Legjobb személyi kölcsön ajánlatokat keresi? Megtalálta!

2017.01.25.

 Legjobb személyi kölcsön az igénylés  feltételei szerint Legjobb személyi kölcsön mindig az, amelyik hosszú távon is megfelel igényeinek. Fontos lehet a megfelelő futamidő, van, akinek a fix törlesztő részlet fontos. Megint másnak a nagyobb felvehető összeg számít, még akkor is, ha többet kell érte fizetnie. Éppen ezért a bankok többféle konstrukciót is kínálnak, hogy mindenki […]

Legjobb személyi kölcsön ajánlatokat keresi? Megtalálta!

 Legjobb személyi kölcsön az igénylés  feltételei szerint

Legjobb személyi kölcsön mindig az, amelyik hosszú távon is megfelel igényeinek. Fontos lehet a megfelelő futamidő, van, akinek a fix törlesztő részlet fontos.
Megint másnak a nagyobb felvehető összeg számít, még akkor is, ha többet kell érte fizetnie.

Éppen ezért a bankok többféle konstrukciót is kínálnak, hogy mindenki a számára éppen legmegfelelőbb, legjobb személyi kölcsön típust választhassa ki az ajánlatok közül.

Legjobb személyi kölcsön gyorsaság és kényelmi szempontok szerint

Vannak, akiknek a kedvező feltételek mellett az is szempont, hogy kényelmesen vagy éppen a leggyorsabb ügyintézéssel találják meg a legjobb személyi hitel ajánlatot. Számukra kínálják a bankok az ún. gyorskölcsönt és az online is igényelhető hitel típusokat.

A gyorskölcsön lényege, hogy a dokumentumok alapján akár pár órán belül megtörténik az elbírálás és,- amennyiben pozitív, már hozzá is juthatunk a hitelhez. Igényelhetjük online is, így a banki sorban állást is elkerülhetjük.

Több banknál van lehetőség arra is, hogy „házhoz jön” a pénz és a törlesztő részletekért is házhoz jön a bank munkatársa. Természetesen ennek külön díja van, viszont nagy segítséget jelent bizonyos élethelyzetekben, de pusztán a kényelem sem elhanyagolható szempont.

Legjobb személyi kölcsön régi hitele kiváltására?

Akinek több felvett hitele is van, amelyeket régebben, kedvezőtlen feltételekkel kötött, annak a legjobb személyi kölcsön típus az adósságrendező hitel lehet.

Ez a hitel típus lehetőséget kínál a régebbi hitelek összevonására, melynek köszönhetően a továbbiakban egyetlen, kedvezőbb feltételekkel kapott hitel törlesztő részletét kell fizetni. Jelentős összeget takaríthatunk meg vele.

Hol találja meg a legjobb személyi kölcsön ajánlatokat?

Jó hírünk van, éppen ezen az oldalon összegyűjtöttük a bankok aktuális ajánlatait! Össze tudja őket hasonlítani, ki tudja választani a legjobbat anélkül, hogy otthonát elhagyná.

Minden ajánlat mellett szerepelnek a legfontosabb adatok. Vesse össze őket és máris látható lesz, melyik az Önnek hosszú távon és minden szempontból megfelelő kölcsön.

Reméljük, szolgáltatásunk segítségére lesz a döntésben!

Itt találja a legjobb személyi kölcsön ajánlatokat

Ajánlataink

Archívum

Címkék

Ajánlott hitelek

Provident Heti Kölcsön

THM

5,7%

Futamidő

72 hét

Hitelösszeg

40.000 Ft - 420.000 Ft

§

CIB Előrelépő Személyi Kölcsön - AKTÍV250

THM

8,17%*

Futamidő

12 - 84 hó

Hitelösszeg

300.000 - 8.000.000 Ft

§

Fapados Kölcsön

THM

6,90% - 19,90%

Futamidő

36 - 84 hó

Hitelösszeg

500.000 Ft - 10.000.000 Ft

§

További blogbejegyzések

Gyorskölcsönt veszel fel, itt van pár jó tanács!

Gyorskölcsönt veszel fel, itt van pár jó tanács!

2017.10.31.

Szeretnéd a legnagyobb hatékonysággal használni a felvett gyorskölcsönödet, és a számodra legelőnyösebb hitelkonstrukciót választani? Akkor tisztában kell lenned a következőkkel, ha gyorskölcsönt veszel fel.

Tovább olvasom
Személyi kölcsönök előnyei – miért érdemes igényelni?

Személyi kölcsönök előnyei – miért érdemes igényelni?

2019.11.02.

Minden hitelkonstrukciónak megvannak a maga előnyei, ami miatt érdemes őket választani egy adott célra. A személyi kölcsönök előnyei számosak, ám csak akkor, ha a megfelelő célra választjuk őket, ezt pedig behatárolják a kondíciók. Lássuk részletesebben, hogy mit is értünk ez alatt!

Tovább olvasom
Lakáshitel folyamata – mit kell tudni róla?

Lakáshitel folyamata – mit kell tudni róla?

2019.07.22.

Most, hogy eloszlott a babaváró hitellel kapcsolatos összes bizonytalanság, és tényként tekinthető az önerőként való felhasználhatósága, ismét fellendült az ingatlanhitelek iránti érdeklődés. Mivel a hozzánk fordulók nagy többsége az első ingatlanhitelét szeretné felvenni, általában az ügymenettel kapcsolatos kérdéseket tesznek fel nekünk. Éppen ezért jelen cikkünkben összefoglaljuk a lakáshitel folyamatát.

Tovább olvasom
Mekkora jövedelem szükséges egy lakáshitelhez?

Mekkora jövedelem szükséges egy lakáshitelhez?

2019.12.28.

Amikor felteszik nekünk a fenti kérdést, vagyis hogy mekkora jövedelem szükséges lakáshitel esetén, mindig visszakérdezünk: milyenhez? Nem mindegy ugyanis a felvett összeg, és persze a futamidő is meghatározza a havi törlesztőrészletet. A JTM szabályozás alapján pedig ezekből, illetve a jövedelem mértékéből számítják ki a folyósítható hitelösszeget.

Tovább olvasom