógép vagy a hűtő éppen a legrosszabbkor? Persze soha nem jön jókor az ilyesmi… Nem lehet hetekig, netán hónapokig nélkülözni egyiket sem! Vagy kölcsönkér valakitől, amit majd egy összegben kell visszaadnia, vagy megoldja egy kisebb összegű, szabadon felhasználható hitel felvételével és hosszabb idő alatt, részletekben fizeti vissza. Igaz, hogy kamattal, de a szívesség a legtöbbször többe kerül… Meggondolandó, nem?
  • Tartozása gyűlt össze és kellemetlen a helyzet? Ha pl. kölcsönkérünk valakitől, általában egy összegben kérik vissza a megbeszélt időpontra. Ha viszont nem jönnek be a dolgok, ahogy terveztük, nem tudjuk betartani ígéretünket és bajban vagyunk. Egy gyors kölcsön felvételével egyszerűen pontot tehetünk az ügy végére.
  • Jön a beiskolázás és nem akar a család lemondani a nyaralásról, így viszont félő, hogy nem futja mindenre? Egy kisebb összegű személyi hitel átsegíti az iskolakezdésen, visszafizetni meg ráér hónapok alatt. Így nyaralt is a család és az iskolakezdés is megnyugtatóan rendeződött, megvan minden, ami kell.
  • Rengeteg ilyen és hasonló élethelyzet adódhat még, amikor ügyes megoldás némi kamatért cserébe pénzhez jutni és megvenni majd birtokolni a vágyott vagy szükséges dolgot, ami akár még meg is termelheti a törlesztő részletet!
  • Ilyen eset lehet, ha pl. a munkánkhoz veszünk egy értékesebb szerszámot, vagy a munkaautón kell nagyobb szerelést elvégeztetni, ami egy gyorskölcsön nélkül csak nagyon nehezen jönne össze. Mennyivel jobb az új szerszámmal hatékonyabban dolgozni, vagy az autóval biztonságosan közlekedni, munkába járni, ugye?

Gyorshitel, gyorskölcsön igénylése

A gyorshitel árfolyamkockázattól mentes, egyszerűen igényelhető a bankok online felületein, de akár otthoni szolgáltatásként is kérhetjük. Fix törlesztő részlettel számolhatunk, rejtett költségek nélkül.

Gyorshitel, gyorskölcsön fedezete

A gyorshitel, gyorskölcsön fedezete a jövedelmünk, ennek mértéke szabja meg, jogosultak vagyunk-e gyorskölcsönre, és ha igen, mekkora összeget igényelhetünk. Vannak a fizetésünkön kívül is elfogadott jövedelem típusok is, ezekről egy másik cikkünkben írtunk részletesen.

Összegyűjtöttük a bankok gyorshitel, gyorskölcsön ajánlatait, így egy helyen összehasonlíthatja őket és kiválaszthatja az Önnek minden szempontból legelőnyösebbet!

Gyorshitel, gyorskölcsön ajánlatok

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Számlás könnyített kölcsön

THM

17,0% - 20,5%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

200.000 - 6.000.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV120

THM

11,73%

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 Ft - 8.000.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

6,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Banki hitelek online összehasonlítva

Banki hitelek online összehasonlítva

2019.03.25.

Nemrég feltették nekünk a kérdést, hogy miért is jó a banki hiteleket online összehasonlítani. Hirtelen nem is tudtunk rá válaszolni, annyira meglepő volt, hiszen az okok nyilvánvalóak. Ha téged is érdekel a válasz, olvass tovább, mert kifejtjük!

Tovább olvasom
Szabad felhasználású hitel jelentése

Szabad felhasználású hitel jelentése

2019.05.31.

A szabad felhasználású hitel jelentése pontosan, mit takar pontosan, de talán nem mentél bele részletesebben, pedig előnyeid is származhatnak belőle. Nézzük meg együtt, mit is takar ez a hiteltermék!

Tovább olvasom
Személyi kölcsön temetésre - amikor gyorsan kell a pénz!

Személyi kölcsön temetésre - amikor gyorsan kell a pénz!

2017.04.03.

Személyi kölcsön temetésre? Bizony, nagy segítség lehet! Mostani bejegyzésünk egy „nem szeretek írni róla” témáról szól. A temetésről, pontosabban annak anyagi finanszírozásáról. A legtöbben beszélni sem szeretnek erről a témáról, pedig fontos, hogy ha egy ilyen helyzet előáll, legyen valamennyi információnk róla kiindulópontként.

Tovább olvasom
Gyorskölcsön ügyintézés tudnivalói – hogy tényleg gyors legyen!

Gyorskölcsön ügyintézés tudnivalói – hogy tényleg gyors legyen!

2017.06.29.

Gyorskölcsön ügyintézés online igényléssel Gyorskölcsön ügyintézés érdekli tényleg a leggyorsabban, mert azonnal kell a pénz? A legjobb megoldás az online igénylés, ennél anyagilag is jobban járunk, mert

Tovább olvasom